צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת מצלמה עם פונקציית HDR מובנית? הכוונה שבלחיצת כפתור אחת, היא מצלמת שתי תמונות (ואפילו יותר) בחשיפות שונות והופכה אותן לתמונה אחת? (בעצם לתמונת HDR) אם קיים כזה דבר, אני רוצה משהו לא מקצועי, אלא צילום ביתי יותר.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני טס בקרוב ליפן לתקופה של כמה חודשים (חורף) ואני זקוק למצלמה חדשה... # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ~2000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני טס ליפן בתקופת החורף, ככה שאני מאמין שיהיו זמנים שתנאי התאורה גם במשך היום יהיו חלשים, בנוסף אני מתכנן לצלם הרבה בזמן הערב\לילה בפסטיבלים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בדרך כלל הפלאש אצלי במצב אוטומטי, הייתי מעדיף שאני אוכל לצלם באור חלש גם ללא הפלאש # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נ…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מחפש המלצה למצלמת כיס איכותית שנותנת צילום סטילס ווידאו באיכות HD 1080p, ברור לי שיש המון כאלה אבל יש עוד פקטור שחשוב לי הוא איכות הרמקול של המצלמה, אני אסביר: אני בליין ויוצא להמון מסיבות ורוצה לצלם קליפים במועדונים. ברוב המצלמות איכות המיקרופון לא טובה ויש דיסטורשן נוראי כך שחשוב לי שלמצלמה יהיה מיקרופון שמסוגל להסתדר עם עוצמות בגובה 90db ואולי אפילו יותר בלי לייצר דיסטורשן. תקציב באיזור ה-1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם ....אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל . מעוניין במצלמה בסגנון פוג'י S5500 , אם יש לכם הצעות יותר טובות אני רוצה לשמוע בבקשה .....מה המצלמה הכי משתלמת ?? ושהכי נותנת תמורה למחיר....תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה A520 של CANON. חזרתי מטיול של שבועיים באיטליה וצילמתי כ-2 ג'יגה של תמונות. כשאני מנסה לחבר את המצלמה למחשב התמונות לא נקראות וכתוב לי "המצלמה או הסורק נמצאים בשימוש. נסה שנית במועד מאוחר יותר" (אין לי סורק..). ניסתי להחליף כבל USB וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב הפרה של מדיניות האתר (כי האתר בחו"ל). אם כן אז אני כבר אסתדר. יש למישהו נסיון עם קניית מצלמה ב newegg? כלומר מבחינת המחירים הם 10. האם האספקה והאמינות בסדר לדעתכם/מנסיונכם? מה עושים אם זקוקים למימוש אחריות? שולחים לחברה ישירות? והאם ניתן לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי או שחייב להיות מונפק ע"י בנק אמריקאי - לא הצלחתי להבין מהאתר.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אז ככה... שאני מדליק אותה הוא נותן לי לכוון לה תאריך כיוונתי ולחצתי OK אחר כך , הוא פשוט נותן לי מסך שחור! ואני לוחץ על ON ושוב נותן לי תאריך ככה כל פעם , שיניתי בטריה עשיתי FORMAT שיניתי כרטיס זיכרון ואפילו עדכנתי לגירסא החדש 1.11 ... מה אפשר לעשות עוד?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
hallow to you all, I'm in hong kong and I found a PANASONIC FZ35 in a very good price (1250 shekel) on the store MODERN DIGITAL the salesman say that I have 1 year of International warranty I need to know if it's OK to buy here as far as you know. I can only chack the forum in the morning (for me it's 1 in the morning) so plaese give me as much info as you can. if you have info about how to recognise a face that will be good too. TNX to you all.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצה למצלמת אקסטרים בFHD עד 400 ש"ח והמלצה לחנות שבא אפשר לקנות אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לייקה כמובן עומדים "בציפיות" ומתברר (שוב פעם) שהקסם של לייקה הוא בעיקר סוביקיטיבי. הלייקה M9, מצלמת ה-FF הקומפקטית בעולם, האחרונה בשושלת ה-M שבלי סרקסטיות, הגיעה לשלמות ארגונומית, שוב פעם מפגינה אלקטרוניקה בינונית. ה-M9 קיבלה ציון נמוך משמעותית מכל מצלמות ה-FF הנמכרות כיום. בתכונות שנראות לי הכי חשובות למצלמה כמו הלייקה - טווח דינמי וצבעים - היא נופלת ממובילות קטגורית ה-APS-C (פנטקס K-x והניקון מהדור האחרון - D90/D5000/D300s), היא מציעה פחות טווח צבעים וייתרון זניח בטווח דינמי מרוב מצלמות ה-APS-C המודרניות האחרות (כולל ה-K20D המיושנת שלי). להזכיר שמדובר במצלמה הנושאת תג מחיר של 7000 דולר (+זמן המתנה ארוך) ועדשות שעולות מ-1000 ועד 10000 דולר... כל זה מאוד חבל, כי הלייקה M9…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא עולה 1,724 ש"ח האם כדאי לקנות אותה או שכדאי בכסף הזה לקנות מסרטה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה SX1. מצאתי פלאש ממש ישן מסוג - pentax af160. האם הפלאש הזה יכול להתחבר למצלמה שלי? אגב, פלאש של חברה מסוימת מיועד רק למצלמה של אותה חברת הפלאש? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לאור ההצלחה של הת'רד המקביל בפורום "מפרטים" וב"אודיו" אולי כדאי גם כאן? סיפתח קטן - דיל היום באמאזון, SONY DSC TX20 ב-150$ בלבד (הכי זול עד כה היה 180$ אני חושב): http://goo.gl/9yBQY קומפקטית, יכולת צילום לא רעה בכלל ומעל הכל עמידה למים, חול ונפילות במחיר סביר בהחלט. מצויינת כמתנה לילדים או לטיולים של ממש כשרוצים משהו עמיד וזמין כל הזמן. מגיעה בשלל צבעים לבחירה. אפשר להשתמש בשירותים כמו BUY2USA ודומיו כדי להביא אותה לארץ (או שמישהו יביא לכם אותה משם אם אפשר).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם זום אופטי של X20 לפחות ויכולת צילום סיטלס סבירה ורצוי קומפקטית ככל הניתן בתודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Canon Power Shot A2200 לצילומים רגילים של ילדים/משפחה/טיולים וכו' לא משהוא מיוחד... ב-500 ש"ח.. מה אתם אומרים?מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום. קניתי את המצלמה הבאה: canon sx230 hs ורציתי לשאול איזה כרטיס זיכרון עליי לקנות (מבחינת מהירות) על מנת שאוכל לצלם וידאו HD באיכות הגבוהה ביותר שהמצלמה מאפשרת. והאם יש הבדל בין כרטיסים שמוצהר עליהם שהם לצילום וידאו HD, כמו הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713502 שהוא "רק" קלאס 4 לבין כרטיסים בקלאס גבוהה יותר, שמהירות הקריאה/כתיבה שלהם מהירה יותר מבחינת צילום הוידאו. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-