מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
קיבלתי לפני 4 ימים את המסך ועבדתי איתו בחיבור VGA והכל היה מעולה. (מסך מדהים!) מה שכן, קניתי עכשיו כבל HDMI והאיכות על הפנים. הפעלתי את הclear type אבל עדיין התמונה מטושטשת ולא נעימה לעין. הדרך הכי טובה לתאר היא שנראה כאילו המסך עובד ברזולוציה נמוכה ממה שמוגדר לו. יש למישהו רעיון? אני עובד על XPS 1530M ויציאות היחידות שיש לו הן VGA וHDMI. דבר נוסף - מה ההבדל במהירויות של HDMI?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לקחתי מסך 953 של סמסונג שהיה מחובר לכרטיס 8400GS בחיבור האנלוגי, וחיברתי אותו במקום זה, לחבור הדיגיטלי. אח''כ החזרתי את החבור האנלוגי וכעת המסך בצבע צהוב. יש לכם הסבר?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only http://tms.co.il/product/4173 או Dell 24" E248WFP Wide Black http://tms.co.il/product/5461 מטרה למשחקים כבדים וסרטים
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום קודם כל ושבת שלום לכל קהילת HWZONE ברשותי כיום מסך CRT שהורג לי תעניים לאט לאט והחלטתי לזרוק תמסך הזה ולקנות LCD משומש ב350 הבן אדם שדיברתי איתו נשמע ממש אמין לינק למוצר http://www.shopstar.co.il/product.as...225&CatCode=94 אז אני אקנה אותו ב350 הוא נקנה לפני שנה מהדיוטי פרי איך המסך הזה סך הכל? (חשוב לציין אין לי כל כך הרבה כסף בשביל זה אני שומר את זה למשהו אחר) ועוד שאלה האם מסכי LCD בכלל אבל בכלל לא גורמים נזק לעינייים?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מסכים לגיימינג Samsung T220P או Samsung 2253BW או שיש בכלל מסך יותר עדיף עד 1200 שקל
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הXBOX360 שלי למסך המחשב... ורציתי לדעת האם המסך הנ"ל תומך ב720P וכדומה...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-