צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, מסך ה LCD של ה Canon A610 נדפק לי, התצוגה נהרסה לגמרי.. כנראה כתוצאה ממכה או נפילה. עכשיו גם אין לי אחריות כי קניתי אותו בארה"ב, אז רציתי לדעת אם אפשר להחליף את המסך (כי הוא לא מובנה בתוך המצלמה) וכמה זה עולה בערך ? והאם אתם מכירים חנויות שמטפלות ב canon באזור הצפון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת HD - על אילו דגמים אתם ממליצים? איזה גודל מינימלי של HD מומלץ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמת אינטרנט טובה מאוד, באיכות שלה, וגם שבלילה הראיה שלה תיהיה טובה וחלקה. אני ראיתי את המצלמה הזאת - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3207&main=1 (האם היא טובה ושווה משהו?) וגם את זה - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=283&scat=190&tcat= האם זה משהו? וזה - http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1069 או זה - http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1954 התקציב שלי למצלמה הוא בסביבות ה- 200 , 250 שקל מקסימום. מה הכי כדי מבין ה הרבעה מצלמות האינטרנט שנתתי? אפשר הצעות למצלמה איכותית? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
חשוב לי גם שיהיה בה DVI/VO >>>> טובע בשלל הדגמים והאפשרויות : : THX
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת ודיאו לסרט דוקמנטרי שאני רוצה לצלם והיתי רוצה המלצות של מצלמות שמתאימות אני מחפש מצלמה סבירה לסרט שיכול בעתיד להיות מוקרן אחרי עריכה זה אומר שהפורמט צריך להיות דיגטלי ומצלמה שאפשר לשלוט על רמת הסאונד בצילום. למצבים שיש סאונד רועש באזור הצילום אני יוכל להמניך כדי שלא יפגע בצילום בנוסף יכולת סבירה לצילום באזורים חשוכים ולילה ובמסיבות הדווח מחיר עד 3500 ש"ח תודה רבה לכל העוזר ואני ישמח לקבל לינקים מתאימים יותר לפורומים שעוסקים בצילום
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למצלמת וידאו ב-2000ש"ח עדיף HD [HIGH DEFINITION] אם ניתן להשיג כזאת במחיר כזה ואם כן אשמח לקבל את השם המלא ולינקים. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אתמול הייתי במסיבה וצילמתי דיי הרבה וכשבאתי להדליק את המצלמה היא סרבה להדלק, האפשרות הראשונה שישר קפצה לי לראת שהסוללות נגמור, באתי הביתה החלפתי סוללות ,לוחץ על POWER והמצלמה לא נדלקת אך נשמע צליל כזה של "פיייייי" כל עוד לוחצים על הPOWER אולי למישהו קרה מקרה דומה ויודע מה הבעיה , המצלמה כזכור לי עדיין באחריות והיא גם דיי יקרה אז חבל עליה תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מכיר את הפורום הזה לפני הרבה זמן אבל לא יצא לי להיות בו ממש ועכשיו הגעתי ;D אני התעסקתי בצילום כל הזמן (אבא שלי היה צלם 30 שנה והתפוח לא נפל רחוק מהעץ...) שהתחלתי להתעניין יותר בצילום התחלתי עם מצלמה P&S קנון A80, התקדמתי לניקון פילם F601... משם עברתי לDSLR ניקון D70S והיום אני מצלם עם קנון 350D ומאושר מכל רגע על המעבר. אני לא יודע כמה תמונות מותר להעלאות אז אני מעלה 3 תמונות בינתיים. 1. Tender Love... 2. מגדל ה CN בטורונטו קנדה. 3. פרסומת של חנות בגדים כדי למשוך לקוחות... Yellow Peep Show
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה פשוטה אבל לא מידי , בתקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול במחיר גם כרטיס זכרון של לפחות 1 ג'יגה ומטען לסוללות אם צריך. חשבתי על canon A550 או A560 אבל בניגוד לכל הדעות החיוביות בפורומים אנשים שיש להם את המצלמה לא כזה מרוצים ממהירות הצילום וכו'.. חשבתי על F-20 אבל אין במלאי , והA620 לא בתקציב כל כך.. יש מצלמות אמינות אולי של סוני , שמישהו יכול להמליץ, או לתקן אותי אולי אני טועה בקשר ל550? תודה.. אני ממש רותצה לקנות היום או מחר אז כל עזרה תתקבל בברכה , תודה!
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך ליקנות מצלמה דיגיטלית.. אני מתלבת בין.. 12 מגה פיקסל Grandtec מסך 2.5 אינץ'.. או 7.2 מגה פיקסל W-55 Sony + כרטיס זיכורון 1GB.. או Sony dsc w17 + כרטיס זיכרון 512MB.. אני קונה מי יד שנייה אני קונה במקס' ב400ש''ח.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע מי יד שניה.. אז תציעו תודה מראש.. עדיף שיהיה מאזור הצפון אבל אפשר גם שיהיה מהמרכז..
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
עשיתי סבב בכול החנויות באזור ומצאתי את הדגמים הבאים, איזה הכי עדיף מבחינת איכות תמונה, זמן בין צילום לצילום, חיי בטריה וכדומה..... http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=canon_sd400&opinion=29436 http://www.dpreview.com/reviews/specs/Konica_Minolta/konicaminolta_dimagex1.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fujifilm/fuji_finepixz1.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Samsung/samsung_i5.asp בבקשה תעזרו לי להחליט אני חייב לקנות מצלמה היום לפני שאני חוזר לארץ תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וודיאו איכותית עד 6000 ש"ח מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי בעיה. לאחרונה החלפתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט. הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לגלות את המצלמה הדיגיטלית שלי, סוני DSC-P10 הוא לא מוצא קובץ שמתאים בהתקנה האוטומטית.. וכשאני מוריד דרייבר של הסוני המחשב אומר שגירסת הווינדוס שיש לי לא מתאימה.. יש לכם אולי פתרון ? אני אובד עצות. ולא כל כך בא לי להחליף כרגע מצלמה... תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור עידו.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכם. אני עשיתי לחברה שלי כרטיס ברכה דו צדדי במחשב שכולל בתוכו תמונות,הייתי רוצה להדפיס את זה על נייר שהוא בולט יותר ועבה יותר מנייר רגיל. יש לי מדפסת HP PSC 1315 שתומכת בהדפסת צילום. אני צריך עצה איזה נייר ליקנות ואינני מעוניין להשקיע יותר מ 50 ש"ח בדבר הזה(עדיף פחות כי אני מדפיס פעם אחת ולא כול כך יהיה לי צורך במה שישאר...) אז אם מישהוא מבין בזה אני מצפה לתשובה....
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו, והידע שלי בנושא לא נרחב כל כך. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, רצוי באיזור ה2000 ש"ח. אשמח גם לדעת אילו תכונות חשובות ואיך לבדוק אותן בכדי לדעת האם מצלמה היא כדאית.. בתודה, אודי.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה למצלמת אינטרנט שאיתה אני יוכל לתת גישה למצלמה לאנשים מסויימים או משהו כזה.. בקישור אני צריך תוכנה בשביל להתחבר מרחוק למצלמה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אז ככה... שאני מדליק אותה הוא נותן לי לכוון לה תאריך כיוונתי ולחצתי OK אחר כך , הוא פשוט נותן לי מסך שחור! ואני לוחץ על ON ושוב נותן לי תאריך ככה כל פעם , שיניתי בטריה עשיתי FORMAT שיניתי כרטיס זיכרון ואפילו עדכנתי לגירסא החדש 1.11 ... מה אפשר לעשות עוד?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו מסוג samsung vp-l770 השאלה שלי היא: אני רוצה להעביר סרט שצילמתי למחשב אבל אין בירשותי תדיסק של ההתקנה שלה החומרה החדשה..ברצוני לדעת אם יש דרך אחרת או אם מישהו יהיה מוכן ליצרוב לי בתודה רבה רבה רבה שניר! ניתן לפנות אליי או פה או באיי סי 228629631 מסנג'ר SOOFGI1@HOTMAIL.COM אי מייל SN_IR@WALLA.COM פלאפון 0509399112 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שי ואני חדש פה! יש לי כמה שאלות לגבי תחילת העבודה עם מצלמת וידאו עד סופה. נגיד יש לי מצלמת וידאו ואני רוצה לצלם נגיד אני מצלם מכונית שיוצאת מהחניה נוסעת וחונה (סתם דוגמא) איך אני יכול לשמור איך אני יכול להכניס למחשב כדי לצרוב את זה לדיסק (או משהו אחר אני לא כל כך מבין) או איך אני מוסיף לזה כל מיני תוספות נגיד ש הולך הסרט אז אני יכול כזה להעביר קטע וכל מיני דברים כאלה פליזז אני חייב לדעת את כל אלה אם מישהו יודע...אז תודה לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מצלמות מקצועיות לא דיגיטליות לרועה מזלי או שלא? ^^ אחת מינולטה 7000 היא די ישנה וגם נחשבת למצלמה החלוצה של ה-AF בזמנו והשניה פנטקס MZ 30 חדשיה יחסית אבל לא חושב שהיא מקצועיות כמו המינולטה ולכן אני חייב השוואה ואת דעתכם איזה להשאיר ואיזה למכור אני די חובב צילום ולמדתי צילום לפני כמה שנים לא שאני ממש זוכר הרבה אבל עדיין למדתי... :-* :-\
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו דיגטלית. אני ממש לא מבין בתחום, חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה יחסית, שאיכות צילום הוידיאו תהיה גבוהה, ועדיף גם שיתאפשר לצלם צילום רגיל כמו במצלמה דיגטלית רגילה באיכות טובה יחסית. אתם מביני עניין, אשמח להעזר בכם. מסגרת התקציב היא בין 200 ל- 400 דולר. * עדיפות לדגם מסוג סוני
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היות ואחותי צריכה מצלמה קומפקטית ופשוטה, החלטתי לבדוק מה שלום האולימפוס הישנה שלנו... לקחתי אותה לסיבוב קטן וצילמתי תמונות בכל מיני מקומות פה.. בצילומים בלי פלאש התמונות בסדר (אני לא אגיד טובות כי אף פעם לא מתתי על התמונות של המצלמה הזאת), אבל כשמצלמים עם פלאש אז יש פלאש, אבל התמונות יוצאות ממש חשוכות.. במקרים הקיצוניים רואים ממש רק שחור בתמונה ובמקרים הפחות קיצוניים רואים תמונה ממש ממש חשוכה שברובה כימעט ולא ניתן להבחין בעצמים המצולמים. אם אצלם איתה עם פלאש את מסך המחשב לדוגמא, את כל מסגרת המסך ומה שמסביבה אראה תחת חושך כימעט מוחלט אך את מה שמוצג במסך (ביגלל האור שהמסך פולט) אצליח לראות בבירור... יש למישהו השערות איפה יכולה להיות הבעיה במצלמה? לדעתי הפלאש כניראה הזדקן קצ…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כרגע אני בכיוון של canon A550 ב888 ש"ח כולל כרטיס זכרון 2 ג'יגה נרתיק ומטען לסוללות אם מישהו ממליץ עליה או על משהו באיזור ... לא מחפש משהו ממש מקצועי אבל שיהיה תמונה טובה ואמינה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום רב. המצלימה שלי דולקת. קוץ הפלש. אבל כשאני לוחצת על כפתור הצילום. המצלימה לא מגיבה. אולי יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 307 צפיות
- 3 followers
-