עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by coron10,

התרשמות די חיובית ממספר קטן של תמונות שצילמתי, מסך מעולה גם בתנאי שמש חזקה, קלה ונוחה לתפעול, מהירה ממש בין תמונה לתמונה. אבל אני חושב שבצילום בתוך הבית התמונה מעט חשוכה לכן אשמח לשמוע ממישהו שיש לו את המצלמה באיזה הגדרות הוא משתמש בצילום בתוך הבית עם פלאש. והאם אתם מכירים מקום שבו אוכל להשיג חוברת הפעלה מלאה בעברית.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by ido-nava,

יש לי מצלמת פנטקס מדגם optio 50l בקיצור שזה מצלם אז הקובץ של התמונה הוא על BMP וזה בערך 2.5 מגה לקובץ ... למישהו יש מושג איך אני שם שזה יצלם על JPG כמו כל מצלמה אחרת נורמלית ? ואז אני יוכל לצלם הרבה תמונות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  3. 1GB Adata Speedy SD-1 Go GB Secure Digital Memory Card או SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ בדקתי אודות הכרטיס הראשון באתר החברה ולא מצאתי תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. היי... אני נוסע לטיול ארוך, ובמקום לצרוב דיסקים כל הזמן, אני פשוט חושב לקנות כרטיס 4GB ולסגור סיפור. המצלמה - CANON A520... האם יכולה לתמוך ב 4GB... חשוב לי תשובה בטוחה. תודה רבה אנשים!

5. שלום, אני אשמח לקבל עזרה בבחירת מצלמה. אני מצלם לעיתים די רחוקות, לכן התקציב למצלמה בסביבות 800 ש"ח +- . בגלל התקציב הסתכלתי על דגמים יותר ישנים, שתי מצלמות שחשבתי אליהן: pentax optio 60 : 550 ש"ח kodak z730: 750 ש"ח איזה מבין 2 המצלמות אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות נוספות בתווך התקציב...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. שלום אני אשמח באם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו בעלת זום אופטי טוב, צילום לילה (מינימום CANDEL LIGHT) תמיכה בקלטת או דיסק (לא רק זיכרון פנימי) וכמובן איכות הקלטה טובה באם יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם אז אשמח אם תוכלו להצביע גם עליהם ביחד עם ההמלצה המחיר הוא לא סופי - שיהיה סביר (לא צריך ת HIGH END שעולה עשרות אלפים ) תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by weissby,

בבעלותי (יותר נכון בבעלות של אחותי, היא בעיקר משתמשת במצלמה) סוני P-100 ואנחנו די מרוצים ממנה (אם אנלא טועה זה דגם שלא היה בארץ והזמנו אותו באנטרנט) זאת מצלמה של 5.1 MP וזום אופטי X3 וצילמנו במצלמה של מישהו שאנחנו מכירים - הקנון A530 שהיא 5.0 מגה פיקסל וזום אופטי X4, היא נחמדה אבל מה שלא אהבתי בה זה שהיא עושה יותר "רעש" בתמונה אם אנלא טועה ממה זה נובע? אולי סוני פשוט סוסים ? או שיש איזה פרט בסוני שלי ששכחתי, או שהתוספת 0.1 הזו בסוני שלי באמת משפיע כל כך לעומת הקנון?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by g1zey,

השימוש הוא ביתי בעיקר ... אני לא מבין בתחום הזה בגלל זה אני גם לא יודע את טווח המחירים של האיכותיות לעומת הפחות . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני זקוק לעזרתכם לגבי המלצות לקניית מצלמה. תקציב -2000 ש"ח, ישנה אפשרות לחריגה, אך לא מוגזמת. אני מעוניין במצלמה עם זום אופטי 10 לפחות. מתוכננים הרבה צילומי נוף. בטריה חזקה. וידאו עם קול. נראה לי שרשמתי את כל הדרישות החשובות. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Avivo,

אני הולך כנראה לקנות את הa700 החדשה של קנון יש לי רק 2 שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא עליהם תשובה: 1. האם היא בכלל שווה את זה??? או שפשוט עדיף לקנות a620? 2. עם הוידאו שלה מוגבל בזמן?- או בגודל כרטיס? איך זה הולך לא הצלחתי להבין תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו לשימוש ביתי בטווח של 2000 שקל אם אתם כמוני חוקרים לפני שקונים ואתם מרוצים תגידו לי שיהיה אפשר לצלם תמונות אני לא יודע אם זה בכול המצלמות

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by D-M-X,

צריך דרייבר או שXP אמור לזהות ישירות כשמחברים?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by Maxx,

