עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by mosh18,

צריך מטען למצלמה sony דגםdscw35 mpegmovie vx אודה אם תיתנו קישור לאייזו חנות

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. קודם כל תודה לכל מי שעזר לי בדיונים האחרונים שפתחתי בנושא מצלמות אולטרא קומפקטיות. החלטתי סופית שS770 של CASIO הכי מתאימה לצרכיי ורצונותיי. כפי שנאמר כבר בגודל כזה של מצלמה עדיין לא יצרו מצלמה מושלמת בכל האספקטים ולכן ויתרתי על זום גבוה כדי לקבל וידיאו יותר טוב. אני רוצה להזמין את המצלמה עכשיו, אבל נקלעתי לבעיה שאני לא בטוח איזו סוג בטרייה נוספת להזמין. מצד אחד יש את הבטרייה דגם NP-20 של CASIO שצוין באתר של CASIO שזאת הבטרייה שמגיעה ביחד עם המצלמה. מצד שני אמרתם שאפשר לרכוש בטרייה שמתאימה לS770 טובה יותר שתספיק לאורך זמן גבוה יותר. האם הכוונה לNP40? או למשהו אחר? וגם NP40 יש גם מספר סוגים: NP40DBA, NP40DCA, אתם יכולים לעיין כאן, זאת החנות שממנה אני מזמין את הבטריי…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by Chrysler,

שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by ran_meir,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג נורת אינפרה אדם חזקה על מנת לצלם בחושך מוחלט? תודה לעוזרים, רן.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by roy7777777,

CANON A620 או A700 מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות לכל אחת יש חיסרון ויתרון שלשני אין מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by Y/O1977,

איזו מצלמה עדיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401114 או: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410742 תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by ex_,

היי יש פה למישהו את המצלמה הזו? יש לי הזדמנות להביא אותה דרך חבר אבל אני לא בטוח(אני קנון בכל מה שקשור לצילום...) תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Guns AND Moses,

מחפש בעקרון מצלמה בתקציב של 1500 פלוס מינוס... המצלמות שנראו לי הכי רציניות בסכום הזה היו או ה-canon A700 או ה-sony dsc w7 ואין לי מושג מה עדיף אם ישלמישהו המלצות בשבילי על אחת מהם...איזו עדיפה או אולי דגמים אחרים שלא העלתי כאן אז שיעזור לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by sagi5,

שלום אני רוצה לנסות ולצלם בוק של מישהי. אשמח אם תתנו לי עצות. אם אפשר לשים פה לינק לבוק אחר זה יהיה מעולה תודה מראש שגיא

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Doctor Robert,

קניתי את המצלמה לפני כמה ימים. הוידאו שלה מעולה, אך ישנה הפרעת רקע בסאונד, הרעש ברקע נשמע כאילו מישהו נושף לתוך המיקרופון של המצלמה. להדגמה: http://members.lycos.co.uk/elad1343/43.wav השאלה היא האם למי שמכיר את המצלמה (Canon A610), האם הסאונד הוא ירוד כזה או שאפשר לשפר אותו? או לפחות להתגבר על ההפרעות ברקע. בעיה נוספת: אני מנסה להוריד סרטון ודיאו באורך 10 דקות שצלמתי במצלמה למחשב שלי, עד כה לא היו בעיות להוריד סרטונים באורך של עד 3 דקות למחשב - אבל שזה מגיע ל-10 דקות, התוכנה שאמורה לעשות את העבודה פשוט קורסת באמצע וההתהליך נתקע כתוצאה מזה. הבעיה היא רק במחשב שלי שהוא ישן יותר, במחשב השני שהוא חדיש וחזק יותר אין את הבעיה הנ"ל. מה לדעתכם גורם לבעיה? תודה רבה ושנה טובה.

11. Started by ^Z^,

אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל : praktica digi 3LM http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=235 kodak easyshare C300 http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/32/6720&pq-locale=en_US איזו אחת עדיפה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by ophir555,

חושב לקנות את הפוג' 9500. יחד עם זאת לא הצלחתי להבין האם יש לה מנגנון יצוב בזום מקסימלי או מנגנון פיצוי רעידות אחר, כיון שמרבית הצילומים שלי יעזרו בזום נקודה זו מאוד חשובה לי תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. חבר שלי אמר לי שהמצלמות שמקליטות על DVD הם לא משהו מסיבה מסוימת אני לא זוכר למה... זה נכון? ושמתי עין על 2 אלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCgs60 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCGRD750PAL

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עד 200 לskpe או מסנגיר אני חדש בפורום ואין לי מושג איזה קריטריונים לחפש מה שחשוב שלא יהיו מריחות(עד כמה שניתן) תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. עד 2500 גג. עכשיו אין לי מושג בזה בכלל אז עם אפשר גם פרטים מה צריך לחפש במצחמה נורמלית במחיר הנקוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. דרישות - מיקרופון מובנה צבע שחור או אפור או כחול או כהה פשוט מתלבש על מסך [LCD לצורך העניין] תקציב...עד 200 לדוגמא.. המלצות?

17. Started by omrit,

אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by Chrysler,

שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by fofo66,

קניתי את המצלמה לא מזמן אבל קיבלתי חוברת ודיסק בסינית ככה שהתוכנה כתובה בסינית ולא ניתן להבין מה כתוב בא בבקשה מיהו יכול להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה בצורה הכי טובה { הורדת עניים אדומות .בהירות התמונה . חדות .} רק לא פוטושופ זה יותר מידי מסובך ניסיתי כבר את red eye remover ואין בא מספיק פונקציות ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by Bartleby,

למישהו יש מושג אם יש בעיות תאימות עם דרייברים של מצלמות קנון (A710 במקרה שלי) ב-vista64Bit? לא מצאתי שום דרייבר באתר הרשמי... תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by RDS,

ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by daniel_geva,

האם יש אפשרות במצלמה מסוג "canon a 85" לבחור כמה מגה פיקסל המצלמה תשתמש בכל צילום? הכוונה היא נגיד עם יש במצלמה 4 מגה פיקסל, האם ניתן לבחור שהיא תצלם רק ב1/2/3 מגה פיקסל? אם כן איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. יש לי תקציב של 1000 ש"ח , מהי המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? המטרה שלה תיהיה צילום בסיסי ושימושים רגילים(לא משהו מיוחד). חשבתי על הFUJI F20 או הF40(יש ביניהן הבדל של 100 ש"ח)איזו עדיפה?,חוץ מאלה יש עוד מצלמות מומלצות בתקציב?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by 114508534,

קיבלתי מתנה את המצלמה הזאתי ליום הולדתי ועכשיו אני רוצה ללמוד לצלם בה יותר טוב וללמוד את האפשרויות שלה . יש לי דיסקים של 30 דקות ורציתי לדעת בעיקרון אם יש דיסקים ליותר זמן או שאפשר לשנות את האיכות כדי שאפשר יהיה לצלם יותר. ועוד דבר זה האם קיים ספר הדרכה בעיברית(PDF) למצלמה תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by Peri228,

שלום .. אמא שלי מחפשת מצלמה בתקציב של עד 300$ , כולל כרטיס זיכרון של ג'יגה . קצת קשה לי להכווין אתכם מבחינת דרישות , אבל בסך הכל המצלמה צריכה להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי . אין צורך בכל מיני פונקציות ידניות וכאלה .. את המצלמה אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים