צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית בדגם canon power shot s2 IS. אני צילמתי כמה תמונות וחיברתי למחשב כדי לעתיק תמונות למחשב שלי. לפני שאני מעביר, אני בודק בתוך מצלמה קובץ תמונה אחת. קליק ימיני בעכבר וניפתח תפריט ולוחצים על "מאפיינים" וניפתח חלון שמראה גודל קובץ וגם יש תאריך שבו מתי צולם תמונה ובנוסף גם השעה מדוייקת. אם אני מעתיק קובץ תמונה למחשב, אז התמונה לא תישמור לי תאריך ישן אלא היא נישמרת בתאריך חדש של היום במחשב. איך פותרים את הבעיה כדי לישמור תאריכים ישנים ולא לישנות אותם? זה חשוב לי לדעת מתי תמונה מצולמת. מיכאל
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למצלמת וידאו ב-2000ש"ח עדיף HD [HIGH DEFINITION] אם ניתן להשיג כזאת במחיר כזה ואם כן אשמח לקבל את השם המלא ולינקים. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בעלת המאפיינים הבאים: 1. הקלטה ישירות לדיסק די וי די. 2. פשוטה וסבירה באיכותה. 3. שיהיה אפשר לקחת ישר את הדיסק ולראות בדי וי די, בלי לערוך או לבצע משהו במחשב. 4. שתעלה עד 1400 שקל. המצלמה מיועדת לאבא שלי שאין לו מחשב והוא בסך הכל רוצה לצלם את הנכד שלו ולראות אחר כך את מה שהוא צילם בדי וי די בבית. יש כזאת מצלמה? אני מאוד אשמח לקבל המלצות על מצלמות תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה שתקנה בחו"ל בתקציב של כ350-400 דולר [סינגפור, אבל בגלל שאין לי מושג קלוש מה סדר גודל המחירים שם, אני אצטרך מגוון רחב ממחירים שונים ] אני צריך מצלמה איכותית, עם זה טוב, לא גדולה במיוחד, בעלת מסך גדול ושלא תתקלקל. המצלמה האחרונה שהייתה לי Canon a75 נדמה לי [או משהו בסגנון] שרדה 3 שנים והתפגרה לגמרי, אני אשמח למשהו עמיד קצת יותר. תודה מראש, ארקדי
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב,האם ניתן להמיר סרט של מצלמה מסוג קנון שיוצרת קובץ עם סיומת THM לסיומת רגילה כך שאפשר יהיה לראות את אותו הקובץ על גבי DVD ביתי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! יש לי את המצלמה הבאה DSC-W5 של sony אבל הווינדווס שלי לא מתקין את הדרייבר שלה יש לי windows xp 64 bit ובאתר של sony ראיתי שרשום שאין תמיכה ... מה לעשות ?! יש איזו דרך או פאצ' או משהו?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך המלצות למצלמת ווידיאו דיגיטלית עד 2500 ש"ח אם תוכלו להוסיף לינקים ומידע חיוני יהיה מצויין תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 13:35:10 שכחתי להוסיף חשוב לי שיהיה דיסק קשיח למצלמה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לקבל המלצה עד הסכום הנ"ל השימושים העיקריים זה צילום בתוך הבית מה שלא תמיד מאפשר תאורה אופטימלית התמונות בעיקר נשלחות במייל וחלקן מפותחות לתמונות רגילות מקווה שזה מספיק בכדי להמליץ על מצלמה אמינה וטובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
(מקווה שזה המקום הנכון, לא הייתי בטוח בין זה לבין "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת") אני מחפש תוכנת עריכת וידאו פשוטה. משהו שמאפשר הוספת מוזיקה, כתוביות וכדומה. ובלי קשר - צילמתי סרט במצלמה דיגיטלית (סטילס) - וצילמתי אותו "על הצד". איך אני מסובב את הסרט 90 מעלות הצידה כדי לראות אותו כראוי? בתודה מראש, יוגב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אשמח אם יענו לי בכל מקרה...תודה לפני מספר ימים דוד שלי (בעל מוסך) ביקש ממני שאבדוק לו על מצלמות מעקב למוסך... אני לא מבין כל כך בנושא ולכן אני מבקש את עזרתכם. אם ויש מישהו שמבין בזה קצת, אז זה מה שדוד שלי ביקש ממני: 2 מצלמות למשרד+מיקרופון(מובנה במצלמה או לא העיקר שיהיה איכותי ושיצלמו גם בלילה!) 6 מצלמות שיהיו למוסך עצמו אבל שיהיו חסינות למים (גם כולל ראיית לילה!) יש לציין שדוד שלי רוצה שהמצלמות יוכלו לצלם באיכות גבוהה מאודד! שלא יהיה כמו מצלמות שרואים מטושטש.. ממש שיראו ברור לגמרי!!(כן יש לו כסף לכל השואלים) ושיצלמו באיכות טובה גם בלילה. הוא ביקש גם שיהיה לו מוקלט ישירות לבית שלו ושהוא יוכל גם לצפות משם(אפשרי אני חושב..לא?) ת…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לקניה בארה"ב מNEWEGG או כל חנות אחרת בארה"ב. אני צריך שתיהיה קלה וקומפקטית ושתקליט או על דיסקים או על זכרונות פלאש לדעתי זאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830112021 קטלנית. ד"א כמה שעות אפשר להשים על דסיק 4.5GB ועל פלאש 4.5GB?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ראיתי שבאופיס דיפו ובאג לא מוכרים יותר L10 ו L11 אלא את הדגם L14. לא ראיתי לגביו שום ביקורות בזאפ. מישהו פה מכיר את הדגם ויכול להגיד האם מדובר במצלמה טובה יחסית למחיר, כמו שני הדגמים הישנים יותר? כמו כן, אני רוצה שתסבירו לי עד כמה זה "הכרחי" שיהיה מייצב תמונה במצלמה(שלפי מה שאני מבין אין בL14), לבנאדם שמצלם תמונות סטנדרטיות(בעיקר אנשים לא בתנועה). האם יש טעם להשקיע פי 2 יותר כסף ולקנות canon 720 שבה יש מייצב בעדשה, והמון ביקורות חיוביות בזאפ(אני באופן אישי מתחיל לחשוד שחלק מהביקורות על קאנון מזויפות.....)?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משנה את הגודל של התמונה לגודל של תמונת פספורט(3.5*4.5) אבל משום מה הוא מאוד מותח לי אותה,למרות שחתכתי בגובה התמונה המקורית זה עדיין קורה למישהו יש הצעות? לא רלוונטי יותר,FREE TRANSFORM זה אחלה כלי מסתבר
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אחרי חיפוש ארוך מצאתי את המצלמה הזו שהיו עליה חוות דעת רבות וטובות. מה אתם אומרים עליה? חוץ מזה יש לכם המלצה נוספת למצלמה דיגיטלית עד 1200 שקל? ראיתי כל מיני canon אבל על כולן רשום שצריך לחכות 10 שניות בין פלאש לפלאש...וזה לא מתאים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהתקלקלה לי הקאנון A610 אני מחפש כעת לקנות מצלמה חדשה דומה מאוד לזו שהיתה לי. בסך הכל הכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת מסך מסתובב (vari-angle זה נקרא, אם אני לא טועה) ושתהיה מבית טוב. השימוש הוא כללי מאוד ומיועד לצלם חובבני. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא כ - 150$ עם זליגה קטנה אם צריך. אני אוכל לקנות גם בארה"ב. זהו.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי בקניה ! תודה רבה לכולם !
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאפשר להדפיס בעזרתה מספר תמונות על דף בודד, כמו למשל בפיקאסה (תמונה מצורפת) הבעיה שפיקאסה מאפשרת להדפיס 4 או 8 תמונות על דף ולא מאפשרת להדפיס 6 תמונות על דף שזה הגודל שאני צריך. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על דגם מסויים (S5700) והתברר לי שזה דגם לא מוצלח, למי יש אתר שסוקר מצלמות (בעברית)? (לא, YNET, לא נחשבים.) כרגע אני חושב על Canon PowerShot S3 IS, מה אתם חושבים עליה? יש לכם המלצות למצלמת דמוי SLR בתקציב בסיסי? (1000-1500) תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-