מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה למסך IPS בגודל 23-24 LED. כרגע יש לי AOC E2437 בגודל 24 עם תאורת LED ו-CONTRAST גבוה , אך לצערי פנאל TN עם זווית צפייה מוגבלת. בעבודה משרדית הכל בסדר אך בצפייה בסרטים צריך לשפצר זווית נוחה. יש לי כ.מסך HD7850 . http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&keyword=IPS+&orderby=price עדיף עד 1000 ש"ח. להן כמה דגמים : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9732 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5167 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-u2312hm-ultra-sharp-ips-panel-usb-hub-pivot-p-12573?language=he http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=PHILIPS-241E1SB&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=95&aff=Zap〈=he http://wellcom.co.il/catalo…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי... קראתי בשקיקה את המדריך אודות מסכי LCD שבאתר. בהחלט שופך אור על כל הנושא, אגב במרבית החנויות שביקרתי לא מכירים בכלל את המושג "סוג פאנל" שמודגש כ"כ במאמר... רק מה... מרוב פרמטרים ומעצם העובדה שמצויין כי פעמים רבות נתוני היצרן אינם אמיני קשה לי עוד יותר לבחור... אז אשמח לקבל המלצות למסכים טובים עפ"י הדרישות הבאות: ''17, מיועד לגלישה ברשת, תכונות אופיס וצפייה (רבה) בסרטים. מהמדריך הבנתי שמסכי ''19 טובים יותר (מאפשרים פאנלים מתקדמים יותר מ- TN) אז מסך ''19 גם הולך. הנתון החשוב ביותר, תקציב: עד 1200ש"ח (+/-). תודה מראש, דורי
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כרגע אני עובד(גם) על LG L1750B והוא בסדר גמור(רק שקשה להשיג) אחרי חיפושים בפורום מצאתי כמה דברים טובים על LG L1770HQ אבל מפוסטים ישנים... מישהו יכול לתת לי המלצה על מסך בתקציב ולפי השימוש איכותי ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
הגיע הזמן לשדרג את הCRT הישן, ומכיוון שאין לי שמץ של מושג במסכי LCD (יחסי ניגודיות וכו') אני פונה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש מצב לחרוג טיפה). גודל 19 או 20 אינץ' (בעדיפות ל20 כמובן) וחובה שיהיה מסך רחב! כמו כן, כניסות נוספות לDVI כמו Component יהיוו פלוס רציני. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD 22 אינץ' רחב חוץ מDELL שיענה לכל הדרישות . מחיר לא חשוב. מזה כל הדרישות? שאפשר לעשות איתו הכל מהכל והוא לא מאכזב באף שימוש שלו.. סרטים / משחקים / טקסט / מריחות (חס ולחלילה) וכו'.. תודה
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המסך שלי הרוס, העיניים שלי נאבקות בו ממש. אז אני רוצה להשתדרג לlcd, אבל העניין שאין לי כמעט כסף. כאילו יש לי איזה תקציב קטן של1100שקל פלוס מינו. הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה. תודה מראש. אגב, אם אפשר לציין כמה דרישות - אני צריך טקסט חד (לא רואה כל כך טוב) ושיהיה טוב למשחקים. (אני משחק די הרבה.) =)
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לתלייה על הקיר שיחליף את הCRT הישן והאהוב עליי... המסך מיועד לסרטים/פוטושופ/גלישה - פחות למשחקים אבל מעדיף שגם משחקי FPS יהיו נסבלים. מה שאני צריך מהמסך זה איכות... מבחינתי התקציב הוא לא מוגבל, אני יכול להזמין גם מאיביי, גם יד שנייה... לא משנה כרגע תקציב בכל אופן. אין לי התעקשות על פאנל כזה או אחר, אני יודע שלכל פאנל יש יתרונות וחסרונות (למרות שנראה לי אפשר להגיד היום על פאנלים מסוימים שהם באופן מוחץ טובים מאחרים) אני פשוט מחפש את הפשרה הכי אידיאלית שקיימת היום לצרכים שלי. מה שעוד מעניין אותי פה זה עניין הREFRESH RATE, אני פסיכי בקטע הזה לגבי מסכי CRT, בהרבה משרדים ומוסדות ואפילו בבתים פרטיים אצל אנשים אני מתיישב מול מחשב ואני ישר קולט - איך לעזאזל הם עובדים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל של בערך 24 אינץ, לשימושים כלליים: קצת משחקים, אבל לא משחקי רשת מהירים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. התקציב בערך 1000 ומשהו, חשבתי על מסך קעור. אשמח לרעיונות והמלצות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. כרגע אני על סמסונג T260HD זבל כימי מצטער על המילים אבל איכות תמונה אני חושב מהגרועות שיש, עשיתי טעות גדולה שקניתי אותו לפני מספר שנים. אני רוצה מסך איכותי, עם צבעים נורמליים, שיתאים לי למשחקים ושיהיה גם נוח בעבודה רגילה . מבחינת תקציב אני לא רוצה לעבור את ה-3000 שקל. תדוה לכולם. אם פיספסתי איזשהו פרט אשמח להוסיף במידת הצורך.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הילד התחיל לשחק פורטנייט וחשבתי לפנק אותו. אני מניח שמתישהו הוא יתקדם, אבל כרגע אנ'לא מחפש משהו High-end. צריך מסך בגודל בין 23.5-24.5, כניסת HDMI אחת לפחות, והכי חשוב - צריך גם מעמד וגם חורים ל VESA (כדי לתלות את ה NUC) תקציב אמור להיות סדר גודל של 1000. ואם בתשובה תוכלו לכתוב מה המינימום שאני בעיקר צריך לחפש (קצב רענון/זמן תגובה/פאנל) זה מאוד ישרת אותי. תודה רבה ותבוא עליכם ברכה אייל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך איכותי בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך למשחקים ולסרטים (bluray hdvd) וגם לקריאה אני קורא הרבה מאד מסמכים על המסך במשך היום ואני צריך מסך איכותי שהעיניים שלי לא יצרבו אחרי זה.... ו ממתין בדריכות להמלצות, ועם המון תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגמים וחברות מומלצות יתקבלו בברכה אם אפשר גם לקבל הסברים על הפרמטרים שמשפיעים על איכות התמונה.. כמו ניגודיות, זמן תגובה, בהירות, זוית ראיה.. ומה בערך כל פרמטר אומר
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קודם כל - אם אני לא במקום הנכון אשמח אם תכווינו אותי.. לא מצאתי פורום למסכי טלוויזיה. אקדים ואומר שמעולם לא הייתה לי טלוויזיה, והידע שלי בנושא הזה סופר בסיסי. אני בקרוב עובר דירה ומעוניין לרכוש טלוויזיה בגודל של 65"-75" לסלון.. השימושים שלי הם בעיקר נטפליקס, יוטיוב.. נקסטTV.. סדרות סרטים ואולי מינימום גיימינג באקס בוקס. הבנתי שלרוב הטלוויזיות יש אנדרואיד TV שזה פותר את את הבעיה של הנטפליקס.. הרזולוציה במחיר הזה אני מניח שתהיה 4K.. אני מעוניין אולי גם (אם זה משתלם) לקנות רמקולים לטלוויזיה גם. והבנתי שיש טלוויזיות שניתן להתחבר ללפטופ באמצעות בלוטוס? או שעדיין חייב HDMI? אשמח אם תעזרו לי בנושא. התקציב שלי הוא בערך 5-6K סה"כ. תודה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-