מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD ברזולוציה של FULL HD למחשב למשחקים וגם בין השאר לסרטים והרבה עבודה באינטרנט אני מעוניין במסך שלא יעייף את העיניים וייתן את התוצאות הכי טובות מבחינת איכות תמונה זמן תגובה... דגש רב על חדות. חשבתי על ה24" של דל.. אבל אני לא מבין בזה יותר מידי... בכל מקרה... מוזמנים להתחיל להציע.. התקציב הוא גג.. אם אפשר בפחות עדיף בפחות כמובן... תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8838
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפי הנתונים הוא ממש טוב ובמחיר סביר. גודל 22 . רזולוציה 1920X1080 FULL HD כניסת HDMI עולה 1190 ש"ח. כדאי? או שלא צריך להתלהב מזה שזה FULL HD ? עריכה: או שאולי עדיף את ה T220P של סאמסונג שהוא בערך עולה אותו מחיר? או בכלל מסך אחר?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני בשוק ממה שקראתי כאן http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032869795 בנוסף לפי תמונות שהוא מראה האיכות היא די על הפנים.. ואיך לעזאזל מגיע חרק לתוך המסך??????! http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/P1000823.jpg http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/P1000835.jpg http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/DSC02396-1.jpg מה אתם חושבים עליו?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות אותם באותו מחיר ואני מתלבט בין LG Flatron W2284F Samsung T220 תודה לעוזרים ! נב. קראתי את הסטיקי והביקורות באתר אבל עדיין יש התלבטות בין שניהם , כי שניהם באותה רמה פחות או יותר.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.shopping.hp.com/product/display/display//3/storefronts/FF621AA%2523ABA אני יכול להשיג אותו בחצי מחיר, חדש מהקופסא, עם אחריות רגילה. איך הוא בגיימינג וסרטי FULL HD?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמו שרשום פה במאה פוסטים ה2243 עדיף בגלל הארגונומיה, ב2253 יש overdrive שעלול לפגוע ועלול לעזור, ואפילו שמעתי על צבעים עזים יותר ב2253, שלא הבנתי אם זה טוב או רע או מוגזם. במקרה שלי, יש העדפה לחנות מסוימת ואצלם יש כבר רק את ה2253. שאלותי הם: לגבי הארגונומיה, לגבי הסיבוב ימינה ושמאלה, מה הבעייה אם זה קריטי לסובב את כל הרגל וזהו? ולגבי שאר ההטיות חוץ מפיווט, אפשר להטות למטה ולמעלה, אז באמת אפשר להתגבר על כל בעית גובה אפילו עם שינוי גובה הכסא לא? (כי אין ב2253 כוונון גובה) לגבי הoverdrive, אם אני רואה שהוא מזיק לי יש אפשרות לכבות אותו? ולגבי הצבעים, האם הם אכן עזים? יותר מדי? טוב או רע? העניין קצת דחוף אז תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז מה אתם חושבים על FULL HD במסכי מחשב 22"-24" ? הכרחי או סתם אופציה לא שימושית? אני שואל את זה ביגלל שבימימםהקרובים אני מתכנן לקנות מסך שאני אוכל לחבר אליו את ה XBOX360 + לראות סרטים HD עכשיו הרבה אנשים בפורום ומחוץ לו המליצו לי ללכת על ה Philips 240BW8EB אבל אין לו HDMI ולא HD לאומת זאות יש הרבה מסכים אחרים לא ררעים בכלל עם HDMI ו HD הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה ה HD באמת שווה בגדלים כאלה ורציתי לדעת מה אתם חושבים ? ואני מקווה שלקבל תגובות מכם הפעם
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה מסך 19 של פיליפס דגם 190B9CB בצידי המסך רואים שהצבע דהוי ולא אחיד גם אם יושבים ממש מול המסך ולא זזים אפשר להרגיש שינוי בצבע וחוסר אחידות בפינות המסך. רק במרכז המסך הצבע הוא לבן ובצדדים רואים שהצבע משתנה. יש חוסר אחידות גם בצבעים בהירים אחרים אבל זה מורגש בעיקר בצבע הלבן. המסך נקנה לפני שבוע. עכשיו, אין לי מושג אם זו בעיה או שככה זה במסכי אל סידי? לפני זה עבדתי עם מסך CRT רגיל וההבדלים שמים וארץ לטובת ה- CRT ואני מתחילה קצת להצטער שקניתי את המסך. מה עושים?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה אלו הם ההתלבטויות שלי : SAMSUNG T240 (ב1550) LG W2452T LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים) LG L246WH [br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04 משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה מזה ארגונומיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-