צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צריך מטען למצלמה sony דגםdscw35 mpegmovie vx אודה אם תיתנו קישור לאייזו חנות
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתומכת ב-DVD RW... לפי מה שהבנתי DVD RW זה שאפשר להקליט על דיסק DVD, ואח"כ למחוק את מה שהקלטתי, או משהו כזה... אם זה באמת כך, אפשר המלצה על מצלמה כזאת, שיחס הביצועים מחיר שלה הכי טוב, במחיר הכי נמוך... תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמת ניקון D100 עם עדשת מקרו אשר משמשת לצורכי צילום במרפאת שיניים. במרפאה ישנה תוכנה שתומכת בלכידה מהתקני Twain. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל תמונות ישר מהמצלמה לשמירה בתוך התוכנה בעזרת ה Twain. הייתי רוצה שהמערכת תעבוד כך: המצלמה תהיה מחוברת למחשב ב USB כאשר בתוכנה יש לחצן Twain Cature ברגע שלוחצים יפתח חלון שמחכה שתצולם תמונה, ברגע שהרופא יצלם התמונה תעבור ישר לתוכנה ותשימר במסד הנתונים שלה. יש לניקון דריבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כיצד ניתן לוודאות שמצלמה חדשה? אני חושש שיביאו לי מצלמה מחודשת... :-\
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהמצלמות שמקליטות על DVD הם לא משהו מסיבה מסוימת אני לא זוכר למה... זה נכון? ושמתי עין על 2 אלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCgs60 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCGRD750PAL
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מדגם A75 של Canon . כן היא כבר זקנה, אבל אני לא צריך יותר מזה ... מה שקרה למצלמה הוא ככה - נגמרה לי פעם הסוללה באמצע הצילום והמצלמה לא נסגרה עד הסוף (ממש נגמרו הסוללות עד הטיפה האחרונה), אז לא התחלתי לסגור אותה בכוח והכנסתי אותה כמו שהיא לפאוצ' ... אחרי שהיגעתי הביתה אני מגלה כי ככל הנראה הופעל לחץ על המצלמה והיא נסגרה עד הסוף ... "טוב" אמרתי, הכנסתי סוללות חדשות הדלקתי את המצלמה ומה אני מגלה - המצלמה לא נפתחת עד הסוף אלא עד האמצא ואז נתקעת ומופיע במסך (E18) ... עכשיו בשביל לצלם בכל זאת עם המצלמה אני צריך "לעזור" למצלמה ולמשוך קצת את הזום בשביל שהיא תפתח עד הסוף כי אחרת היא נתקעת ועושה "קלאקים" כאלה (קלאק קלאק) ... טוב אני מקווה שהבנתם מה הבעיה של המצלמה, ה…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית (מספיק קומפקטית כדי שאני אוכל להכניס לכיס), בתקציב בסביבות ה-600 ש"ח למישהו יש טענות בעד או נגד ה - pentax e60 ? המלצה למצלמה אחרת תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הכוונה למחירים של ה f30 ,f10 ו f11 של fuji? וכמה זה ישפיע עם בכלל? תודה מראש והכוונה היא הערכה גסה כמובן אף אחד לא דורש חיזוי עתידות
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פה: http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=130&page=1
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג Nikon Coolpix 5600 והיום שבאתי לחבר אותה למחשב המחשב לא זיהה אותה מבדיקה מהירה גיליתי שהדריברים איך שהוא לא נמצאים על המחשב ואני גם לא מוצא את הדיסקט שלהם ניסיתי למצוא את הדריברים באינטרנט אבל ללא הועיל אודה אם מישהו יכול למצוא לי אותם בתודה מראש תומר .
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המצלמה הזו לפני שבוע ורציתי לשאול כמה דברים: 1. המצלמה עובדת על 2 סוללות AA, יש דרך לדעת כמה כח נשאר בסוללות כדי שאני אדע להחליף אותם לפני שהם מתרוקנות לגמרי, כי זה פתאום נכבה לי ושניסיתי להדליק זה הראה לי תמונה של סוללה אדומה מהבהבת ונכבה שוב, אבל לא הביא לי התראה לפני שהסוללות ריקות או משהו כזה. בדקתי בספר של המצלמה, באתר של קנון ולא מצאתי כלום על זה, יש למישהו מושג? 2. מה זה AF? זה פונקציה שיש שם ואין לי מושג מה זה. 3. באיזה רזולוציה אתם בדרך כלל מצלמים? כאילו אני כיוונתי לרזולוציה 1600*1200 ובאיכות הכי גבוהה, השאלה שלי אם זה לא רזולוציה מוגזמת, ועדיף לרדת קצת? בכלל, באיזה רזולוציה עדיף לצלם תמונות רגילות, חברים, משפחה, תמונות מזדמנות כאלה. ולפי מה אתם …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי כולם אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו דגטלית רציתי את המלצתכם התקציב הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אפילו מה צריך להיות במצלמה אז כול מה שתוכלו לתת לי אפילו רק במידע , גם בלי מידע על מצלמה מסויימת יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אז ככה, גם אני רוצה להצטרף למאה ה-21 כמובן שאני כבר מבולבל מהמגוון וההמלצות, אני נזקק לעזרכם האדיבה. מה אני רוצה מהמצלמה?!: 1. אני רוצה זום אופטי גדול ומיוצב. 2. פלאש פנימי - עדיף, לא חובה. 3. וידאו לא קריטי. nice to have. 4. בסביבות 350 - 400 דולר. אפשרי לקניה בארה"ב. (לא אכעס לסטיה של 20 דולר) תודה מראש. נדב
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש מצלמה לשימוש משפחתי.. עד 1500 ש"ח.. חשבתי על ה Canon A610 יש מצלמות אחרות שמומלצות במקום?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לרכוש מצלמה, דמוי SLR עם מסך גדול. הסכום אותו הוא מתכוון להשקיע הוא בסביבות ה2400 ש"ח, והוא מתלבט בין כמה דגמים: Canon PowerShot S3 IS Sony DSC-H7 Sony DSCH5 רציתי לשאול אם יש למישהו המלצה לדגם מסויים... (לא דווקא מתוך ה3 שציינתי) מעבר לכך, במידה והוא יחליט ללכת על קומפקטית (שוב... הדגש הוא על המסך ה"גדול") יש למישהו המלצה בשבילו ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה את המצלמה הזאתי ליום הולדתי ועכשיו אני רוצה ללמוד לצלם בה יותר טוב וללמוד את האפשרויות שלה . יש לי דיסקים של 30 דקות ורציתי לדעת בעיקרון אם יש דיסקים ליותר זמן או שאפשר לשנות את האיכות כדי שאפשר יהיה לצלם יותר. ועוד דבר זה האם קיים ספר הדרכה בעיברית(PDF) למצלמה תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-