צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום (אולי הנושא לא קשור לפורום אם הוא לא קשור אנא העבירו אותו) יש לי מצלמת FUJIFILIM FINEPIX HS10 ZOOM X30 עם 21 מתוך 32 גיגה בייט של המיקרו אס.די. סרט מחולק ב30 דקות באיכות 1080p חיברתי את החלקי הסרט בMovieMaker בתוכנה היה אפשר לבחור 2 פורמטים לשמירה MP4 וWMV השני ניראה לי יותר איכותי אז בחרתי בוא. עכשיו יש לי צורב של ASUS BW-12B1ST ודיסקים של SILVER LINE BD-R X4 SPEED. השאלה היא: עם איזה תוכנה עדיף חינמית אפשר לצרוב את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שתמונות ל Google Maps מוסיפים דרך האתר panoramio, וכבר הוספתי כמה... אבל יש גם אפשרות להוספת וידאו ל Google Maps דרך האתר youtube, הבעיה שאני לא יודע איך לקשר סרטון שיש ביוטיוב לגוגל... מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ונראה לי שהיא לא מזהה את המצלמה כי אי אפשר ללחוץ על אפשרות העברת התמונות... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רצוי עם אופציה לכרטיס זיכרון וסוללה רזרבית במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
http://www.jugend.co.il/invision/index.php?act=idx חשוב לי לומר שבעת ההרשמה מופיעה קוד סודי בן 6 ספרות שאותו יש להקיש, את הקוד יש לרשום מימין לשמאל ולא משמאל לימין ותאמינו לי שאפשר לשבור על זה את הראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש תקופה ארוכה פלש למצלמה יש לי אפשרות לפלש פשוט חדש בכ 400 ש"ח אבל נאמר לי שעדיף פלש של ניקון יד שניה אבל אני לא מוצא במחיר טוב מבקשים על פלש ניקון SB80DX 700 ש"ח נראה לי יקר איפה ניתן למצא פלש במחיר טוב?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר שני גופי תאורת לד כאלה בטור לכבל אחד 220V. נתוני גופי התאורה; 4A Operating Voltage: 9-32V 12V 24V Led Work Light Bar יש לי את השנאי שבתמונה. 01. האם השנאי שיש לי מתאים? 02. אם התשובה לשאלה 01 היא כן, אז איך מחברים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברוך השם אני מחליף את הסוני עם הקלטות הענקית שלי.. צריך המלצות למצלמת וידאו עם הפרטים הבאים: מחיר עד 2500 שקל... מוכן להתגמש ממש ממש קצת. זום אופטי של 30+ ושיכלול סטילס ברמה טובה. אם מישהו יכול להמליץ לי פה על כמה אפשרויות אני אודה לכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית בדגם canon power shot s2 IS. אני צילמתי כמה תמונות וחיברתי למחשב כדי לעתיק תמונות למחשב שלי. לפני שאני מעביר, אני בודק בתוך מצלמה קובץ תמונה אחת. קליק ימיני בעכבר וניפתח תפריט ולוחצים על "מאפיינים" וניפתח חלון שמראה גודל קובץ וגם יש תאריך שבו מתי צולם תמונה ובנוסף גם השעה מדוייקת. אם אני מעתיק קובץ תמונה למחשב, אז התמונה לא תישמור לי תאריך ישן אלא היא נישמרת בתאריך חדש של היום במחשב. איך פותרים את הבעיה כדי לישמור תאריכים ישנים ולא לישנות אותם? זה חשוב לי לדעת מתי תמונה מצולמת. מיכאל
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה די חשובה בשבילי והיא יצאה מאוד מטושטשת. היש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני נוסעת אוטוטו לטיול ארוך במזרח ומחפשת מצלמה ששוקלת מעט הכי איכותית שיש. (כבר די אובדת עצות...) יש לציין כי אני חובבת צילום וברשותי מצלמת slr אך אינני רוצה לסחוב את המצלמה איתי (בטרקים יהיה קצת קשה עם המשקל שלה..) חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית (כמה שאפשר), אני לא נעולה על הקומפקטיות, רק חשוב לי שהיא תהיה לא כבדה מידי נאמר שעד 500 גרם בערך עם הסוללות. שיהיה לה זום לפחות 7x, מהירות התגובה שלה חשובה לי, שהסוללה שלה לא תגמר מהר ועדיף שתעבוד על סוללות AA (למקרה שלא יהיה איפה להטעין את הסוללות, את ה AA ניתן להשיג בהרבה מקומות) התקציב שלי הוא (בערך) 2000 ש"ח. תודה רבה,מעין.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מצלמה קומפקטית לצורך טיולים, בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון וסוללות). אשמח לקבל המלצה, להלן התשובות לשאלון שחשובות לי. בנוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על Sony DSC W320. תודה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא - אין כוונה לרכוש חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא. האם חשוב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מתכנן לרכוש מצלמה עקב מצלמה ישנה שמתה מכל מה שהצלחתי ללקט ברשת הבנתי שזאת המצלמה שאני רוצה השאלה היא האם שווה להשקיע עוד סביב ה500 שקל בשביל מצלמה קצת יותר טובה? אני לא צלם מקצוען ומה שאני מחפש במצלמה זה זום טוב ויכולת לצלם אובייקטים ממש מהירים גם רוב התמונות שראיתי ברשת שמשווים את 2 המצלמות הן כמעט זהות ושוב האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-