מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה-222H ולחבר אליו XBOX360 ב-HDMI ובמקביל ממיר של HOT בקומפונמנט/RGB בלבד. האם אני יכול לחבר אותם במקביל בלי בעיות? ופשוט כמו בטלוויזיה כיום להעביר ערוץ בשביל להחליף ביניהם? יש בעיה כלשהי שאני צריך לדעת אם אני מחבר את הממיר וגם את הXBOX ביחד? האם הוא נתומך ב-1080P? *המסך לא יהיה בכלל קשור למחשב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את הS2231WE, ואני בינתיים בשלבים שאני בודק אותו בכל מיני צורות. עכשיו נכנסתי לתוכנה של איזו כדי לעשות כשהמסך במצב PIVOT התוכן יסתובב גם כן - אבל בתפריט של הAUTO ADJUSTMENT אני לא יכול ללחוץ לא על AUTO ADUJSTMENT ולא על MANUAL ADUJSTMENT (ולפי החוברת הוראות משם אני מגיע לאפשרויות שאני רוצה). מישהו יודע אולי למה זה? חיברתי את המסך גם בחיבור USB וגם בDVI.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך 22" חדש ואני מתלבט בין שני מסכים ספציפיים: 1. Samsung 2253BW 2. Samsung T200 (אין כ"כ תקציב ל T200) עכשיו, הסיבה העיקרית היא שאני מתלבט ביניהם היא בגלל העיצוב של ה T200 (שהוא קצת יותר יפה לדעתי מה ה 2253) וגם בגלל שיש הבדל די קטן בקונטרס!! (1:8000 לעומת 1:20000). הייתי רוצה לקחת את ה T220, אבל אין כ"כ תקציב.. לכן זה קצת בעיה בקיצור, מה הייתם ממליצים לקחת ולמה? השימושים העיקרים הם עבודה כללית, פוטושופ ומשחקים. תודה לכולם ויום טוב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למישחקים וסרטים, אבל למסך גם יהיה מחובר המחשב אינטרנט. בתכל'ס, מסך רחב יהיה משמעותית צר יותר ממסך 3X4 באותו הגודל באינצ'ים? בגלל השימוש בKVM, יהיה שינוי באיכות הצפייה בשל העובדה שאני משתמש בחיבורי RGB עם מתאם לDVI?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר. השימושים הם בעיקר גלישה ממושכת באינטרנט וקצת משחקים, רצוי שיהיה מסך בריא לעיניים וטוב לצפייה ממושכת של כמה שעות. חשבתי על הסמסונג 932BF (יש לי נטייה לסמסונג) אבל קראתי פה בפורום שהוא כבר לא מיוצר. אפשר גם מסכי 20" לא רחבים. בתודה מראש, אלעד.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לידע כי ה EIZO S2431WE זמין כרגע בארץ. רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין EIZO S2411W-U שנבחן אצלכם ויקר יותר. השימושים שלי הם פוטושופ (חובב). CAD ושימושים רגילים אופיס ואינטרנט מעט סרטים ומכט מאוד משחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT 17 אינץ הישן שלי שלא רוצה להתקלקל עדיין (ואני מנסה) אני כיום בעיקר משחק במשחק (World of warcraft) רציתי לדעת איזה המלצות אתם יכולים לתת לי? כמה נתונים : כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9600 XT 256M - כן קצת ישן אבל בזמנו הוא היה אחלה :-) מחשב AMD 3000 משהו לא זוכר בדיוק,עם ציפ סט 939 . (אני זוכר שהמליצו לי בזמנו משהו כזה ) תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1.LG 2252TQ. 2. סמסונג 2253BW. 3. אסוס VW222U. LG 2242T .4 כל הנ''ל מופיעים כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בהמשך לתרד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371023.0 יש לי fx5200 בל יציאת dvi במפרט של ה asus mw221c כתוב שהוא גם מתחבר ביציאת vga באתר של אייבורי. הוא יפעל באותה איכות כמו בחיבור dvi ? או שאני צריך כרטיס מסך אחר ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני לא מעונין לרכוש את ה2243BW של סמסונג או את ה220P היא בגלל האחריות של חיון. אני חושב ללכת על הViewSonic VX2235wm שיש עליו ביקורות מצוינות ברשת http://www.viewscore.com/vsER/54/1392 http://www.viewscore.com/vsER/54/1671 http://www.viewscore.com/vsER/54/1670 http://www.viewscore.com/vsER/54/2235
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-