צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה קומפקטית שמיועדת בעיקר עבור אחותי (בת 16) אבל תשמש גם את שאר המשפחה. כרגע יש לנו את ה Ricoh R1, מצלמה חביבה אבל הגיע הזמן לחדש. המצלמה מיועדת לשימוש כללי חובבני, כמו טיולים שנתיים/משפחתיים, קצת בביה"ס, בבית וכו'. חשוב שתוציא תמונות כמה שיותר טובת במצב אוטומטי, מכיוון שהיא תהיה בעיקר בידיים שלא מבינות כלום בצליום, אבל גם אפשרויות שליטה ידניות יהיו אופציה נחמדה כתחביב. משיטוט בפורום חשבתי על מצלמות כמו ה R7 של ריקו או ה TZ3 של פנסוניק, או מהדגמים החדשים יותר R8 וה TZ4\TZ5. אין לי בעיה לחכות קצת לדגמים חדשים אם הם באמת שווים את זה. על מה אתם ממליצים? תודה רבה! נ.ב אני חוזר הביתה (מהצבא) רק בעוד שבועיים ככה שמה שלא יכתב היום אני אוכל לקרוא ול…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני כמה חודשים בA640 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חבר'ה צילמתי כמה תמונות ואמרו לי שאני צריך להגיד את הצמצם כמה שיותר פתוח ציטוטים + תמונות! ואני לא יודע איך מגדירים את הצמצם ל כמה שיותר זמן אמרו לי תביא לנו את הדגם של המצלמה ונעזור לך אז: בדובר במצלמת samsung s630 תעזרו לי בבקשה! #1 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300415zr0.jpg #2 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300418pg1.jpg #3 http://img87.imageshack.us/my.php?image=s6300433xn4.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לבחירת כרטיס זיכרון בנפח 2GB למצלמה מסוג panasonic dmclz7. איזה כרטיס מומלץ? (עדיפות למחיר כמה שיותר אטרקטיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אז ככה... שאני מדליק אותה הוא נותן לי לכוון לה תאריך כיוונתי ולחצתי OK אחר כך , הוא פשוט נותן לי מסך שחור! ואני לוחץ על ON ושוב נותן לי תאריך ככה כל פעם , שיניתי בטריה עשיתי FORMAT שיניתי כרטיס זיכרון ואפילו עדכנתי לגירסא החדש 1.11 ... מה אפשר לעשות עוד?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר. חשבתי על FE-340 של אולימפוס. מישהו שמע עליה משהו?? (לא מצאתי ביקורות באתרים בפרסמתם בנעוץ)
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראיתי שיש דירוג של קלאסים וכמו כן דירוג של כפולות (X60 X133 וכן הלאה) השאלה אם במצלמת P&S מרגישים בהבדל באופן שמצדיק את העליה במחיר? האם כרטיס 4 GB SDHC קלאס 6 הוא מספיק טוב? (טרנסקונד)
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חזרתי מטיול אתמול שבמהלכו צילמתי תמונות במצלמה הקומפקטית (קאנון) שלי. את התמונות העברתי למחשב נייד- עד כאן הכל בסדר. הבעייה התחילה שהעברתי את כל התמונות למחשב הביתי באמצעות דיסק און-קי. כל תמונה נראת כאילו אני צופה בה דרך מסגרת של חלון בלגי- קווים מעוותים, צבעים מוזרים, חלקי תמונות פזורות לכל עבר. חשוב לציין שהבעייה לא הופיע עד כה, כמו כן שאני פותח את התיקייה במחשב התמונות נראות תקינות (thumbnails תודה מראש על העזרה וחג פסח שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כרגע בברזיל קניתי כרטיס זכרון של סוני 2 ג'יגה והתחלתי לצלם כשניסיתי לראות את התמונות במחשב לא הצלחתי להכנס לתקיה שבמצלמה במקום זה הופיעו לי שני קבצים משונים: Foto Pre-staller DCIM.Vscr יש לציין שכשאני מכניס את הכרטיס למצלמה ניתן לראות את התמונות על הצג הדיגיטלי וכמו כן שאני מכניס כרטיס אחר אז אפשר לראות את תכולתו על המחשב כך שהבעיה היא בכרטיס עצמו רציתי לדעת אם יתכן שזה וירוס ואם כן מה ניתן לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מהו טכניקולור? שמעתי שצילמו טכנולוגיה הזו את הסרט "חומות של תקווה", והבנתי שהוא נותן לוק יותר ריאליסטי לתמונה. http://en.wikipedia.org/wiki/Technicolor מישהו מוכן להסביר למה ואיך, הערך בויקיפדיה מסורבל ולא מובן לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-