שלום, אני מתכוון לקנות לאבא (מבחינתו לצלם זה רק וללחוץ) את Panasonic Lumix DMC-FX50 בגלל: - מסך גדול - מייצב תמונה - 28mm - גודל קומפקטי אני יודע שיש לה בעיות של רעשים, אבל לא נראה לי שזה ממש יורגש בתמונות משפחתיות רגילות. אני קונה אותה ב camera4less ב-1666, האם יש חלופות טובות יותר? כרטיס הזכרון הוא אחד משני אלו: Transcend SD 2GB X150 - ב-170 ש"ח או את ה- 4GB ב-260 ש"ח. האם המצלמה יכולה לנצל את המהירות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  14. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by Henz16,

בהתחלה חשבתי ללכת על דגם מסויים (S5700) והתברר לי שזה דגם לא מוצלח, למי יש אתר שסוקר מצלמות (בעברית)? (לא, YNET, לא נחשבים.) כרגע אני חושב על Canon PowerShot S3 IS, מה אתם חושבים עליה? יש לכם המלצות למצלמת דמוי SLR בתקציב בסיסי? (1000-1500) תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by ron1979,

טעיתי בפורום

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. היי. ברשותי CANON A520 , אני רוצה לקנות למצלמה כרטיס זכרון גדול וחדש, אך יש לי התלבטות: האם לקנות של SAN DISK: (שהוא זול וסאן דיסק זו חברה טובה) http://zap.co.il/model.asp?model_id=343497 שאין לי מושג מה המהירות שלו .. אומשהו עם מהירות יותר גבוהה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=359217 המצלמה היא מעט איטית...חשבתי אולי יעזור לקנות כרטיס זכרון יותר מהיר.. אם כן, תייעצו לי מה ומי ואם הכרטיסים האלה שווים בכלל, (האם זה ישפיע משמעותית על המהירות ? שכן המצלמה בלאו-הכי איטית יחחסית) תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. חברים כמו בכותרת, בנוסף, המצלמה מיועדת לאוכולוסיה "מתקשה" (הורים שלי) אז שלא תהיה מסובכת מדי בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. עדיף פחות אבל זה המקסימום.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר שהתקלקלה לי הקאנון A610 אני מחפש כעת לקנות מצלמה חדשה דומה מאוד לזו שהיתה לי. בסך הכל הכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת מסך מסתובב (vari-angle זה נקרא, אם אני לא טועה) ושתהיה מבית טוב. השימוש הוא כללי מאוד ומיועד לצלם חובבני. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא כ - 150$ עם זליגה קטנה אם צריך. אני אוכל לקנות גם בארה"ב. זהו.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי בקניה ! תודה רבה לכולם !

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. מחפש מצלמה דיגיטלית הכי טובה במחיר של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים. מה איתה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10822853 יש משהו יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by ZenMaster,

אז ככה, קניתי 400D (מדהימה) ויתרתי על עדשת הקיט ולקחתי את ה17-85 (חיפשתי מקבילה ל18-70 של ניקון) יש עדשה טובה עם זו רציני, לא מצאתי מקבילה ל18-200 של ניקון, יש משהו קרוב? אני לא מת על הרעיון של להחליף הרבה פעמים את העדשה, לכן אני מחפש משהו שמתחיל רחב מאוד ומגיע לטווחים גדולים. 28-300 קצת לא עונה לי על העניין, יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. מחר תהיה כניראה תערוכה של כלי רכב בגני התערוכה, וכניראה שאני גם אהיה שם. באוטומוטור בשנה שעברה אני זוכר שהרבה צילמו והרבה תמונות יצאו מסונוורות מהתאורה החזקה שבאולמות שם. אני אלך כניראה עם הS6000fd שלי, ורציתי לקבל מכם טיפים כיצד אוכל לצלם ולהוציא את התוצאות הטובות ביותר מהמצלמה שלי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by dsane,

משחק בפילטי close up גורם לעומק שדה רדוד האמת אבל אחלה קרבה. המוקד המינימלי המקורי של המצלמה הוא עשרה סנטימטרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. אני מבין שה-S9000 תומכת ב- וב-CF. לי יש חצי ג'יגה של אבל אני עכשיו רוצה להרחיב וחשבתי על כרטיס של 2 ג'יגה והשאלה שלי האם עדיף לי לקחת CF בכדי שיהיה לי ל-DSLR (נראה שלי שרובם עם הסוג הזה של הכרטיס לא ?) בעתיד למרות שהבנתי שהמצלמה הנ"ל תהיה איטית אם אני ישים לה כרטיס שהוא לא ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים