עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by talka,

היי, מכיוון שאני מתכוון להיכנס לתחום הצילום, הייתי רוצה לדעת כמה מושגים בקשר לתחום. למשל ISO, אני רואה אנשים כל הזמן כותבים את המילה הזאת, אבל לא מבין מה הפירוש שלה, אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח מאוד. אם למישהו יש רצון זמן וכוח אז בבקשה שיכתוב לי מילון מושגים על התחום הזה, אני אודה לו מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by eleven11,

שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by kryptoguy90,

שבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות 2 מצלמות, אחת אינטרנט, והשניה דיגטלית. אז ככה, המצלמת אינטרנט לא צריכה להיות משהו מיוחד עם גימיקים עליה וכל מיני זומים ותוספות כאלה, אפילו לא חייב שיהיה עליה מקרופון., מה שחשוב זה שיראו סבבה ושיהיה פשוט להתקין אותה, או כמו שאמרו לפני "משהו קטן וטוב" עכשיו למצלמה הדיגטלית.. היא יותר לטיולים וכאלה, משהו משפחתי... אממ מה שבאמת חשוב וראיתי את זה אצל חברים זה שיש מקרים שלוקח למצלמה שעות (ציני) עד שהיא תופסת את התמונה, חשוב לי באמת שהמצלמה פשוט תצלם בקליק אחד קטן.. אממ עדשה טובה עם זום סבבה (לא זום דיגטלי) , וגם שהיא תתחבר בקלות למחשב. אני דיי כורדי (בלי להעליב) בכל העסק הזה ובאמת שהמצלמה זה רק בישביל התמונות. תקציב פחות או יותר זה 1500 ש"ח, א…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by kobi3797,

מה נראה לכם עדיף: מצלמהו7.1ומגה פיקסלוSP-510 UZוOlympusו http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469695 או מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 ייצוב תמונה זה אומר שאם היד שלי רועדת אז המצלמה אוטו' מייצבת לי את התמונה ומונעת תמונה מטושטשת? מה שאין כלל באולימפוס. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום שיהיה טוב... למרות שראיתי שבאולימפוס יש זום כפול 10 - כשניסיתי לצלם בה על הזום המקסימלי התמונה לא הייתה ברורה כלל!! רציתי לדעת מה אתם חושבים מה עדיף?! ואולי יש קופקטית אחרת[אני יודע שהאולימפוס לא קומפקטית] שעדיפה? [אבל עם זום של מינ' 6] הפיקס' לא משנה לי. תוודה מראש![br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 15:1…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית בדגם canon power shot s2 IS. אני צילמתי כמה תמונות וחיברתי למחשב כדי לעתיק תמונות למחשב שלי. לפני שאני מעביר, אני בודק בתוך מצלמה קובץ תמונה אחת. קליק ימיני בעכבר וניפתח תפריט ולוחצים על "מאפיינים" וניפתח חלון שמראה גודל קובץ וגם יש תאריך שבו מתי צולם תמונה ובנוסף גם השעה מדוייקת. אם אני מעתיק קובץ תמונה למחשב, אז התמונה לא תישמור לי תאריך ישן אלא היא נישמרת בתאריך חדש של היום במחשב. איך פותרים את הבעיה כדי לישמור תאריכים ישנים ולא לישנות אותם? זה חשוב לי לדעת מתי תמונה מצולמת. מיכאל

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by itaysp,

שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by hofzeluches,

מפרט: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9018566 זכיתי בה ב-899 כולל משלוח המחיר הכי זול בזאפ הוא 1,379 אבל זה כולל כרטיס זכרון של 512 אני חושב (אצלי זה מגיע עם 16) עעכשיו הנקודה היא שאתרים כמו p1000 לא יוצאים מפסידים אז המוח היהודי מתחיל לעשות חושבים.. מה המלכוד? בכל מקרה בהנחה שאין מלכוד המחיר מצדיק את התמורה? הבנתי שהיא לא מקצועית ממש ויש לה בעיות של תאורה (פלאש של 2 מטר בלבד וזום קטנטן) אבל מנגד אני רק צלם ביתי וסה"כ רוצה תמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by IRIVERMAN,

מחפש מצלמה לשימוש משפחתי.. עד 1500 ש"ח.. חשבתי על ה Canon A610 יש מצלמות אחרות שמומלצות במקום?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by mmMigy,

שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by Alfies,

אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by CrazyMan,

שלום, ברצוני לקנות מצלמה. התקציב שיש בידי הוא בין 1400 ל-1700 ש"ח. חשבתי על ה-Z20 של מינולטה, אבל רציתי לברר עם יש משהו יותר טוב באותו תקציב. אני ממש מבקש שהמצלמה לא תהיה קומפקטית (כמו סדרת ה-A של קנון). תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by NOVA,

hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.

