צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/may08/05-12PentaxPR.mspx מענייו מה יצא לפנטקס מזה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. צילמתי לא מזמן בקנון שלי והכול היה בסדר, היום אני מוציא את המצלמה ומנסה לצלם, אבל יש לה פתאום איזה בעיה מוזרה. אפשר לראות על המסך שהמצלמה לא יכולה לפקס את התמונה, ואת החשיפה ורואים כל הזמן חשוך מדי. וגם יש פסים מרצדים על המסך דומים קצת לאיך שמצלמים מסכי CRT. ניסיתי להחליף סוללות, להחליף כרטיסי זיכרון, שום דבר לא עוזר... במצב צפיה בתמונות שצולמו לפני הבעיה רואים הכול טוב על המסך. מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה ידועה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מצלמת וידאו בארה"ב. יש למישהו המלצה על מצלמה טובה. נתקלתי במצלמה GS320 של פנאסוניק, האם יש לכם משהו להגיד עליה? או מצלמה אחרת טובה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת סוני מדגם DSC W50 לאחרונה קניתי כרטיס זכרון MAGICGATE 2GB ויש לי בעיה מלא תמונות שמאוחסנות על הכרטיס נראות טוב על המסך הקטן של המצלמה וכשאני מעלה אותן למחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) הם נראות עם הפרעות דיגיטליות,החלפות צבעים וכל מיני דברים מעצבנים שפשוט הורסים את התמונה לגמרי יש לציין שיש לי כרטיס נוספ שאיתו אין שום בעיה(כנראה הבעיה בכרטיס תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך המצלמת וידאו הזו מישהו יתנסה בא? אני מחפש מצלמת וידאו במחיר הזה בערך, אשמח אם מישהו יביא המלצה? ושאלה: מה זה minidv ואיך הופכים את זה לDVD כדי לראות בו?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חבר שלי שרוצה את המצלמה רוצה מצלמה עם זום אופטי גדול מ3X לא מהקומפקטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה בקרוב כרטיס זיכרון ל d80. ראיתי שהוא תומך בכמה סוגים של כרטיסים. אפשר יתרונות/חסרונות של הסוגים? ובנוסף, אשמח להמלצה על כרטיס של 4גיגה או יותר אם ההפרשים במחיר לא גדולים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת Canon S5 IS - וראיתי שניתן לחבר אליה מכפילים מסוג 1 WC-DC58A רחב 2 TC-DC58B TELE 3 500D 58 מ"מ מקרן וגם מתאם LA-DC58E למכפילים. רציתי לשאול אם הם שימושים באמת, או שמיותרים. כמו כן רציתי להבין אם אני חייב את המתאם כדי לחבר את המכפילים שציינתי. תודה [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 11:01:20 גם אם אתם לא מכירים את המוצרים האלו ספציפית אלא דומים אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II) - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-