מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך הנ"ל, כיצד ניתן לכייל אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לא מבינה כלום במחשבים או במסכים של מחשבים (אבל בשאיפה להפוך למאוד מבינה) אני צריכה לקנות כמות של מסכי מגע שישמשו כמסכים לעמדות מלצרים במסעדות. המסך לא צריך לעשות יותר מידיי חוץ מלהיות מסוגל להתחבר לאינטרנט ולהריץ עליו תוכנה אחת. לא כבדה במיוחד. כיוון שמדובר בכמות לא מבוטלת של מסכים אני רוצה לוודא שאני עושה בחירה נכונה. מה הם הדברים שצריך להתחשב בהם כשקונים מסך כזה ומה לדעתכם הכי מומלץ? אשמח לכמה שיותר חוות דעת! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko
-
היי כיילתי את המסך שלי ואני מחפש דרך לדעת אם הוא באמת בערכים הנכונים של הכיול , אם הבהירות נכונה או הצבעים נכונים ב preset כזה או אחר כי יש כמה שנראים לי נכונים אבל לא יודע מי מהם הוא המדויק . אני מחפש תוכנה או דרך להציג את הנתונים בטבלה , כמו כאן לדוגמא - http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/10 הטבלאות הפרבוליות . אשמח אם תוכלי לעזור לי , אני לא בטוח שכאן הוא המקום הנכון לשאול את זה , אשמח אם תפנו אותי למקום מתאים יותר . תודה ושבת שלום נדב .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור קניתי את המסך לפניי כמה ימים . הכל טוב ויפה אבל בסרטים אני קצת מתאכזב . את המסך קניתי בגלל איכותו וכו' . אבל משהו מוזר לי ורמת הסרט גם שהיא P720 או P1080 עדיין לא רואים ממש HD כמו שאני רואה למשל בYES במסך הטלוויזיה שגם תומך FHD . השאלה שלי אם יש אפשרות לכוון את המסך מחשב להתקין דרייבר או משהו כזה כדי להגיע לרזולוציית FHD אמיתית בסרטים כמו שאני רואה במסך הLCD בשידור HD . תודה וכל עזרה הכי קטנה תעזור לי מאוד .
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה, המסך הנ''ל חווה הבהובים בעת למשל כחצי שעה, לאחר מכן זה פוסק. לפי דעתי הבעיה נובעת או מספק הכוח או מקבל שרוף/נפוח. כבלים החלפתי וזה לא עזר במיוחד. כמו כן, שמתי לב שההבהוב מפסיק כשאני מוריד את רמת הבהירות ל30%, מ31% זה מתחיל להבהב. השאלה היא, האם כדאי להחליף את הקבל שאחראי על הבהירות, ואם בכלל זה מה שעושה את הבעיה? אשמח לקבל דעות שונות מאנשים שחוו את אותה הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?
-
אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על מסך למחשב 23"/24" אבל שיהיה לו חיבורים לממיר של HOT כדי שיהיה אפשר לצפות בו גם בטלוויזיה. עדיף למחיר כמה שיותר נמוך אבל שיהיה מסך טוב. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728200 מה אתם אומרים עליו? שווה להוסיף את הכסף לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778196 או שאולי ללכת על זה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=2370HD&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תגידו איך בידיוק מחליפים בין השידור בממיר למחשב במסך כזה? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק ממערכת מחשב חדשה, אני רוצה גם להחליף את המסך שלי. רצוי מסך לפחות 24" וכמובן Full HD שישמש בעיקר למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם למישהו פה יצא לשחק על מסך גדול יותר (26" ומעלה), האם זה שדרג לו את חווית המשחק משמעותית (גם נראה לי כבר שצריך להתרחק מהמסך יותר) או שזה לא מצדיק את ההפרש במחירים ממסך 24".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מסך חדש, לשימושים של גראפיקה ומשחקים. אני מתלבט בין Samsung BX2450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 לבין Dell U2311H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 אשמח לדעת איזה מסך עדיף.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך חדש.. שיהיה לפחות 22". כמובן מומלץ לד, IPS וHD.. בעיקר למשחקים, סרטים ותמונות.. התקציב הוא 900 ש"ח אבל אפשר למתוך ל1000.. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. למסך של Apple [ LED Cinema Display יש רק חיבור DISPLAY PORT. האם אפשר להתגבר על מגבלה זאת? האם אפשר לחבר את המסך דנן למחשב "רגיל"? (אולי מה שאני שואל זה האם מתאם Display Port ל DVI קיים, או שאין יצור כזה) תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-