צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המצלמה הזו לפני שבוע ורציתי לשאול כמה דברים: 1. המצלמה עובדת על 2 סוללות AA, יש דרך לדעת כמה כח נשאר בסוללות כדי שאני אדע להחליף אותם לפני שהם מתרוקנות לגמרי, כי זה פתאום נכבה לי ושניסיתי להדליק זה הראה לי תמונה של סוללה אדומה מהבהבת ונכבה שוב, אבל לא הביא לי התראה לפני שהסוללות ריקות או משהו כזה. בדקתי בספר של המצלמה, באתר של קנון ולא מצאתי כלום על זה, יש למישהו מושג? 2. מה זה AF? זה פונקציה שיש שם ואין לי מושג מה זה. 3. באיזה רזולוציה אתם בדרך כלל מצלמים? כאילו אני כיוונתי לרזולוציה 1600*1200 ובאיכות הכי גבוהה, השאלה שלי אם זה לא רזולוציה מוגזמת, ועדיף לרדת קצת? בכלל, באיזה רזולוציה עדיף לצלם תמונות רגילות, חברים, משפחה, תמונות מזדמנות כאלה. ולפי מה אתם …
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יחד עם המצלמה קיבלתי שני כרטיסים של tekq 1gb כל אחד... לאחר זמן לא ארוך לכשהייתי מצלם פתאום רשם לי שיש לי 0 תמונות(למרות שהיה נקי מתמונות) ויש error..ומכאן והלאה גם לא נתן לי למחוק תמונות ולפרמטץץץ קניתי133x hcom 1gb gold והכל זרם בטירוף ואין שום בעיות... לכן השאלה שלי...האם שני הכרטיסים היו דפוקים(מה שלא הגיוני) או שפשוט יש חוסר התאמה מסויים בין הדגם הזה לבין הכרטיס או החברה המסויימת הזאת... ואם באמת יש חוסר התאמה אשמח לדעת עם איזה חברות נוספות יש התנגשויות.. תודה ושבת שלום אבי
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
צריך מטען למצלמה sony דגםdscw35 mpegmovie vx אודה אם תיתנו קישור לאייזו חנות
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל : praktica digi 3LM http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=235 kodak easyshare C300 http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/32/6720&pq-locale=en_US איזו אחת עדיפה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
ברשותי מצלמה מדגם A75 של Canon . כן היא כבר זקנה, אבל אני לא צריך יותר מזה ... מה שקרה למצלמה הוא ככה - נגמרה לי פעם הסוללה באמצע הצילום והמצלמה לא נסגרה עד הסוף (ממש נגמרו הסוללות עד הטיפה האחרונה), אז לא התחלתי לסגור אותה בכוח והכנסתי אותה כמו שהיא לפאוצ' ... אחרי שהיגעתי הביתה אני מגלה כי ככל הנראה הופעל לחץ על המצלמה והיא נסגרה עד הסוף ... "טוב" אמרתי, הכנסתי סוללות חדשות הדלקתי את המצלמה ומה אני מגלה - המצלמה לא נפתחת עד הסוף אלא עד האמצא ואז נתקעת ומופיע במסך (E18) ... עכשיו בשביל לצלם בכל זאת עם המצלמה אני צריך "לעזור" למצלמה ולמשוך קצת את הזום בשביל שהיא תפתח עד הסוף כי אחרת היא נתקעת ועושה "קלאקים" כאלה (קלאק קלאק) ... טוב אני מקווה שהבנתם מה הבעיה של המצלמה, ה…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה canon ixus 750, אני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של ג'יגה השאלה היא האם השוני במהירויות הוא משמעותי כי הבדל המחירים הוא יחסית גדול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה, גם אני רוצה להצטרף למאה ה-21 כמובן שאני כבר מבולבל מהמגוון וההמלצות, אני נזקק לעזרכם האדיבה. מה אני רוצה מהמצלמה?!: 1. אני רוצה זום אופטי גדול ומיוצב. 2. פלאש פנימי - עדיף, לא חובה. 3. וידאו לא קריטי. nice to have. 4. בסביבות 350 - 400 דולר. אפשרי לקניה בארה"ב. (לא אכעס לסטיה של 20 דולר) תודה מראש. נדב
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני לא יודעת מה לקנות ראיתי את המצלמה OLYMPUS E330 היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.il תודה רבה לי
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401114 או: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410742 תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית (מספיק קומפקטית כדי שאני אוכל להכניס לכיס), בתקציב בסביבות ה-600 ש"ח למישהו יש טענות בעד או נגד ה - pentax e60 ? המלצה למצלמה אחרת תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חושב לקנות את הפוג' 9500. יחד עם זאת לא הצלחתי להבין האם יש לה מנגנון יצוב בזום מקסימלי או מנגנון פיצוי רעידות אחר, כיון שמרבית הצילומים שלי יעזרו בזום נקודה זו מאוד חשובה לי תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי כולם אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו דגטלית רציתי את המלצתכם התקציב הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אפילו מה צריך להיות במצלמה אז כול מה שתוכלו לתת לי אפילו רק במידע , גם בלי מידע על מצלמה מסויימת יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-