מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי - יש לי מסך LCD של בנקיו (17 אינטש) - דגם FP737S. המסך הפסיק לפעול - הוא מקבל זרם ומגיב (לדוגמא - אחרי כמה זמן הוא נכנס לIDLE וכשמזיזים את העכבר הוא חוזר לפעול - אבל אין תמונה). רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי ללכת לתיקון ואם כן איפה (באזור המרכז)? במידה ואצטרך מסך חדש אני מתכנן להשקיע ~900 שקל ללא חריגות. אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה, אני מבקש להעביר אותה לפורום המתאים - תודה. המון תודה מראש, ערן
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה היום לקנות מסך 22 בשביל משחקים בעיקר. ההתלבטות היא : 1. MW221C ASUS (הבנתי שהוא הכי טוב מבחינת איכות תמונה) אבל הכי יקר 1380 שח . 2. SAMSUNG 2243BW (הכי זול - 1185 שח). 3. VIEWSONIC VX2240W 22" Wide 2MS במבצע 1270 שח. מה אתם אומרים בעיקר על ה VIEWSONIC שהוא פחות מוכר? האם לאחד המסכים האלה יש חיבור SVIDEO ? ובגדול מה כדאי מבחינת איכות תמונה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מסכי ה- OLED שייצאו בעוד מספר שנים יהיו גם מולטי טאצ' או שזה 2 דברים שונים. 2. מהו TN? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו ב 1260 ש"ח האם המסך מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BW2243 22 אינץ' ל 20 אינץ BW2043 ( מלבד הגודל ?)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מחשב מKSP ויש לי כרגע מסך של סמסונג דגם: SyncMaster 203B גודל:20 יש לי אפשרות לקבל 5% הנחה על כל מסך מהחנות ואני רוצה לקנות מסך שיספק את התנאים הטובים ביותר למפרט שמצויין פה- http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg הגודל הרצוי הוא 22 ועדיף כמובן בכמה שפחות כסף אבל משהו שיספק אותי הרבה יותר מהדגם הנוכחי שלי (אפשר לתת גם אפשרויות לפי תקציבים נגיד אחד של תקציב 1000, אחד של 1200, אחד של 1400...) *הערה: אם אתם חושבים שיש מסך בגודל 20 שיהיה מאוד איכותי למפרט שלי ויספק אותי יותר מהקיים וזול יותר מה22 אז גם אפשר להביא לפה! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 או יותר. ם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה טכנית ואני מקווה שתוכלו לעזור בקצרה, התחברנו להוט HD כי הם היו במבצע אבל אין עדיין טלוויזיית HD, רק את ה2407 שמחובר למחשב. מאחר והממיר ממילא ליד רציתי לחבר ביניהם. כמצופה עם המסך הזה, הקומפוננט נראה איום ונורא (גם בערוצי HD) אז עברתי לנסות את המתאם HDMI-DVI שהגיע עם הכרטיס מסך שלי (מצורפת תמונה של מתאם דומה). תפקידו המקורי הוא להפוך את היציאת DVI בכ.מסך לHDMI אבל אמרתי לעצמי שלא יזיק לנסות. התוצאה הודעת שגיאה מהמסך, בנוסח הבא: out of range signal cannot display this video mode change computer display to 1920x1200 @ 60 Hz ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר. במסך הוא לא נתן לי להיכנס בכלל להגדרות. עכשיו נשאלת השאלה: האם זה המתאם dvi-h…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-