מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בנוגע לקניית הכוכב של הפורום בזמן האחרון - Dell 2209wa. כרגע ההתלבטות העיקרית שלי, אשר לא נענתה מזה זמן רב היא - כיצד יראו משחקים במידה ואני אפעיל אותם לא על הרזולוציה הטבעית של המסך - 1680*1050, אלא על רזולוציה נמוכה יותר, כגון: 1440*900? הנושא הנ"ל חשוב לי מאוד כיוון שיש לי כרטיס מסך די בינוני - 9600GT, אשר יתקשה בלהציג את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל לאורך זמן בעת משחקים, ואיני מתכוון להחליף את הכ.מסך בטווח הנראה לעין. אני אשמח אם אנשים אשר יש להם ניסיון במצב דומה יחוו את דעתם בעניין. המניע העיקרי לשאלה שלי הוא שבעת תצוגה רגילה, עפ"י ניסיוני האישי, התצוגה נראית די רע כאשר לא מוצגת הרזולוציה הטבעית, אך שמעתי מספר דעות בעבר, בד"כ לא על סמך ניסיון אישי,…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב מדגם horizon 1904s שיש לו רמקולים מובנים, ואני לא יודע איך להפעיל אותם. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דגם העילית העסקי של לנובו מאבד את טכנולוגיית התצוגה הייחודית מהדור הקודם - אך מקבל פאנל תצוגה מתקדם אחר, עם תמיכה בתקן HDR מתקדם של חברת דולבי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
החברה הטאיוואנית אינה מייצרת פאנלים משלה, אך עשויה להיות הראשונה להציע מסך "סופר-אולטרה-רחב" בטכנולוגיה המתקדמת אותה אימצה סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לא בטוח ממה נובעים הפרשי המחירים בין החברות השונות, כלומר מה DELL יודעים שLG לא ? לדוגמה שני מסכים בעל מפרט זהה מלבד MS שכאן הוא נוטה דווקא לטובת הדגם הזול יותר: LG 27MP55HQ https://www.tms.co.il/product/13487 DELL P2714H https://www.tms.co.il/product/14587 ואם כבר מדברים אז ממה נובע ההפרש המשמעותי במחיר מול לדגם הזה: LG 27MP35HQ https://www.tms.co.il/product/14269 ואיך זה שבאמזון המחיר נמוך יותר משמעותית? האם זה לא כולל מע"מ?? צריך לשלם לזה עוד דברים? http://www.amazon.com/Dell-P2714H-27-Inch-LED-Lit-Monitor/dp/B00EMB4K54 אך האם באמת שווה להוציא 140% לטובת הDELL הזה ?? אף על פי שיש תלונות על זליגות אור? (אם כך אז למה בכלל ממליצים עליו?$#%) http://hwzone.co.il/co…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על ערכות ניקוי למסכי LCD ושימוש בדטרגנטים מזהמים. הפתרון האולטימטיבי לצג ה LCD שלכם, ללא השארת סימני ניגוב מכוערים הוא @שוט שימוש במים מזוקקים + מטלית מיקרופייבר. זה עובד ! אחרי שנים בהן חיפשתי דרך שפויה לנקות צג LCD ולעשות את זה כמו שצריך בלי לשרוט את הפאנל ו/או להשאיר עקבות מכוערים של ניגוב.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
נגיד שהטלוויזיה בעסק מציגה שידורים מהממיר או מהמחשב.. ואני רוצה להקדיש/להקריב חלק משטח התצוגה (פס למשל) לצורך הצגת טקסט או תמונה קבועים או רצים (שיווקיים לצורך העניין).. יש למישהו מושג איך זה נעשה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את המסך הזה . אני על windows 7 . לאחרונה שמתי לב שכאשר אני קורא טקסט שחור על גבי רקע לבן , לדוגמא ב-google , יש צבע אדום וגם קצת ירוק מסביב לאותיות . האם למישהו יש גם כזאת בעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי הרבה מאוד וכמעט ולא מצאתי חוות דעת על המסך הזה. הייתי שמח לתגובות מאנשים על המסך. אני משתמש בעיקר לטלויזיה (מחובר כרטיס tv עם ממיר של yes) סרטים, ולשימוש באינטרנט ואולי בעתיד קצת משחקים. זה מסך 20 אינץ והוא הוצא לי במחיר נמוך של 1000 ש"ח לאחר הנחה גדולה. האם הוא שווה את זה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני צריך מסך טוב אני חייב המלצה למסך טוב עד 1500 שח ואני רוצה מסך 22 אינץ תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
באחת המערכות עריכה שלי, עובדת חברה שלי. כרגע יש לה LCD של VIEWCOM 19 , ומוצמד אליו MAG17 אינצ CRT . נכון זה לא נוח ולכן אני רוצה לקנות מסך נוסך, 19 LCD ולהצמיד ל VIEWCOM. זה המסך : http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=453281 אני לא מעוניין במסך יקר, משהו בסיסי, כי גם ה VIEWCOM מספק את הרצון. (אני עובד עם 2 מסכים יקרים של ויוסוניק). מה שכן חשוב לי -שאני יוכל להצמיד את 2 המסכים יחד והם ישתלבו היטב במימדים של הגובה- שכמה שיותר ייצרו שולחן עבודה רחב ומדוייק בגבהים. לכן חשבתי לקנות עוד VIEWCOM, או את המסך הזה , של NU TECH : http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 הם יהיו טובים יותר מ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לגבי מסך ה SAMSUNG T260 ב 2000 ש"ח, המסך ישמש אותי למשחקים, סרטים וגם לאקס בוקס שלי . אז מה אתם אומרים ללכת על זה כי המחיר ממש אטרקטיבי במקומות אחרים הוא עולה 2600 ש"ח מינימום. ד"א אני יודע שהמסך 25.5 אינץ' אבל אני חושב שהמחשב שלי יעמוד בזה : E8400 @ 4.4 4870X2 4GB CORSAIR DOMINATOR 5.5.5.15 @ 978Mhz
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
למה לא ViewSonic?! כי אין בארץ... באמת! חיפשתי במלא חנויות בצפון, ופשוט אין את ה VP930 (אני מקווה שרשמתי את הדגם נכון). ברמת העיקרון אני יודע שהוא אמור להגיע עוד שבועיים, אבל אם אני אחכה לו זה אומר שאני אצטרך שאני תקוע עם מסך CRT חמש-עשרה אינץ' בן 7 בערך שלא מראה לי משחקים (מראה את המשחק ממש כהה). אני באמת אשמח להמלצה על מסך אחר, או לחילופין מידע על חנות בצפון שיש בה את הדגם הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקחת את הsamsung 226bw אבל כל הלוטו פאנלים מעצבן ואני לא בטוח אם השיטות בדיקה בטוחות. תודה . עריכה:שאלה קטנה: האם כדאי מסך בפורמט רחב או רגיל והאם אפשר להסתמך על הבדיקות של ה226bw? (מתכנן לקנות מסקיי פיסי).
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח תרד פה ולשאול איזה מסך מומלץ לעבודה מסוג כזה על המחשב. אני מתארת לעצמי שהעבודה היא רבה מול המחשב ולכן צריך מסך איכותי אבל בגבול התקציב. היא רוצה מסך 19', אתם חושבים שזה מספיק? העדפה לסמסונג, אבל אם יש מסכים טובים מהם לעיצוב גרפי, נשמח לשמוע גם תודה על העזרה מראש מורן
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-