מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שאלו כאן על זה הרבה בימים האחרונים, אני בעצמי גם שאלתי, וקניתי לבסוף. אני רושם ככה שמי שיהיה מעוניין ידע איך זה וגם יוכל לקנות. אני רושם את דעתי האישית בלבד. מסך רחב 22" - Asus MW221C - כ-1400 ש"ח (דגם כולל רמקולים מובנים) TV BOX 1680 ITV-901 - כ-300 ש"ח. *** המסך לדעתי טוב, אבל לא השוותי אותו ממש למשהו אחר. ואתם יכולים לקנות במקום כל מסך אחר שנראה לכם מתאים עם רמקולים מובנים - בשביל נוחות, אפשר גם לקנות מסך ללא רמקולים ולשים ליד רמקולים פשוטים למחשב. העניין העיקרי זה שידורי טלויזיה בסידור זה: מחובר ממיר הוט, ומעבירים במסך ממחשב לשידור טלויזיה בלחיצת כפתור ! כולל תמונה וסאונד, הכל עם שלט ומאוד נוח, כמו טלויזיה רגילה. ומבחינת איכות התמונה בשידורים לדעתי היא סבירה מאוד, וזה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש LCD 26 אינץ עם כניסה RF (לטלויזיה) לפי מה שבדקתי מרבית המסכים באיזור ה 2000 ש"ח הם אותו דבר מבחינת ה פנאל רציתי לשמוע את דעתכם על המסך של MAG BF- 26 הוא נמכר באייבורי ב 2190 ש"ח והוא מגיע עם 3 שנים אחריות האם אתם ממליצים על משהו אחר?(זול) תודה. ;D
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני שמח להודיע שקניתי את ה-Samsung T220 הוא נראה בסדר גמור מלבד העובדה שהצבעים שלו לא נראים מוגדרים בכלל.. הצבעים ממש גועלים כאילו שאני עובד על 16bit.. מישהו יוכל לעזור לי להגדיר לי את הצבעים? אני חושב שזה פחות או יותר אותה הגדרה של 206,226BW ? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לרכוש מסך 24'' LCD שיש לו יציאות VGA \ DVI-D אני בעל כרטיס מסך HD2900P HDCP יש לי מתאם לכרטיס מסך DVI2HDMI השאלה היא אם אשים לכרטיס מסך וגם למסך עצמו מתאם DVI2HDMI ואשים לו כבל HDMI האם אראה שינוי באיכות לעומת DVI-D?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהקשר לסטיקי החדש בנושא: "מסכי "22 מומלצים, ספטמבר 08' " לפי הנתונים היבשים נראה שההבדלים הם זמן התגובה (דווקא לטובת 2253) ופיצ'ר ה-Pivot. גם דעתו של McFly וגם תגובות הגולשים בפורום נותנות העדפה ברורה ל 2243BW על פני אחיו. מה הסיבות לפער הדירוג בין שני המסכים הללו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש.. חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל.. אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום. נ.ב אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח"). תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מבדיקה זריזה בZAP, ראיתי שכמעט לכל מסכי ה17' וה19' רזולוציה מקסימלית זהה, 1280X1024 (מסכים רגילים, 4:3, או5:6 ליתר דיוק) ולרוב מסכי ה20' וה22' רזולוציה מקסימלית זהה, 1680X1050. (מסכים רחבים, 16:10) וגם עם ה24 ו26.. 1920X1200 עכשיו השאלה המתבקשת היא..למה זה ככה? בעצם אפשר להגיד שמסך 17' הוא בעל גודל נקודה קטן יותר, וצפיפות פיקסלים גבוהה יותר, מבמסכי ה19' מה שהופך את התמונה שהוא מציג לאיכותית ומדוייקת יותר. ואותו דבר עם ה20 ו22, וה24,26. לא? למה לא מנצלים את הגודל ומוסיפים עוד פיקסלים? זה לא מפריע במסכים הגדולים יותר שהפיקסלים גדולים יותר? גם במסכים היותר יקרים, עדיין לא עוברים את הרזולוציות של המסכים ב"גרסאות" הקטנות יותר... יש איזה קטע טכני שלא מאפשר את זה? למה שמסכי 19' …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין לתלות את המסך על הקיר... ישנם היום בשוק מס' רב של מתאמים לתליה על הקיר. כל מתלה והססיגנון חיבור שלו השאלה שלי איזה מתקן מסוגל ליתלות את המסך הזה.? אם מישהו יכול להביא לי דגם מסוים שאני אחפש בזאפ או משהו כזה אני אודה לו מאוד תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לאימי בת ה-60 מסך מחשב דק. היא מול המחשב כל יום כ-6-7 שעות ולכן חשוב לי להחליף לה את ה-CRT למסך איכותי יותר. היישומים שהיא משתמשת בהם כרגע הם רק אינטרנט ותוכנה פשוטה של העבודה שלה. לא גרפיקה או סרטים. אבל אולי בראייה לעתיד כדאי לקנות כבר מסך שיתאים גם לסרטים, אני לא יודעת... יש לי כמה שאלות: 1. האם בתור השקעה לעתיד טובה כדאי לי לקנות כבר 22 אינץ' ולא 19 אינץ'? 2. ככל השרזולציה חדה יותר, הפונטים קטנים יותר, ולכן אני לא בטוחה שהעיינים שלה (היא בת 60) יתאימו לפונט כל כך קטן, אני צודקת? האם מסכי ה-22 אינץ' של היום בהכרח עובדים טוב רק עם פונטים קטנים? (אגב האקספלורר לא מגדיל את הפונט של כל האתרים, זה תלוי באתר, ולכן אני לא רוצה לסמוך על ההגדלה של האקספלור…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי מסך DELL2208WFP התעקשתי על פאנל IPS מישהו יכול להגיד לי איך מזהים את סוג הפאנל במסך
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 9 שנים בערך נשרף לי אתמול המסך (19 אינץ CRT של MAG) :'(. אז החלטתי ללכת על מסך 20-22 אינץ', השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים, סרטים, קצת משחקים וטיפה עריכה גרפית. ממה שהספקתי לקרוא על הפאנלים השונים אני חושב שפאנל S-PVA הכי יתאים לי (אם אתם חושבים אחרת אני אשמח לשמוע). כמו שכתוב בכותרות אני מחפש מסך ברוחב רגיל (עבדתי לא מעט עם רחבים ולא אהבתי) בתקציב של 2000 ש"ח בערך, אבל אם באמת שווה לשלם עוד איזה 300-500 ש"ח בשביל מסך טוב יותר, זה לא בעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך מחשב שיהווה גם תחליף לטלוויזיה, וראיתי את ההמלצה על הדגם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1634 של ASUS. האם הוא מתאים גם לצפייה בטלויזיה? ונוח גם לעבודה משרדית במחשב? (וורד, אינטרנט וכו'..) ובשביל בכלל לקלוט טלויזיה במחשב, להבנתי אני אצטרך לקנות גם כרטיס שיאפשר זאת ... האם אני צריך לדעת דברים מיוחדים לגבי העניין או שמספיק לקנות את האפשרות הכי זולה שאפשר למצוא? למשל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=481 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך צריך להגי לי בימים הקרובים עכשיו יש לי מחשב איכותי אבל קצת ישן ...... R9800P 512 AMD2500 עכשיו הפעלתי HD באיכות 1080P לפעמים יש קירטוע אבל הרוב זה חלק 100% (אולי ננסה לעשות שיפורים פה ושם במחשב ואולי נוסיף זיכרון 1GB אז אז לא יהיה תקיעות בכלל ) עכשיו השאלה שלי עכשיו יש לי מסך 17 והמסך שאני קונה זה 22 אז המסך יציג תמונה יותר גדולה אז בטח המחשב צריך לחשוב יותר לא ? כי הוא מפיק תמונה יותר גדולה אז בטח הסרטים לא ירצו טוב ? אני צודק או לא ? ועוד שאלה המסך 2243 תומך באיכות 1080P ? או שתומך עד 720P ? ומה בדיוק האבדל בין 720P ל1080 ? באיכות התמונה (יענו צבעים יותר יפים ) ? או שגודל התמונה ? תודה יום טוב
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו אמר לי שה2243BW מיוצר על ידי AOC וה2253 מיוצר על ידי סמסונג זה נכון ? מה האבדלים בדיוק עם יש ? ואיני אחת התגובות - תראה לי מקום אחד שאומר שה2243BW יהיה עדיף על ה2253BW... והם לא שתיהם מיוצרים באותו המקום, ה2253BW מיוצר ע"י סמסונג כשהפאנלים של ה2243BW מיוצרים ש"י AOC.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-