עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by BulbuloNi,
    • 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. קלטתי נקודה בולטת במסך. לא יודע אם זה שרוף או בהיר אבל זה בטוח לא לכלוך. איך אפשר לאמת פיקסל שרוף\בהיר והאם בגלל הנקודה הזאת יחליפו לי את המסך?(אחריות סמסונג על פיקסל אחד שרוף=החלפה בחדש) מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T :'(

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה עברתי על כמה הודעות בפורוםפ בנושא אבל בסופו של דבר נשארתי מבולבל התקציב שלי הוא עד 1200 שקל ואני מעדיף 22' אני אתן את המפרט שלי כי הבנתי שזה חלק חשוב: amd 5200+ radeon hd3850 256mb 2 GB ddr 800 הצרכים שלי הם בעיקר סרטים גם ב HD. ומשחקים. אני משתמש בווינדוס אקס פי ולא מתכוון לשדרג לויסטה. אני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בחצי השנה הקרובה או לפחות עד שיצא הדור הבא. אז מה אתם ממליצים לי T220 או T220P או שבכלל מסך אחר.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm ב2 מילים: רוצו לקנות עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר .... רציתי 2ms היו לי כמה אופציות: Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI או ה VIEWSONIC המדובר בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל.. במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני יכול לנגב תמסך LCD שלי עם מגבונים ללא אלכוהול?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. מצד אחד כולם אומרים שהנפוץ ביותר והכדאי ביותר זה ה LG או ה Samsung 226 אבל מצד שני בביקורת שלכם מבין איזה 9000 מסכים אומרים שהם מאכזבים וגרועים ודווקא המליצו על asus אבל הבנתי כבר של asus יש סדרה חדשה. אז מישו יכול בבקשה להמליץ לי על מסך 22 אינצ' תקציב ממוצע 1700 שקל (אפשרות לסטיות קלות) שימוש - בעיקר אינטרנט ועבודה מרובה מול המחשב. וגם צפיה בסדרות וסרטים... כ. מסך על המחשב כרגע אם זה קשור GeForce 7900Gs. תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. לאפיס דיפו אין, גם לליאור ולשקם אלקטריק אין. נקסטופ מתעלמים מהטלפונים שלי. מה עושים? איפה אני יכול להשיג אותו ? או את הסמסונג עד 1700 ש"ח (ללא חריגה של שקל) ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני כל היום במחשב אני צריך מסך נוח מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by duhifat,

המסך הזה (Viewsonic VP930B) קוצר שבחים בכל מקום: http://www.tomshardware.com/2005/11/17/viewsonic_vp930_lcd_monitor/ http://www.prad.de/en/monitore/review-viewsonic-vp930.html קודם התלבטתי לגבי ה-DELL 2007wfp שהוא נשמע נהדר... אבל לאט לאט הבנתי שאני יכול להדפק איתו במובן של גודל הפיקסל שגורם לטקסטים להראות קטנים במיוחד (וזה כנראה יפריע לי בגלישה באינטרנט, בתיכנות בפלאש, בעיבוד תמלילים וכו'). אני ממש לא רוצה מסך שיזיק לעיניים שלי, כי אני יושב שעות על גבי שעות על המחשב. אבל אני חייב לציין שבצער רב אני מוותר על המסך הזה, כי גם הוא קוצר שבחים, ויש לו פאנל IPS סופר איכותי. אז... אני רוצה לדעת כל מה שיש לכם לכתוב על ה-VP930B, כי זו רכישה מאוד רצינית בשבילי (ובשביל עוד חבר שגם …

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אוקי אוקי איזה התלהבות! קיצר הוא ענק! אז ככה כמה שאלות הכרטיס מסך X800GT02, וכל שאר המפרט בצד (במפרט שלי).. מה אני עושה עכשיו? בהגדרות בכרטיס מסך להגדיר על הרזולציה הכי גבוהה? או בהגדרות של הדרייבר של ATI? מה עושים!? הכרטיס בכלל חזק? איך מכיילים, כדאי לכייל? לחבר את המסך בDVI נכון? בעלי המסך תגיבו בבקשה :P :P מה להגדיר, קבילתי עם המסך דיסק, להתקין? כדאי לפרמט קודם? כי תיכננתי להתקין את המסך על מחשב נקי, או שזה לא יכניס למסך שום הגדרות אז זה לא משנה כלכך, אם אני מפרט עכשיו או בעוד שבועיים כשחיברתי כבר תמסך.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אז אחרי שהחלפתי פעמיים את המסך, פעם אחת לאותו דגם (2311) ובפעם השנייה למסך הנוכחי (2209) לפני כ-4 חודשים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0). היום הופיע לי במסך פס צבעוני, בצד שמאל, לאורך כל המסך (נבדק גם במחשב אחר). המסך שמור מאוד, אני מכבה אותו כשאני לא משתמש לאורך זמן. איך זה הגיוני ליפול על 3 מסכים תקולים ברצף

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. יש לך מסך 19 לא משנה עכשיו איזה,המקסימום שלו זה 1600X1200,אבל במשחקים אני מוגבל ל1280X1024. כשהמחשב לא מזהה את המסך (לפניי שיש דרייבר) כל הרזולוציות פתוחות ואני רוצה שזה יהיה ככה גם כשהמחשב מזהה את המסך. בקיצורררר,איך פותח את כל הרזולוציות במשחקים? שאני לא יהיה מוגבל ל1280X1024.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Track,

נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04. כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן. האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן? תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש LCD 32 אינטצ' עם תמיכת HD מלאה לחדר על מה אתם ממליצים?(עד 4000 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by Airtel,

אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. מישהו יכול להביא פה לינק?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. מסך 27 אינץ לגיימרים יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  20. ^^ הבנתי שצריך שיהיה יציאת VGA

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by MasterDK,

יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  22. אז ככה אני מחפש להחליף את המסך שלי (של VIEWSONIC 17) למשהו יותר גדול ורחב לכן אבקש מכם בבקשה המלצות למסכים טובים עם נתונים טובים שעונים על בקשותי בכותרת בתודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. מישהו ראה\מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים