מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מדובר במסך 17 רגיל של VS השאלה אם אפשר לקנות שנאי כזה של 19V 2.6A מתאים למסך?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
רוב הישומים שלי הינם אינטרנט וורד,יושבת שעות מול המחשב, מחפשת חדות בפונטים בעיקר באינטרנט גודל מסך 20 אינץ תודה רבה על תשומת הלב גילי
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לגיסי את המסך והכרטיס הנ''ל ואנחנו לא מצליחים להוריד את הרזולוציה (רזולוציה של 16:10) מספיק כדי הכתב יהיה גדול. אם אני אחליף כרטיס מסך(למשל ל3850) תהיינה לי יותר אפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מסך 19" ברזולוצייה טבעית של 1440X900, רק הבעייה היא שמאפייני התצוגה לא מאפשרים אותה. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מסך 2007WFP של דל ולאחרונה הוא מתחיל להשמיע רעשים מאוד מוזרים ולא ברורים ואלו לא רעשים של חשמל כמו שלמשל שמים פלאפון ליד רמקולים אלא רעשים ממש מוזרים ממש כאילו המסך"מתמתח"...(כמו שלפעמים רהיטים "מתמתחים" כמעט אותו רעש בדיוק) מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך של סמסונג T220P ויש לי מן פס שחור למעלה במסך הפס הזה מופיע רוב הזמן אבל נתקלתי בקטעים שהוא לא הופיע המסך חדש בן שבוע גג שבועיים יש לי כרטיס מסך HD4870 אבל אני מבין שזה לא הכרטיס מסך רציתי לדעת האם זה משו נורמלי ואני יכול להחליף את המסך ? או שזה סתם משו ? תודה לעוזרים <מפרט תמונה http://i44.tinypic.com/t5rwit.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לא את המסך הה-Samsung SyncMaster 226BW ואני רוצה לקנות XBOX 360 ולחבר אליו כמובן יש לי DVI/HDMI שקיבלת עם המסך הרזולוציה של המסך היא 1680x1050p השאלה היא,האם אני יכול לחבר את ה-XBOX למסך הזה? ואם כן,אז האם אני יכול לשחק ברזלוציה המקסימלית של המסך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לחוות דעת איזה מסך עדיף לשימושים עיקריים שהם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, ועדיפות לחסוך כמה שיותר במחיר (כרטיס המסך הוא 8800GS) SAMSUNG 2043BW במחיר 785 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 או CHIMEI 228D שעולה 870 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 אם יש מסך שאפילו עדיף יותר בטווח המחירים הזה, אשמח להמלצה. תודה מראש ויום טוב, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל. בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עם המחשב החדש שיכלול כרטיס מסך 4870. יש לו רזולוציה FULL HD וזה כבר נשמע לי טוב... האם הוא מסך טוב? (אני מקבל אותו במחיר מצוין פשוט, פחות מהמחיר בזאפ) אשמח לתגובות בעניין, אני צריך לתת תשובה מחר... תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לקנות מסך חדש למחשב ממוצע. מסך רחב 22 עד 1300 שקל. אני מוענין במסך בעל תמונה חדה ויפה, שיתאים למשחקים עם תזוזה בעיקר. התלבטתי על כמה מסכים, כמו: ASUS MW221C SAMSUNG 2253BW LG L227WT אני חושב על לקנות את ה ASUS. אני צריך את עזרתכם והצעתכם. איזה מסך יותר כדי לי? והאם יש עוד אפשריות? תודה לכולם וערב טוב
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוףכלסוף אחרי 5.5 שנים שעבדתי עם LG 17" (שהיה מעולה!) שדרגתי ל ASUS MK241H :> ויש לי כמה שאלות! 1) איך שמים על מצב HD?< נסיתי דרך הכ.מ וזה מה שהוא נתן לי http://img101.imageshack.us/img101/7489/s2bt6.jpg 2) מה לעזאזל ? איך הופכים את זה את העמוד בגודל המסך ? http://img254.imageshack.us/my.php?image=wtfcm2.jpg 3) יש תוכנה שעוזרת לכייל מסך נכון ? איך אאפשר להשיג אחת כזו ? 4) המסך אמור לעבוד עם רזולוציה של 19200 על 1080 אבל רואים מוזר ככה למה ? 5) קשה לקורא טקסט לא ביגלל שהוא לא ברור אלה בגלל ה 60HZ יש פתרון לזה ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-