מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המסך לפני מספר ימים וביצעתי לו בדיקת פיקסלים שרופים(עם DBP) בבדיקה בצבע שחור גיליתי מספר רב של נקודות מיניאטוריות שאינן שחורות (אני מבחין בהן רק ממרחק של 5 ס"מ וגם זה בקושי), האם אלו פיקסלים שרופים? בנוסף יש עיוות נוראי של הצבע השחור כאשר מביטים בזווית (צירפתי תמונה). http://img367.imageshack.us/my.php?image=img6090ui6.jpg האם המסך אכן פגום או שאני פרנואיד? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לכייל את המסך אבל אצטרך את עזרתכם. איזה נתונים אתם צריכים? <תמונה מצורפת> [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי DELL 2007FP וקיבלתי גרסא AO5 בצבע כסוף היה לי אותו מסך רק AO3 בצבע שחור רציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה היום לקנות מסך 22 בשביל משחקים בעיקר. ההתלבטות היא : 1. MW221C ASUS (הבנתי שהוא הכי טוב מבחינת איכות תמונה) אבל הכי יקר 1380 שח . 2. SAMSUNG 2243BW (הכי זול - 1185 שח). 3. VIEWSONIC VX2240W 22" Wide 2MS במבצע 1270 שח. מה אתם אומרים בעיקר על ה VIEWSONIC שהוא פחות מוכר? האם לאחד המסכים האלה יש חיבור SVIDEO ? ובגדול מה כדאי מבחינת איכות תמונה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מסכי ה- OLED שייצאו בעוד מספר שנים יהיו גם מולטי טאצ' או שזה 2 דברים שונים. 2. מהו TN? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי - יש לי מסך LCD של בנקיו (17 אינטש) - דגם FP737S. המסך הפסיק לפעול - הוא מקבל זרם ומגיב (לדוגמא - אחרי כמה זמן הוא נכנס לIDLE וכשמזיזים את העכבר הוא חוזר לפעול - אבל אין תמונה). רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי ללכת לתיקון ואם כן איפה (באזור המרכז)? במידה ואצטרך מסך חדש אני מתכנן להשקיע ~900 שקל ללא חריגות. אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה, אני מבקש להעביר אותה לפורום המתאים - תודה. המון תודה מראש, ערן
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-