מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך בין 19 ל-22 אינץ' שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס ותיכנות ולצפייה בסרטים. אם זה משנה במשהו כרטיס המסך שלי הוא radeon HD2400 pro. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו. לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600. האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)? ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם: VA2010wb ViewSonic 1420 ש"ח VX2235WM ViewSonic 1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?) VX922 ViewSonic 1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?) Nec 19" LCD AS 195VXM+ 1430 ש"ח וראיתי שהגיע חדש לKSP SAMSUNG 920WM 1190 ש"ח תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למסך 19' LCD עד 1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקים, סרטים (מעט מאוד). חשבתי על Sony SDMX95F. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא ATI RADEON HD4850 512MB זכרון 4GB ספק 500W מעבד E8400 האם כדאי לי לצרף למחשב מסך רחב 22 ולשחק בו ברזולוציה גבוהה מאוד (יש בכלל רזולוציה אופטימלית למסך כזה שנתמכת במשחקים)? האם המחשב יעמוד בזה בכבוד? או שמא עדיף לקחת מסך 19 או 20 ולשחק ברזולוציה נמוכה יותר....? ולמה: האם אין רזולוציה מתאימה בול ל22 רחב או שפשוט המחשב לא יעמוד בכך...? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מסך 19 שישמש למשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים. האם עדיף רחב או רגיל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: לוח אם 754PIN MSI K8MM3-V AMD ומעבד AMD סמפרון 2800+ המחשב משמש לעבודה משרדית ואינטרנט בלבד. אני מחפש מסך 19'' לשימושים האלו במחיר 1200-1400 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסך מומלץ
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה המסך הכי זול שיכול לשמש לטלויזיה וDVD ברמה סבירה/טובה? יש דבר כזה? האם יש מסך עם פאנל VA במחירים כאלה? האם כבר עדיף לקנות טלוויזיה ממש וזהו (לדוגמה LG 1917A) במקום להתעסק בחירת מסך וכרטיסי טלויזיה? צריך לציין שהמיקום של נק' הצפייה בטלויזיה בחדר היא מבחינת הזוית פחות או יותר מול המסך, אולי רק טיפה מתחתיו, אבל ממש בקצת.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני זקוק שתמליצו לי על מסך lcd טוב למשחקים בתקציב 1700 ש"ח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 אם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 19'' מרובע. היה לי עד עתה מסך 9'' מרובע של סמסונג (SyncMaster 943) אבל הוא התקלקל ואין אחריות. אני מאוד הייתי מרוצה ממנו. אני לא רואה בכלל סרטים וכו' במחשב וצריך אותו לעבודה אני בפירוש לא רוצה מסך רחב. לקרובים שלי יש ואני לא אוהב כזה מסך למישהו יש מושג אם מסכים מרובעים של 19 '' נמכרים בכלל בחנויות ? מחיפוש שעשיתי באינטרנט ספיציפית לגבי הדגם הזה כל התוצאות מראות שהמוצר לא במלאי. בברכה דן
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות למסכי 19 טובים ושווים? תקציב 1300-1500...
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
האם יש מסך שעדיף על Viewsonic VP930B בתקציב של עד 2,300 ש"ח? השימושים - בעיקר עיבוד גרפי, עבודה משרדית וקצת סרטים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
לכולם ברור שה VP930 מאוד מומלץ, לא רוצה לשמוע עליו יותר. לאלו מאיתנו עם תקציב יותר מוגבל, מה המסך הטוב ביותר בטווח מחירים זה? השימוש יהיה בעיקר למשחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-