עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by orenweb,

מה המסך "27 המומלץ ביותר לגיימינג קל/בינוני עד 1000 שקל ? המסך מיועד למחשב חדש עבור ילד בן 11 וכנראה יחובר לכרטיס GTX 1650 .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by manticore,

נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  3. המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Godmoney,

24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by MoMo-P,

זהו בגדול. תודה

6. Started by naorca,

שלום! יש לי בעיה במסך הנ"ל, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה, במיוחד בעלי המסך. לפני כן רק אציין שהמסך חדש לחלוטין, נקנה לפני יומיים. ברגע ש"מחשקים" קצת עם הגדרות המסך, למשל מגדירים ערכת בהירות וניגודיות (למשל עבור אינטרנט, עבור סרטים וכ"ו) המסך פשוט מתחיל להשתגע. התפריט של המסך מופיע ונעלם לבד כל כמה שניות, הבהירות עולה ויורדת לבד, המסך נכבה ונדלק, ומקשי המגע שלו אינם מגיבים כמעט ללחיצות וצריך ללחוץ מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא מגיב. ברגע שאני מצליח לבצע לו RESET הכל מסתדר עד הפעם הבאה.. אשמח לעצות, אגב אם זה לא הפורום המתאים אשמח להעברה רלוונטית..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomerco,

שלום אני צריך יעוץ לגבי רכישה של מסך דק 19' אני מחפש מסך שיהיה טוב מבחינת מחיר/ביצועים/איכות התקציב הוא לא רלוונטי אני לא מחפש מסך מצויין אני מחפש מסך שמבחינת מחיר שווה כל שקל,מסך שאתם לרוב ממליצים תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. המון הודעות מילאו בחודשים האחרונים את הפורומים, המון תגובות נכתבו להם והמון כבר דובר / נכתב / דוסקס בנוגע למסכי 22 אינץ'. אבל... חברים יקרים, אמנם עם פאנל TN ועם light bleeding, אבל בואו נפריד בין העיקר לתפל (לפחות חלקנו... לא מומלץ לבעלי החסכונות, ובעלי הידע ה"לא מתפשרים למיניהם" לעשות את ההפרדה הזו)... המסך הנ"ל הוא הקנייה המשתלמת ביותר! בסך הכל מסך לא רע בכלל, 22 אינץ' (!) מחברה גם כן לא רעה, בעל תגובות אוהדות ברחבי הרשת ועם תג מחיר של (ואני ארד שורה לצוך זה)- 1690 ש"ח!!! (ksp נכון להיום 22.2) ואני מדגיש - המחיר צונח משבוע לשבוע (לפני 3 חודשים 2290 ש"ח)... דעות / תגובות יתקבלו בברכה...

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by oren12,

אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by omrij,

ההורים שלי מחפשים מסך לסלון השימושים הם רגילים, רוב הזמן טלויזיה, לפעמים DVD (ובעתיד HD ) במקור חשבתי על פלאזמה אבל 42" גדול מדי, מרחק הישיבה מהTV בסלון הוא ממש קטן התקציב לא גבוה, 7000-8000 ש"ח יש כל מני טלויזיות בתקציב מהרבה חברות מוכרות (LG,פיליפס,טושיבה,שארפ וכו') יש גם מסך של BENQ עם רזולוציה של 1920*1080 אבל אני מתאר לעצמי איך יראו בו חדשות ושאר ירקות :errrr: בקיצור, אני מחפש המלצה למסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל ניתן לחרוג במעט

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by יוני שמין,

תעזרו לי האם כדאי לקנות מסך מחשב שני מאוד בא לי לשמוע את דעתכם

12. Started by AdamS,

היי, לפני כמה זמן נתנו לי המלצה על המסך Dell 2007WFP וקניתי אותו כבר... אבל אני סתם רוצה לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה? קראתי עליו איפשהו שהוא אחלה מסך, למישהו יש עליו איזה חוות דעת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 תודה מראש, אדם

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by TrancEnergY,

קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ברשותי מחשב נייד לנובו עם חיבור HD ומסך 32 של פנסוניק מתי שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI אז רואים בטלוויזיה שחסר בערך 15 אחוז מהמסגרת של המסך ככה שלא רואים את כל התמונה איך מסדרים את זה ?? תודה מראש הזמנה לטורנטליץ למי שיצליח

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !

16. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. בסוף קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD והוא 21.5" וואלה.. אני מה זה מרוצה!! כל מה שניסיתי לעשות איתו עד עכשיו היה פצצתי.. ראיתי סרט HD ברזולוציית HD וזה ניראה מהמם כה חד כה מרשים צבעים מהממים שיחקתי קרייסיס ב-1900X1200 וזה היה מה זה עצבניי עם הרמקולים 5.1 של לוג'יטק שיש לי זה דבר סבבה רצח.. אין מריחות רק טיפה ברזולוציית HD במשחקים.. (בגרפיקה הכי גבוהה) במסך הזה אפשר להעלות את עוצמת החדות עד 10.. ורואים תכתב חלק קל לקרוא באינטרנט טקסים .. יש כמובן מוד לסרטים מוד לטקסט.. יש אפשרות בכיוון של המסך לראות תחצי מסך כמו שהוא עכשיו וחצי מסך אחר לשחק עם הכיוון ככה אפשר לראות תהבדל יש אפשרות לעשות זום לתמונה דרך המסך עצמו. יש אפשרות לשים תמסך על 4:3 .. והכי חשוב.. המ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  18. שלום אני מחפש מסך למחשב שלי בגודל 24 אינץ בטכנולוגיית FULL HD שיתמוך ברזולוציה 1920 על 1024 , דגש על מסך באיכות גבוהה עם חיבור HDMI ורמקולים טובים תקציב עד 1400 ש"ח מחנויות בקריות וחיפה בלבד או חנויות שעושות משלוח עד הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sorrow,

אני בשוק !! מזה הצבעים המזוויעים האלה המסך המתוק הCRT המאג הישן שלי נדפק לגמריי וניצלתי את ההזדמנות לעבור לעולם האלסידי הקומפקטיים, אבל התאכזבתי לגלות עד כמה הייתי תמים וחי בסרט בנוגע למציאת פתרונות אלטרנטיביים בעולם המוגבל הזה.. אז אחרי שחיפשתי דיפדפתי עיינתי סיקרתי הפנמתי ביקורות שנראות אמינות וראיתי במו עיני, החלטתי ללכת על סמסונג971פי או על דל2007אףפי. בין מס' מותגים פופולרים בשוק ניתן לראות כבר בתצוגה את ההבדל שבין הסמסונג 931סי לבין שאר הירקות שהוצגו, אולי האלג'י המקביל בכוח המכירה יכל להתחרות באיכות ואולי אף לעבור, בסופו של דבר ראיתי את שני הסמסונגים כאשר היותר בזול מבינהם נראה היחיד משאר התצוגה ששמר על גוון אמיתי יותר קרוב לסיארטי, אבל כשתמונה עם רקע שחור נפתחה לפ…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב גם עם סרטים... כלומר, ms נמוך יחסית ויחס ניג' גבוה. לא יכולתי לרשום את כל הדגמים שאני מתלבט ביניהם בכותרת (יותר מדיי...), אז הנה הם: Samsung 961BF Samsung 971P (הפייבוריט שלי בגלל הפיבוט והמראה האטרקטיבי שלו - אך לא יודע האם הוא עונה על הצרכים שלי?) LG L1900J LG L1960TR LG L1970HR ואולי אתם יכולים לחשוב על עוד דגמים מתאימים... שאלת אגב - האם פיבוט זה באמת כזה יתרון משמעותי לאנשים שעובדים עם מסמכים/אינטרנט? ואם כן, באילו מסכים יש את זה? תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by haim652,

שלום חברים, רציתי לבקש מכם המלצות למסך מחשב בעיקר לגיימינג. אינני מבין גדול בתחום זה ואשמח לקבל הצאות וטיפים לבחירת מסך מתאים. אני מחפש מסך שהיה גדול מ22" ואני מעוניין במסך 144Hz. ובנוסף אשמח לשמוע את דעכם על המסך הבא, האם הוא כדאי ואם יש בחירות כדאיות יותר. המסך הוא: Asus LED VG248QE 24” אני יכול לקנות אותו במחיר של 1979 ש"ח כולל משלוח מהיר עד הבית בתוך שלושה ימי עסקים. בנוסף אשמח לדעת האם בכלל שווה להשקיע סכום שכזה על מסך מחשב נכון להיום. אשמח לקבל דעה והכוונה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by habarbash,

היי הייתי מעונין להבין מה זה ה"רוחב פס וידיאו " ו "תדר אופקי" ומה ההבדלים בינהם לבין תדר רענון . ועד כמה הם משמעותים . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ilaysk,

שלום אני רוצה מסך איכותי למשחקים עם תקציב גמיש (גם סרטים לפעמים) עכשיו יש לי 1970HR אז אני מצפה לראות שיפור משמעותי עוד דבר אני חושד שהמסך שלי קצת עקום דבר שמשגע אותי בצורה שאתם אפילו לא יכולים להתחיל לתאר... המסך אמור להחזיק לעוד הרבה הרבה זמן (המסך החדש כמובן) עז אני אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kozimus,

שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.