מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
למה התמונה ב 2209 נראית הרבה פחות טובה מבמסך של הלפטופ? הצבעים נראים דהויים\לא מספיק חדים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבן שלי (שנתיים וחצי) קם בבוקר לפני הלך לחדר של המחשב וקישקש על המחשב בעט אדום, כשאני אומר קישקש אני מתכוון שלא השאיר סנטימטר שהוא לא צייר עליו. עם מטלית וחומר למסך ניקיתי את כל הדיו אבל כידוע, עט הוא לא בדיוק הדבר הכי עדין. נשארו לי שריטות (חלקם עמוקות וארוכות ) על כל המסך. לא ניראה שיש פגיעה במטריצה עצמה. ניסיתי את כל השיטות שמופיעות באינטרנט שהם בעיקר: מחק ווזלין. לא עזר בכלל.. המסך הוא viewsonic vp930b עלה לי בזמנו הרבה כסף ואני הייתי מאוד מאוצה ממנו עד עכשיו. כמה צריך לעלות תיקון בערך? שווה לתקן? אם אני ארכוש מסך חדש הוא יהיה רק עם פאנל VA כלשהו ולכן יהיה יקר משמעותית ממסך פשוט. בקיצור, אני בבעסה. לתקן? לא לתקן? עצות בבקשה. תודה על העזרה …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה אני אמור לודאות עם המוכר לפני הרכישה בנוגע לפנל? איזה סוג פנל יש למסך DELL 2007WFP S-PVA או S-IPS
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכון 11.4.2012: קניתי דרך יד 2, קבוצת הרכישה לא רלוונטית יותר עדכון (4.4.2012): יצרתי קשר עם היבואן, כרגע מדובר על כמות של 5 מסכים, תהיה הערכת מחיר בקרוב. מי מעוניין להצטרף?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני מבקש המלצה למסך שגם רואים בו טוב את הפונטים לקריאה באיטרנט או WOORD.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם המסך הזה BENQ GL2460 24 מומלץ לשימוש למשחקים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של DELL 2209WA כנראה שעברו על המסך עצמו עם איזה מטלית כלשהי, אולי עם חומר, (רצו לנקות אבק). שהמסך כבוי (בעיקר) ניתן לראות עליו הרבה כתמים כאלה קטנים, אני מקווה מאוד שזה לא הרס אותו או משהו כזה.. בעבודה השוטפת אני לא ממש שמתי לב, עד שעברתי לאיזה מסך בצבע לבן, ואז פתאום שמתי לב. *כמובן שמדובר בכתמי לכלוך כאלה, ולא איזה כתמים שקשורים לכ.מסך או משהו. יש מצב שנוצר נזק כלשהו? בכל מקרה, אם מה עדיף לנקות את המסך? ..
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19"בסביבות 2500~. אפשר לעלות כלפי מעלה אם זה יתן שיפור משמעותי. השימוש במסך יהיה לכל דבר, מאינטרנט ואופיס עד משחקים וסרטים. יש מספר דברים שמאוד חשובים לי שיהיו במסך. איכות תמונה, שתיהיה איכותית כמה שאפשר עם צבעים מלאים (וכמה שיותר כמובן) וכל מה שנלווה. המסך שיש לי כרגע lg l1750HQ עובד כרגע ב 1024x768, וככה יעבוד גם המסך החדש. במסך הזה ברזולוציה אני רואה את האותיות לא מושלמות, כאילו הורידו חלק מהצבע מהאותיות, וזה לא נוח כשמנסים לקרוא. חשוב לי שהמסך החדש יוכל להתמודד עם הרזולוציה הזאת, והאותיות יהיו מושלמות. יופי, שזה כמובן סובייקטיבי אבל שלא יהיה משהו מגושם ומכוער.. כמובן שחיבור dvi חובה. ראיתי את המסך samsung 960BF, מה אתם אומרים עליו? ועוד שאלה, מה ההבדל בין…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? 2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen או 2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב, ביקשתי שיביא לי מסך lcd 17 , אחרי בדיקה והשוואת מחירים מצאתי מסך במחיר מצויין של 105 דולר ,מאחר ואיני מבין בחומרה אשמח לשמוע את דעתכם, תודה! קישורים: http://www.shopping.com/xPC-17IN_LCD_1280X1024_SILVER_E17PS_SPKR_VESA_ENTERTAINMENT_LINE מפרט טכני: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0009U5ZT2/ref=de_a_smtd/002-7457430-9048863?%5Fencoding=UTF8
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
החלפתי למסך הנ"ל ,( לפנו היה לי מסך 17" ) הכול מצויין אך יש לי מספר בעיות , אולי תוכלו לעזור לי. 1- כאשר אני מדפיס מאתר הבנק שלי תדפיס , יוצא לי בגופן קצת יותר קטן ממה שהיה לי במסך הקודם. האם ניתן לפתור בעיה זאת ? 2- ישנה בעיה של חדות מסויימת באיקונים של קיצורי הדרך בסרגל התחתון איפה שההתחל. ברצוני לציין שזהוא מחשב בן 4 שנים פנטיום 4 עם חצי גיגה של זיכרון , כרטיס מסך 128 MB שך נבידה. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמתי לב שקנית LCD זה ענין לא קל בכלל. יש את הקטע של שריפת הפיקסלים והאחריות ועוד כל מיני דברים שלא הבנתי, כמו לדוגמא התארד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270265.0 תסבירו לי בבקשה מהם הסיכונים בקניה של מסך LCD מתקדם ומה הפיתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
איך האיכות שלו? יש מסכים שיותר טובים במחיר שלו ? (1300 ש"ח) ואם מישהו השתמש בו בתור מסך טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-