צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית (מספיק קומפקטית כדי שאני אוכל להכניס לכיס), בתקציב בסביבות ה-600 ש"ח למישהו יש טענות בעד או נגד ה - pentax e60 ? המלצה למצלמה אחרת תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני מתכוון להיכנס לתחום הצילום, הייתי רוצה לדעת כמה מושגים בקשר לתחום. למשל ISO, אני רואה אנשים כל הזמן כותבים את המילה הזאת, אבל לא מבין מה הפירוש שלה, אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח מאוד. אם למישהו יש רצון זמן וכוח אז בבקשה שיכתוב לי מילון מושגים על התחום הזה, אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמה canon ixus 750, אני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של ג'יגה השאלה היא האם השוני במהירויות הוא משמעותי כי הבדל המחירים הוא יחסית גדול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי כולם אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו דגטלית רציתי את המלצתכם התקציב הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אפילו מה צריך להיות במצלמה אז כול מה שתוכלו לתת לי אפילו רק במידע , גם בלי מידע על מצלמה מסויימת יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מדגם A75 של Canon . כן היא כבר זקנה, אבל אני לא צריך יותר מזה ... מה שקרה למצלמה הוא ככה - נגמרה לי פעם הסוללה באמצע הצילום והמצלמה לא נסגרה עד הסוף (ממש נגמרו הסוללות עד הטיפה האחרונה), אז לא התחלתי לסגור אותה בכוח והכנסתי אותה כמו שהיא לפאוצ' ... אחרי שהיגעתי הביתה אני מגלה כי ככל הנראה הופעל לחץ על המצלמה והיא נסגרה עד הסוף ... "טוב" אמרתי, הכנסתי סוללות חדשות הדלקתי את המצלמה ומה אני מגלה - המצלמה לא נפתחת עד הסוף אלא עד האמצא ואז נתקעת ומופיע במסך (E18) ... עכשיו בשביל לצלם בכל זאת עם המצלמה אני צריך "לעזור" למצלמה ולמשוך קצת את הזום בשביל שהיא תפתח עד הסוף כי אחרת היא נתקעת ועושה "קלאקים" כאלה (קלאק קלאק) ... טוב אני מקווה שהבנתם מה הבעיה של המצלמה, ה…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה. התקציב שיש בידי הוא בין 1400 ל-1700 ש"ח. חשבתי על ה-Z20 של מינולטה, אבל רציתי לברר עם יש משהו יותר טוב באותו תקציב. אני ממש מבקש שהמצלמה לא תהיה קומפקטית (כמו סדרת ה-A של קנון). תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני לא יודעת מה לקנות ראיתי את המצלמה OLYMPUS E330 היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.il תודה רבה לי
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית בדגם canon power shot s2 IS. אני צילמתי כמה תמונות וחיברתי למחשב כדי לעתיק תמונות למחשב שלי. לפני שאני מעביר, אני בודק בתוך מצלמה קובץ תמונה אחת. קליק ימיני בעכבר וניפתח תפריט ולוחצים על "מאפיינים" וניפתח חלון שמראה גודל קובץ וגם יש תאריך שבו מתי צולם תמונה ובנוסף גם השעה מדוייקת. אם אני מעתיק קובץ תמונה למחשב, אז התמונה לא תישמור לי תאריך ישן אלא היא נישמרת בתאריך חדש של היום במחשב. איך פותרים את הבעיה כדי לישמור תאריכים ישנים ולא לישנות אותם? זה חשוב לי לדעת מתי תמונה מצולמת. מיכאל
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401114 או: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410742 תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
צריך מטען למצלמה sony דגםdscw35 mpegmovie vx אודה אם תיתנו קישור לאייזו חנות
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-