עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. המלצות אני הולך בסוכות לקנות, אשמח אם תמליצו לי על יותר מאחד כדי שיהיה בחירה !

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  5. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 תנו לי קצת פידבקים על המוצר החדש שקניתי

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה

10. הכירו את אחד הדגמים הזולים ביותר שתוכלו להשיג עם תמיכה בקצב רענון גבוה יותר מ-60 הרץ לכתבה

11. Started by LOOSE,

היום ואתמול חרשתי את כל ראשון בחיפוש אחר מסך ובואו רק נגיד שמתוך משהו כמו 10 חנויות שהייתי רק ב 4 היו מסכים בתצוגה ומתוך ה 4 רק ב 2 היו מסכים ששוה בכלל להסתכל לכיוון שלהם בקצב הזה אני בחייים לא ימצא מסך כי אין סיכוי שאני קונה לפני שאני רואה אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח לשמוע איפה ניתן לןמצוא חנויות מהמרכז שמציגות מסכים נורמלים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ואוו, מדהים 5120 על 2880 פיקסלים פי 7 יותר מ FULL HD. מעניין האם זה יגרום לתקן הזה להיכנס מהר יותר לשוק הביתי של מוצרים אחרים.... לא יכול לחכות לביקורת של DisplayMate על הביצועים והצבעים של המסך הזה! הם משתמשים ב M290X של AMD להריץ אותו, אפשר גם M295X.

13. משהו יכול להמליץ לי על מסך LCD 19 ב1200 שקל ? ואם יש משהו יותר טוב בתוספת קטנה של כסף תראו לי גם אותו תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by vincecarter,

אני מחפש מסך 19 אינצ' אלסידי בסביבות ה400-500 דולר * 4.3 שקל. אני לא יודע אם צריך לרשום שימושים או לא אז בכל זאת זה מסך למשחקים. תודה לעוזירם

15. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

16. התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. שמעתי שיש בעיות רציניות בהתקנה עם הדרייברים.והפתרון מסובך אפילו שמעדכנים מהאתר של החברה, יש פטרון פשוט? הבנתי שהפסיקו לייצר אותו, האם זה בכלל הסיבה הזו? :s05: ומה שורה התחתונה ,הוא מומלץ? או איזה מתחרה טוב יש לו בסביבות מיר 1500 +\- חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך את התקן TCO. : הבנתי מזמן ש LCD הוא דל קרינה. אבל תכלס,אין תקן.אז הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. מכיוון שאני לא מבין בטלוויזיות...ואני מעוניין לקנות אחת ממכרז אז אני צריך את עזרכתכם..דבר ראשון מה כדאי לי פלזמה או LCD ודבר שני איזה חברה תספק לי טלוויזיה אמינה ואיכותית..לגבי התקציב זה לא ישנה כי אני יוציא את הטלוויזיה במכרזז תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. חשבתי על 931C מה אתם חושבים עליו? השימושים שלי למסך זה סרטים/טלויזה אינטרנט אופיס ומידי פעם משחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. המשחק ישמש בעיקר לקליטת עורצי לויין HDTV ומשחק דרך XBOX 360 ומחשב התקציב למסך 32 אינץ' עד 1500 שקלים

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  21. Started by As-21,

עד 2000 שקלים. מיועד למשחקים כבדים כמו QUAKE 4 וכו .

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  22. חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים