מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך lcd "20 למחשב שלי. התקציב למסך עד 1000 ש"ח, חריגה מקסימלית: 1300 ש"ח. המסך מיועד למשחקי מחשב, לצפייה בסרטים ועבודה משרדית. להשתדל לא לחרוג מה-1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך נוסף VP191b של Viewsonic. (יד שנייה, עדיין באחריות) כששמתי את שני המסכים אחד ליד השני, ראיתי שיש בינהם הבדלי צבעים וקונטרסט. הראשון (זה שאני רכשתי מהחנות) מראה תמונה יפה וחדה, בעלת צבעים חדים וברורים. השני (זה שקניתי יד שניה) מראה תמונה צהובה, הלבן הוא לא לבן, והצבעים הם לא טבעיים. למרות ששיחקתי עם ההגדרות, צבעים, וכל מה שאפשר (כולל חזרה לתכונות שמורות מהמפעל) המסכים לא זהים. לקחתי את המסך השני לאומניטק, למימוש אחריות, יחד עם המסך הראשון. כדי שראו את הבדלים. לאחר שעתיים של הסברים הם הסכימו שיש הבדל בין המסכים. אך הם רוצים לבדוק האם זה נובע מפאנלים שונים (כלומר שיש לשני המסכים פאנלים לא זהים) ... הסכמתי שהם יפרקו את המסך השני (זה שיש לו ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=596359&fcc_id=%27BEJW2220PU%27 יש גם תמונות מבדיקות של ה- FCC וגם מדריך למשתמש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשנתיים את מסך של Dell דגם 2007FP. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף (להקים מערך של שני מסכים) שיהיה תואם לדגם שברשותי, כיוון שלאחר חיפוש אני מבין שהפסיקו את הייצור שלו. הכוונה במסך תואם היא שיהיה באותו גודל (20.1 אינץ') ואותה צורה (4:3) - אלה דרישות MUST. בנוסף אני אשמח מאוד אם קיים מסך כזה שגם בעל פאנל IPS ובעל עיצוב דומה חיצוני לסימטריה. תודה מראש, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ש-95% מהזמן עובד עם טקסט/אינטרנט/מאמרים/תכנות. שאר הזמן מתחלק בין סדרות לסרטים. מכיוון שאני קונה מסך חדש, אז אני מנסה לבחור אחד שהכי מתאים לעבודה כזאת (בהנחה שקיים כזה). המליצו לי בעבר על המסך הבא (חושב שזה Dell ultrasharp, לא כתוב במפורש): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/op-rd09-5649.htm קראתי גם מאמר על פאנל VA שמציג ניגודיות גבוהה, ואולי מצוין להצגת טקסט. דוגמה למסך כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859737 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין ממשיכה בחיפושים אחר מסך (אחרי שהחזרתי את הפיליפס...) רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון אם המסך של סוני ההתלבטות שלי נובעת בין היתר מתקציב (נראה לי מוגזם להוציא יותר מ 1800 על מסך) והשימוש של המסך הוא עיבוד תמונות ואינטרנט אשמח לקבל המלצות על מסכים מ19 ומעלה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לבקר היום בסופר של רשת שופרסל,במקרה שלי זה היה שופרסל דיל במחלקת החשמל הם מוכרים גם מחשבים אבל שמתי לב שיש להם כעת מבצעים על כל מוצרי החשמל ובפרט מחירים מדהימים על מסכי מחשב המסך הנ"ל SAMSUNG 226BW נמכר ב1650שח כולל מע"ם וכמובן אחריות של 3 שנים של היבואן וגם אפשר לקחת אותו ל 14 יום ולהחזיר גם אחרי שימוש ולקבל את הכסף חזרה ככה שזה מאוד נח לבדוק את המסך למי שמעוניין כמן כן הרבה דגמי מסכים אחרים כמו פיליפס ו אחרים בהצלחה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי היה להרבה שנים מסך crt 17" טוב מאוד, אחריו להרבה שנים מסך 4:3 17" lcd של proview בו צפיתי ברזולוציה 1024-768. קניתי לא מזמן מסך רחב 16:9 23" של Dell דגם U2312HM. בעיה של משחקים שדיווחתי בפורום זה לדעתי נפתרה, מאחר שאם שמים את המשחקים בויסינק און אז אין בעיות רענון. לדעתי יש בעייה אחרת שעם הימים שעוברים אני נתקל בה יותר, וזה עייפות מוגברת של העיניים בשימוש עם המסך. יש לזכור כי המסך שהיה לי היה 4:3 17" ברזולוציה ששמתי על 1024-768. אתרים שהייתי בהם, כולל תוכנות אחרות ששמתי על כל המסך, תפשו שטח פיזי קטן בחצי בערך, כמובן, מהמסך שיש לי כרגע. מה שגורם שיש יותר לבן מול העיניים שלי מאשר המסך הקודם, שגובהו היה זהה אבל רוחבו חצי מהחדש. דבר ראשון שעשיתי כמובן הוא להנ…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 19 INCH די חדש ואני לא יודע את הרזולוציה הטבעית שלה ? אני מתלבט בין 1280X1024 לבין 1280X960
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מתעניין במסך 20" לא רחב. TN אני לא רוצה כמובן ,אז מה שנשאר זה כמה דגמים בודדים עם פאנל S-IPS (למעשה מה שיש במלאים זה רק L2000CP של LG או DELL 2007fp). הייתי הולך על הדל אבל קראתי כמה ביקורות שהרתיעו אותי ובמיוחד זאת של דורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351559.0 הוא כותב שם שהוא רק מזיז את הראש והמסך הופך לסגול (!),ושעדיף כבר מסך TN..... שימו לב שגם QTTP כותב בת'רד הזה שההילה הסגולה במסך הזה חזקה ומציקה יותר מכל מסך IPS שיצא לו לראות. אני מתכוון לעבוד חלק מהזמן דווקא על רקע שחור ולכן זה מטריד אותי מאד. ייתכן שה LG סובל מאותה בעייה שכן זאת בעייה כללית במסכי IPS. היום יש לי שני מסכי 19" עם פאנל VA ורואים בהם מצויין על רקע שחור וגם על לבן. חבל שאני…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי אותו ב- DVI וניסיתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית שלו כלומר 1920X1200 הכרטיס מסך אפשר לי להגיע מקסימום עד ל- 1600X1200 אז הגדרתי את הרזולוציה הזו ומיהרתי להוריד דריבר מעודכן לכרטיס מסך (GF FX5600) בינתיים המסך עצמו התקבע על 1600X1200 למרות שהכרטיס מסך מוציא כרגע 1920X1200 דבר שגורם למסך להציג רק חלק מהתמונה של שולחן העבודה. רק כשאני מזיז את העכבר לשוליים של הדסקטופ הוא מזיז את התמונה לאזור שהיה "חתוך" מקודם. מישהו נתקל בתופעה הזו ? מישהו יודע איך להגדיר את הרזולוציה מתוך המסך עצמו ? ד"א בחיבור VGA הכל תקין איך מסדרים את ה- DVI ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושה לי הבהובים בשעות הערב, ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מתכנן (סוף סוף) לקנות תוך כשבועיים U2410 של DELL הבעיה שלי היא בדיקת פיקסלים. יתכן שאאלץ לעשות אותה על מחשב עם כרטיס גרפי ישן GYGABYTE GF7300 שבו הרזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של U2410 ידוע לי שאת בדיקת הפיקסלים המתים-פגועים צריך לבצע מייד לאחר הקניה, כדי שתחול עליהם אחריות. השאלות שלי הן: 1) האם יש תוכנה שבודקת פיקסלים מתים-פגועים בעזרת כרטיס מסך "נחות" כמו זה שלי. אני מעדיף בהרבה הרצת תוכנה שמותקנת על המחשב על פני הרצת תוכנה שמותקנת על אתר אינטרנט מרוחק. 2) האם יש משהו נוסף שחשוב לבדוק מייד מלבד פיקסלים מתים-פגועים ? ("מייד" פה הכוונה מבחינת תחולת האחריות שכפופה לבדיקה מיידית).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הזה הוא רגיל או רחב? כי בכל מקום אני רואה כתוב משו אחר
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני שוקל לרכוש מסך LCD של סמסונג, כנראה ה 226BW, והייתי רוצה לדעת מהי מדיניות הפיקסלים השרופים על מסכי סמסונג בישראל. באתר של סמסונג באוסטרליה מצאתי, כי ההאחריות על חלק מהמסכים הרחבים הינה לאפס פיקסלים שרופים. האם מדיניות זו תקפה גם בישראל ? http://www.samsung.com/au/widescreen/ (כנסו ללינק ולמדיניות האחריות של החברה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מסך שבעיקר ישמש אותי לקריאה מרובה של טקסטים ושימוש בתוכנות גרפיות כמו REVIT וSOLIDWORKS ומעט גיימינג. הכרטיס מסך שברשותי הוא GTX460 ,עם יציאות HDMI ו -DVI. אז שאלתי הראשונה היא, האם יש הבדל בחיבורים, כי לא כלכך הבנתי מהמדריך הנעוץ. התחלתי לחקור באינטרנט על מגוון המסכים בגודל ומעט הסתכבתי. לדוגמא, אני לא מבין אם ההבדלים בין שני מסכי סמסונג הנ"ל:S24D300HS ו S24D300BS הם משמעותיים? הבנתי מהמדריך שזמן תגובה זה פחות קריטי והוא נובע מסתם בדיקה שרירותית של היצרן. אז השאלה האם יש הבדל ביניהם חוץ מהנתון הזה והחיבורים? כמו כן ראיתי מסכים רבים של חברות אחרות (BENQ הבולט ביניהם) וזה גרם אצלי לקושי אף יותר גדול להגיע להחלטה. אשמח מאוד לעזרה בבחירת מסך. התקציב כ…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-