מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש חנות מסויימת שהמסך קיים בתצוגה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הDELL אנכית ואני צריך איזה קובץ ואני לא מוצא אותו איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש את ה DELL הזה - בתצוגה. אני מעדיף לשחק עם המסך לפני שאני קונה אותו באינטרנט. החנויות שחיפשתי: bug - שני סניפים - לא בטוח , כנראה לא מוכרים DELL. שקם אלקטריק - אין DELL. מחסני חשמל - best buy - לא מוכרים DELL office depot - שני סניפים - בכלל לא מוכרים DELL ivory - מוכרים , אין בתצוגה ksp - לא מוכרים DELL קרביץ - לא מוכרים DELL מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? יש סיבה ש70% מהחנויות לא מוכרים מסכים של DELL ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עכשיו בקניון הזהב בדרך לבאג... איפה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מסכים והמסך הזה הוא אחד מביניהם. אני רוצה לראות אותו במו עיני, יש איזו חזנות שאתם יודעים במפורש שמחזיקים את המסך בתצוגה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך אבל כל חנות שניסיתי לקנות אצלה טענה כי אין לה כרגע את הדגם עם S-IPS A04, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה? חשוב אני לא רוצה את המסך הרחב אלא את הרגיל.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחרי שאופיס דיפוס ניפצו לי את ההאשליה שיכולתי לקנות את המסך הזה ב1463 ש"ח (זה לא כולל מע"מ....) אני מחפש את המסך הזה במחיר נמוך, בינתיים מצאתי הכי זול ב1670 ש"ח שזה יקר לי. יש מקום יותר זול? כמה עולה הדל 22" בנקסטופ? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
מישהו יודע על חנות שמציגה את ה- VIEWSONIC VP930 (עדיפות לחיפה והסביבה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות את המסך אודות לכל ההמלצות אבל ממש חשוב לי לראות את המסך- איפה ניתן לראות אותו באיזור המרכז?????????
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז בה ה-X95F מחובר ואפשר לראות אותו בפעולה? חוצמזה, מצאית פרטים שונים אודות יחס הניגודיול שלו (בחלק מהמקומות 1:700, בחלק אחר 1:1,500). מה הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות עם תצוגה גדולה של מסכים, שאפשר לראות בעיניים את ההבדלים בין המסכים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה בקרוב לקנות מסך חדש בגודל 20-24 אינץ (עדיין לא בטוח בקשר לגודל) הלכתי להרבה חנויות מחשבים OFICE DEPOT שקם אלקטריק וכל המסכים שראיתי שם היו פשוטים לא יותר ממסכי TN 22 שעולים 1000 ש''ח אני רוצה לראות מסכים מסוג פאנל S-IPS בתצוגה.זה בכלל אפשרי? אני לא רוצה ללכת על קניה עיוורת לקחת הימור אם המסך באמת טוב כמו שאומרים. חשבתי לקנות את ה-DELL ULTRASHARP 24 אינץ עם פאנל IPS יש מקום שאוכל לראות אותו בפעולה כמו משחקים סרטים ורקעים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-