מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור
-
היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ואני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה איזה מהמסכים הבאים עדיף? http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649 http://www.ebay.com/itm/PERFECT-PIXEL-Yamakasi-Catleap-Q270-SE-LED-S-IPS-2560X1440-WQHD-DVI-D-Monitor-/300926445080?pt=Computer_Monitors&hash=item46109d2618 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/111000620008?pt=UK_C…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כמו כן יש כניסה שמשמשת ל AUDIO אבל האם למסך יש רמקול ? (כניסה עם פין אחד) לא קיבלתי MANUAL ולא הצלחתי למצוא תודה רבה נעם
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.viewsonic.com.au/products/lcd/VA1928wm.php היי, ברשותי המסך הנ"ל ויש איתו בעיה שברגע שמחברים אותו אל המחשב הוא מציג אך שניה לאחר מכן כבה, לאחר כמה דקות שוב נדלק לשניה ושוב כבה. ניסיתי לחבר אותו עם כבל אחר/בכניסה אחר/למחשב אחר והבעיה נמשכת. הנחתי שהבעיה היא בחיבורים, אולי משהו קצת רופף שם בפנים, וחיפוש העלה שאולי גם יש איזה קבל בעייתי שצריך להחליף, אך אז נתקלתי בבעיה אחרת - אני לא מצליח למצוא כיצד בכלל פותחים את פאנל החיבורים של המסך, אין שום ברגים או משהו בסגנון שנראה כאילו הוא לשמש לפתיחת המסך. אז 2 שאלות בעצם: 1. יש למישהו במקרה את המסך הנ"ל ויש לו מושג כיצד פותחים אותו? באחת מהתוצאות בגוגל נאמר שיש שני שקעים בתחתית הפאנל שיש ללחוץ אותם פנימה ואז המסך ייפתח א…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חברה אני לא מאמין, עד שהתפנקתי בTMS וקניתי לפני חודשיים מסך Dell 2312HM, הוא התחיל הבוקר לרצד לי, ואני לא מצליח למצוא את הסיבה! עידכנתי דרייבר של הכרטיס מסך, החלפתי כבל DVI, וגם לVGA עם מתאם DVI TO VGA על מנת שיתאים לכרטיס מסך (hd7870xt). לא הפסיק הריצוד, הריצוד רק בצד הימני של המסך, הצד השמאלי חלק, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רוב האנשים פה בפורום ממליצים על המסך הנ"ל ,אני צריך את המסך לגיימינג+ולעבודה יומיות . אבל קראתי בזאפ ביקורת שמישהו השאיר לגבי כל מיני גירסאות יצור שונות שיש גירסאות מוצלחות ויש שפחות מוצלחות כאשר הגירסאות הפחות טובות הן בעייתיות לגבי תופעות של זליגות אור ותופעת גוון צהוב חזק , אני לא רוצה לקנות את המסך ולהתאכזב מישהו מכיר את התופעות או יכול להבהיר את העניין או לשלול ? מישהו קנה לאחרונה שיכול לתת ביקורת ? ציטוט של אחת הביקורות מזאפ:
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-