מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, מצאתי את המסכים הבאים: BENQ 22 FP222W 2300 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=16394 ASUS 22 LCD MW221U 2500 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2260&products_id=15783 מישהו מכיר אישית את המסכים האלו? אני מניח מן הסתם שזו מטריצה ישנה יחסית אבל לפי הנתונים המסך נראה אחלה, נניח שמדובר ב 6 ביט הפרדת צבעים וכו' אם אני מעוניין במסך איכותי יחסית אך אני לא עוסק בעריכה תמונות ווידאו, בעיקר צפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט האם נראה לכם שמדובר במסכים טובים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי שיש מסך Chimei 222H מה דעתכם ? אם המסך הז טוב או שיש עוד דגמים ????? היעוד של זה זה סרטים TV ואינטרנט ומסמכים .
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, למחשב שלי מחובר כרגע מסך LCD בגודל 17 אינץ וטלויזיה רגילה בגודל 21 אינץ. במסך הקטן אני משתמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים. ובטלויזיה אני משתמש כדי לראות סרטים או סדרות מהמחשב. מכיוון שמדובר במסכים קטנים למדי וגם לא ממש איכותיים אני די רוצה להחליף אותם, השאלה שלי על מה כדי ללכת. האפשרויות שלי הן: 1. לקנות מסך מחשב גדול (כאמור 22 או 24 אינץ) ולהשתמש בו לכל השימושים שלי 2. לקנות טלויזית LCD גדולה ולהשתמש בה נניח לסרטים ומשחקים, ובמסך הקטן של המחשב לדברים הרגילים כמו אינטרנט ואופיס כמו שאני רואה את זה יש יתרונות וחסרונות לכל בחירה. מסך מחשב גדול היתרונות: מסך אחד לכל השימושים, לא צריך יותר מדי מקום בחדר או לשנות מקום ישיבה כשאני רוצה להשתמש במחשב למשהו אחר רזולוציה יותר גב…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B CRT אני מתלבט אם לקחת 730B (אמרו לי הוא יותר גדול מהF700B) או לקחת 930B שזה גדול אני לא בטוח שאני צריך את זה.. ואם אפשר גם לדעת על ה740B האם הוא 730B משופר וכדאי להשקיע או שזה מסך חדש על בסיס אחר ולא כדאי לקחת סיכונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב עוד שבועיים שלושה והוא מביא לי מסך, התקציב שלי בכותרת. עכשיו לדעתי הכי טוב לקחת VP930 אבל הוא חושב שעדיף מסך של DELL. מה עדיף? (או בכלל מסך אחר לא מאלה) המטרות שלי הן בערך הכל, משחקים, סרטים, המון טקסטים, קצת עריכת תמונות, וכו'. ועוד שאלה, לגבי הVP930 ראיתי בזמנו שיש לו מטריצת PVA אבל מה שמוכרים היום הוא VP930b וכתוב באתר של VS שיש לו מטריצת TFT. מה יש לו באמת והאם זה משנה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק עכשיו חיברתי אותו בשלב ראשון מדהים מסך ענק. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת, גודל המסך צריך להיות בין 24 ל27 אינץ. תקציב בין אלפיים לשלום אלף שקל. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני חייב לציין ש 2690Wuxi הוא מסך חביב למדי ( בלשון המעטה ) הבנתי שאיכות התמונה משתפרת לאין ערוך אם עושים קליברציה באמצעות חומרה( קולורימטר ) השאלה שלי : במה מומלץ להשתמש על מנת לכייל את ה LUT הפנימי שלו ? האם אפשר להשיג בארץ? האם הכיול יהיה טוב עבור ה WIDE GAMUT שלו? האם אפשר לשאול קולורימטר כזה ממישהו? רב תודות
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פאנל יש לו? האם הוא נחשב מסך איכותי? האם יתאים לגרפיקה ועריכת וידאו? הוא עולה עכשיו 1,799 ש"ח במחסני חשמל. תודה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המסך מיועד לילדה בבית ספר יסודי, כל השימושים הם אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים פשוטים. הייתי רוצה לדעת איך המסך בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה ההמלצה לגבי מסך לעבודה גרפית לדפוס ולאנימציה (לא משחקים, לא צפיה בסרטים): Dell 2007wfp או Eizo Flexscan S1931SH ? התקציב: כ-2,500 ש"ח תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אנשים D: קניתי היום את הטלויזיה שדיברתי עליה לא מזמן, של פיילוט, 27". טלויזה מעולה, ניסיתי לראות קטע ב 720p מהמחשב שזה מחובר ב RGB, וזה היה מדהים @_@ אני רק מחכה לחבר את זה ב HDMI :yelclap: פרטים: 27" רזולוציה 1366X768 ניגודיות 1:1000 זמן תגובה 8ms תאורה 600 ניטים (זה ב 50% וכבר מסנוור לי את העיניים) כניסות: הכל חוץ מ DVI (אבל יש HDMI, ויש מתאם HDMI ל DVI, ככה שזה בסדר P: ) טיונר מובנה והיא יפהההה @_@ קיבלתי אותה בשחור, יש גם בכסוף. טלויזיה מדהימה. איכותית ביותר, ומאוד מומלצת. ניתן לרכוש בשופרסל דיל () ב 3800 שקל, או בחנויות אחרות אבל במחירים קצת גבוהים יותר o_O מוזר שבשופרסל דיל יש מציאות. בקיצור, מומלצת D:
-
- 43 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-