עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by abirdh2,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 32 אינטש כמובן גם כטלויזיה האם יש הבדלים באיכות בין הדגם הזה של סמסונג: ua32eh5000 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22971599&af=2055&bid=true לבין: ua32es5600m http://www.pompa.co.il/pl_product~UA32ES5600~58~350.htm חשוב לי לציין שממש לא מעניין אותי סמארט TV אלא רק האיכות של המסך. בנוסף האם יש לכם המלצה אחרת למסך 32 אינטש טוב למחשב וטלויזיה במחירים של עד 2500ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by הלווין,

זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by guychabra,

היי חברים, קניתי את המסך LG ips224 רואים פצצה, ברזולוציה של FULL HD. הבעיה היחידה היא שהכל קטן מידי וקשה לקרוא דברים בעיקר באתרים. כשאני משנה רזולוציה או שהיא לא מתאימה ונשאר "שחור" בדפנות או שלא רואים חד ויפה. מישהו מכיר? פיתרון כל שהוא?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by Gidi Shealtiel,

שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  6. שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hardware maniac,

שלום לכולם,פינקתי את עצמי ב770GTX לאחרונה והחלטתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל לשחק בFHD. הבעיה היחידה היא שאני בהתלבטות כבדה,שוטטתי בערך 4 שעות במצטבר ברשת באתרים בחול בפורומים וביקורות אך לא הצלחתי למצוא תשובה אחת ברורה,מה עדיף? מצד אחד ל23 יש 16:9 שרבים טוענים שטוב יותר למשחקים מאשר 16:10 של ה24 מצד שני הרזולוציה של ה23 היא 1920על1080 בעוד שה24 מציע 1920על1200. כמובן שמדובר למסך גיימינג. אולי אין תשובה אחת ברורה?לכל אחד יתרונות וחסרונות? בנוסף,אילו כבלים עלי לקנות איתו כדי לשחק באמת באיכות הטובה ביותר? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Access Denied,

מבצע דיי נחמד על מסך IPS 29 אינצ' ברזולוציה של 2560x1080 של חברת AOC - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160162 עם קופון NEWCUSTOMER06 שנותן 10 דולר הנחה. עדיף כנראה על רוב המסכים הקוראנים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by alon92,

הדגם: LG D2342. היום קניתי אותו, חיברתי אותו למחשב והוא עבד בצורה מעולה. חד, ברור, נקי. למסך צורף דיסק התקנה של תוכנת לצפייה בתלת מימד (או כך היא מתיימרת לעשות, ובכל אופן- בדיעבד לא ממש צריך אותה) ואחרי ההתקנה משהו בתצוגה פשוט השתבש. הרזולוציה אותה רזולוציה, מחקתי את התוכנה, התקנתי מחדש, עשיתי ריסטרט למחשב.. הכל.. אבל משהו לא בסדר. קצת קשה להסביר אבל התצוגה משום מה נראית מפוקסלת ובהירה מדי ברמה שמבט של כמה שניות למסך והעיניים מתחילות לכאוב. אני ממש ממש מבואס מזה.. מסך חדש, הכל עבד פיקס והתוכנה הזאת שגם לא ממש הכרחית (TriDef 3D) דפקה הכל. מישהו נתקל בבעיה/יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by merrav,

שלום, אשמח להמלצה על מסך 27" עם רמקולים מובנים, כניסת USB, HDMI שישמש לצפייה בסרטים באיכות HD. בתודה מראש, מרב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. אני צריך עזרה בקניית מסך שיהיה הכי איכותי שיש עד 1800 ש"ח. המטרה של המסך שהוא יהיה איכותי לסרטים ולמשחקים. ושיהיה טוב לדפדפן וכו'. חיבור HDMI חובה ואם יש 2 חיבורים HDMI גם טוב! תודה מראש. (אם אפשר מKSP מעולה כי יש לי סניף 5 דקות מהבית)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נהרס לי המסך: http://www.trustedreviews.com/Chimei-CMV-222H_Monitor_review הוא מתקשה להידלק חשבתי לקנות אחד חדש, אני צריך משהו שדומה למסך הנ"ל, כלומר עם 2 חיבורי HDMI (אחד למחשב ואחד לממיר HD) או לפחות אחד + חיבור DVI (יש לי חיבור HDMI/DVI כרגע) רמקולים מובנים ושיהיה 22 אינץ' יש חיה כזאת? או שכדאי כבר לתקן את המסך?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by א,

מקווה שזה תת הפורום הנכון, לא מצאתי מקום יותר טוב. כאמור, אני מחפש פתרון לחיבור 4 מסכים במקביל. המטרה היא לא לקבל 4 תצוגות זהות, אלא שולחן עבודה מורחב. יהיה בשימוש למסחר בשוק ההון, כאשר בכל מסך יהיה חלון אחר מתוכנה מסויימת. אני לא יודע מה הדגם המדוייק של כרטיס המסך, אם זה קריטי אבדוק וארשום. מה הפתרון האידיאלי? תודה מראש!

14. Started by danshimsh,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 19'' מרובע. היה לי עד עתה מסך 9'' מרובע של סמסונג (SyncMaster 943) אבל הוא התקלקל ואין אחריות. אני מאוד הייתי מרוצה ממנו. אני לא רואה בכלל סרטים וכו' במחשב וצריך אותו לעבודה אני בפירוש לא רוצה מסך רחב. לקרובים שלי יש ואני לא אוהב כזה מסך למישהו יש מושג אם מסכים מרובעים של 19 '' נמכרים בכלל בחנויות ? מחיפוש שעשיתי באינטרנט ספיציפית לגבי הדגם הזה כל התוצאות מראות שהמוצר לא במלאי. בברכה דן

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by roee88,

שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by saarxee,

הביאו לי את המסך הזה למשרד, כרגע אני בהגדרות יצרן ובהחלט רואים מעולה - האם יש צורך בכיול? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Ligi,
    • 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לחדר 37" עם כניסת HDMI שאני אחבר אותה מהכרטיס מסך מה כדאי לקנות לבחור כדי להנות בצורה הטובה ביותר?? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eey,

אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by קובידון,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך, שיתחבר למחשב הנייד שלי - לו יש יציאת dvi. יחד עם זאת, אני מעוניין גם שהמסך הזה ישמש אותי כטלוויזיה. אציין כי הייעוד הוא קודם כל כמסך מחשב לצורך עבודות סטודנטיאליות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו' ורק אחרי כן כטלוויזיה (צופה בה לעיתים רחוקות אבל רוצה שתהיה לי את האופציה). מה אתם ממליצים לקנות ? מה אני צריך לחפש שיהיה במסך כשאני מחפש מסך כזה כדי שיהיה לו את שתי האופציות ? אמרו לי שלעבוד עם טלוויזיה כמסך מחשב זה קשה ומוציא את העיניים. בנוסף, אשמח להמלצות על מסך מסויים שעונה על הדרישות שלי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GMTK,

שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by FME,

צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by yagelk,

מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by dorin93,

היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.