14. Started by LeftRight,

תודה =]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by shlomom,

http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. שלום, אבא שלי מעוניין לרכוש מצלמה, דמוי SLR עם מסך גדול. הסכום אותו הוא מתכוון להשקיע הוא בסביבות ה2400 ש"ח, והוא מתלבט בין כמה דגמים: Canon PowerShot S3 IS Sony DSC-H7 Sony DSCH5 רציתי לשאול אם יש למישהו המלצה לדגם מסויים... (לא דווקא מתוך ה3 שציינתי) מעבר לכך, במידה והוא יחליט ללכת על קומפקטית (שוב... הדגש הוא על המסך ה"גדול") יש למישהו המלצה בשבילו ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. ברשותי מצלמה מדגם A75 של Canon . כן היא כבר זקנה, אבל אני לא צריך יותר מזה ... מה שקרה למצלמה הוא ככה - נגמרה לי פעם הסוללה באמצע הצילום והמצלמה לא נסגרה עד הסוף (ממש נגמרו הסוללות עד הטיפה האחרונה), אז לא התחלתי לסגור אותה בכוח והכנסתי אותה כמו שהיא לפאוצ' ... אחרי שהיגעתי הביתה אני מגלה כי ככל הנראה הופעל לחץ על המצלמה והיא נסגרה עד הסוף ... "טוב" אמרתי, הכנסתי סוללות חדשות הדלקתי את המצלמה ומה אני מגלה - המצלמה לא נפתחת עד הסוף אלא עד האמצא ואז נתקעת ומופיע במסך (E18) ... עכשיו בשביל לצלם בכל זאת עם המצלמה אני צריך "לעזור" למצלמה ולמשוך קצת את הזום בשביל שהיא תפתח עד הסוף כי אחרת היא נתקעת ועושה "קלאקים" כאלה (קלאק קלאק) ... טוב אני מקווה שהבנתם מה הבעיה של המצלמה, ה…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. יחד עם המצלמה קיבלתי שני כרטיסים של tekq 1gb כל אחד... לאחר זמן לא ארוך לכשהייתי מצלם פתאום רשם לי שיש לי 0 תמונות(למרות שהיה נקי מתמונות) ויש error..ומכאן והלאה גם לא נתן לי למחוק תמונות ולפרמטץץץ קניתי133x hcom 1gb gold והכל זרם בטירוף ואין שום בעיות... לכן השאלה שלי...האם שני הכרטיסים היו דפוקים(מה שלא הגיוני) או שפשוט יש חוסר התאמה מסויים בין הדגם הזה לבין הכרטיס או החברה המסויימת הזאת... ואם באמת יש חוסר התאמה אשמח לדעת עם איזה חברות נוספות יש התנגשויות.. תודה ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by pwntigo,

שלום, אני צריך מצלמה טובה נוחה וקלה לתפעול (ההורים צריכים לדעת גם להשתמש), שיהייה זום טוב, קומפקית לא כך כך חשוב לי אבל גם שלא תיהייה גדולה מידי. וגם שתיהייה לה אפשרות וידאו טובה לפחות 15 דקות צילום ברמה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by tascam,

ב 12.7 פרצו לביתינו וגנבו הרבה מאוד רכוש בין השאר היו FUJI-F31 + CANON G7 הפוגי ניגנבה עים המטען וכרטיס 1GIGA וה CANON ללא המטען אך עים כרטיס 4G במצלמות היו המון תמונות. אן לנו ביטוח אים במיקרה מישהוא גילה את המצלמות הנ"ל למכירה באתרי יד שניה נישמח לקבל אינפורמציה ונתגמל מביא האינפורמציה שתביא למציאת המצלמות. יש בידינו את הקבלות והמיספרים הסידוריים של המצלמות ! ואישור מהמישטרה על הפריצה. המצלמות מדווחות כגנובות בכל המעבדות שירות לצילום של CANON ו FUJU בארץ וכן במישטרה כך שמי שיקנה אותם לא יוכל לקבל שירות עבורם ושם את כספו על קרן הצבי ואף מיסתכן בקניית רכוש גנוב והחזקתו. נישמח לקבל כל אינפורמציה בהודעה פרטית או ל דואר rabi@nana.co.il

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by imhungry,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג Nikon Coolpix 5600 והיום שבאתי לחבר אותה למחשב המחשב לא זיהה אותה מבדיקה מהירה גיליתי שהדריברים איך שהוא לא נמצאים על המחשב ואני גם לא מוצא את הדיסקט שלהם ניסיתי למצוא את הדריברים באינטרנט אבל ללא הועיל אודה אם מישהו יכול למצוא לי אותם בתודה מראש תומר .

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום קניתי מצלמה בארצות הברית (pentax משו) וההטענה שלה הגיעה עם מטען ובטריה בתוכה, המטען מחובר בשקע של ארה"ב ואין לי מושג איך אני יכול להפעיל אותו בארץ ... למישהו יש מושג ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Bakshi1,

טוב מצלמה למשתמש ממוצע פשוט ולא יותר, צילומי תמונות באיכות טובה-רגילה ואולי גם הסרטה. אז זהו שאני לא מבין כול כך במצלמות וגם האם התקציב הזה חונק? 1k יספיק למשתמש ממוצע ופשוט? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by ophir555,

איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים