עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by edeNF,

הקניה תתבצע בארה"ב, ככל הנראה ב- B&H בניו יורק. התקציב בסביבות 600$. מחיפוש קצר הדגמים שמצאתי הם: Canon HF20 Canon HF200 + צריך לקנות כרטיס זכרון Panasonic HDC-HS250 אשמח אם תעזרו לי להחליט, ואולי לשמוע המלצות על דגמים מומלצים יותר, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. קניתי לפני מספר חודשים מצלמת וידאו של קנון... עם המצלמה הגיע דיסק ובו תוכנה מעולה ששמה בנושא ההודעה. אני משתמש בה המון כדי לחבר ביחד קליפים של קבצי m2ts. העניין שפירמטתי את המחשב וכשבאתי להתקין התוכנה מחדש גיליתי שהדיסק אבד.... האם מישהו יכול לעזור לי להשיג את התוכנה או לשלוח לי אותה? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by gurfi,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by vincecarter,

אני רוצה לרכוש את המצלמה הנ"ל שעולה כ1050 ש"ח. הייתי רוצה לשמוע עליה קצת חוות דעת: האם היא שווה את המחיר? חשוב לי לציין שאני לא מחפש מצלמה מקצועית, אלה מצלמה ליום יום, לטיולים בחו"ל או מפגשים חברתיים למינהם. וגם מעניין אותי העיניין של ה GPS, יש לה מקלט בתוכה? עד כמה העיניין הזה מדוייק? כי זה נראה לי פשוט רעיון מעולה! אם אתה מצלם איזה תמונה ואחרי שנתיים אבל לא זוכר בדיוק איפה זה צולם בעזרת האופציה הזו אתה יכול בקלות לבדוק את המיקום שבו זה צולם תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Spiritus,

מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by eliav-peretz,

אז ככה.. דודה שלי מחפשת מצלמת וידאו. התקציב : 1500-2000 הדרישות : *צילומי הופעות בלט. *אירועים משפחתיים. חשוב שהמצלמה תיהיה נוחה להפעלה, עדיף שתדע להתשמש בכרטיסי SDHC. זהו בינתיים.. תודה

11. Started by rbu99fm,

אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג הוראות הפעלה ל- A95 בעברית, באינטרנט...??? יש לי הוראות הפעלה באנלית.... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Alfies,

אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by ronen100,

באתר של ישפאר מופיע דגם מצלמת וידאו CX105 אבל באתר של BIGBOX מופיע דגם CX115 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021&ProductID=19670&VariantID=19671 האם זהו דגם חדש מה ההבדלים בינו ל CX105 , לא מצאתי איזכורים שלו באף אתר ישראלי ומעט מאד בעולם

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Stanly,

שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by huber,

הי חברה. יש לי מצלמת פוג'י פיינפיקס S5600 עם כרטיס זיכרון 1 גיגה ואני זקוק לכרטיס גדול יותר. מצאתי את שני הכרטיסים הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18571 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13219 מישהו רואה מה ההבדל בנהם? אם אני קורא נכון את הטבלה הבאה, המצלמה שלי לא תומכת בכרטיסים מעל 2 גיגה, נכון? http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/s/

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by Drazick,

נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by guyo,

הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by ptyahoo,

החלטתי להשקיע כסף ולקנות מצלמה חדשה.. הייתי רוצה להתמקצע בתחום ובגלל זה חשוב לי לבחור מצלמה טובה מבין המצלמות שאנשים המליצו לי עליהן. אני לא כל כך יודעת מה המחירים של כל אחת.. אלא רק בערך.. אבל הטווח מחירים שאני מחפשת הוא בסביבות ה1500-2000.. כעיקרון אני מחפשת מצלמה שיש לה זום יחסית גדול, שאפשר לצלם בה וידאו באיכות טובה, שיהיו לה כל מיני אפשרויות (כמו למשל משהו שראיתי שיש בS5 IS- שאפשר לצלם את התמונה בשחור לבן ולבחור שרק צבע אחד יבלוט בתמונה.. וכל מיני דברים כאלה).. ובעצם מצלמה שתהייה כמה שיותר איכותית (בטווח מחירים הזה). מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה האפשרויות שהוצעו לי (בינתיים רוב האנשים המליצו לי על האפשרות הראשונה, אבל לא כולם מבינים גדולים במצלמות אז החלטתי לבדוק א…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by LAKOTA,

מה ההבדל בין שתי המצלמות חוץ מהמחיר, הן ממש דומות. http://www.21.tv/P-38213/SAMSUNG http://www.pompa.co.il/pl_product~SMXF30~137~686.htm אשמח מאוד לעזרה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מצלמת וידאו FHD של CANON HF10 מצלמה יחסית יקרה ועושה עבודה נפלאה. רק שהפעם אני חייב להעלות משהו ל YOUTUBE כל סרטון גם באיכות הכי נמוכה של 3 דקות יוצא מעל 150 מגה איך אני לוקע את ה MT2S ומעביר אותו לאיכות ראויה להעלאה ל YOU TUBE ודומיו?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

סוף סוף הגיעה ה400D, כעת נותר לצלם 8) מהי דעתכם? הערות? הארות? מקומות לשיפור?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by aabbcc,

שלום לכולם אני מקווה שפה זה המקום לשאול גם על מצלמות וידאו כי לא מצאתי מקום אחר. טוב אז ככה אני מחפש מצלמה איכותית (לא כל כך משנה לי החברה), עד 2000 שקל, שתהיה נוחה לשימוש. מבחינת נתונים, שלא תעבוד על דיסקים וכאלה כי זה עושה לי כאב ראש. הבנתי שזה נקרא משהו כמו HDD שזה כביכול על כרטיס זיכרון או זיכרון פנימי. אם כן אז שיהיה כמה שיותר. איכות צילום גבוהה כמה שאפשר כמובן במסגרת המחיר, זמן סוללה מספק וזהו בגדול... שסך כל ההשקעה ואם צריכים גם ציוד היקפי יהיה עד 2000 שקל. תודה לעוזרים!!! גמר חתימה טובה לכולם

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. תגידו לי אם המצלמה הזאתי טובה או לא פשוט מאוד אל תמליצו על אחרות וכל מיני... יש לה פלאש טוב? וכמה עולה כרטיס זיכרון 512 אלייה? אפילו 256 מגה.... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6058 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.