מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי אתמול את המסך, שעובד ע"י חיבור DVI לכרטיס 6800GS. האם אני צריך לשחק עם הצבעים ו-או בהירות ? קיבלתי עם המסך דיסק שבעצם אין לו שום דרייברים(רק USER GUIDE) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך הנ"ל - ASUS MW221U לאבא שלי יש את המכשיר של הכיול מסכים EYE ONE ואני מעוניין להשתמש בו כדי לכייל את המסך שלי כדי לקבל תוצאות טובות. למישהו יש מדריך או משהו כזה? (רצוי בעברית אבל גם אנשלית זה טוב) דרך אגב יש לי עוד שאלה, מה זה sRGB והאם המסך שלי תומך בזה? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, במחשב החדש שלי יש לי התנסות ראשונה עם מסך LCD (שהוא Viewsonic VP930b, אחרי שהיה לי נסיון רק עם CRT כמו F900P), ואני לא יודע איך לנקות אותו בדרך נכונה. אז איך לנקות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שלוחצים על menu במסך אז הוא על ההגדרות של הבהירות הכי גבוהות וזה עדיין מאוד חשוך לי.. מה אני עושה כדי שהמסך יהיה יותר בהיר??האם יש תוכנה כלשהי כדי לסדר את זה?? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
זה אמור להיות ממש קל, אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה. למשל אני רואה סרטון באינטרנט, ואחרי 5 דקות המסך שלי פותח את השומר מסך, כאילו אין שום פעילות. איך אני מבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש Dell 2007WFP והבנתי שצריך לעשות כיול : 1. מה זה בדיוק כיול? ולמה עושים אותו? 2. איך מבצעים כיול?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
בהנחה שלא כתוב על האריזה או בחוברת ההוראות?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
-
יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הDell 2408WFP יוצא לא מכויל בכלל מהמפעל, אז איך אפשר לדעת איך לגרום לדיוק בצבעים עד כמה שאפשר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD ? איך שומרים עליו, ממה צריך במיוחד להזהר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-