עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה קומפקטית שמיועדת בעיקר עבור אחותי (בת 16) אבל תשמש גם את שאר המשפחה. כרגע יש לנו את ה Ricoh R1, מצלמה חביבה אבל הגיע הזמן לחדש. המצלמה מיועדת לשימוש כללי חובבני, כמו טיולים שנתיים/משפחתיים, קצת בביה"ס, בבית וכו'. חשוב שתוציא תמונות כמה שיותר טובת במצב אוטומטי, מכיוון שהיא תהיה בעיקר בידיים שלא מבינות כלום בצליום, אבל גם אפשרויות שליטה ידניות יהיו אופציה נחמדה כתחביב. משיטוט בפורום חשבתי על מצלמות כמו ה R7 של ריקו או ה TZ3 של פנסוניק, או מהדגמים החדשים יותר R8 וה TZ4\TZ5. אין לי בעיה לחכות קצת לדגמים חדשים אם הם באמת שווים את זה. על מה אתם ממליצים? תודה רבה! נ.ב אני חוזר הביתה (מהצבא) רק בעוד שבועיים ככה שמה שלא יכתב היום אני אוכל לקרוא ול…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by eid101,

שלום . יש לי שאלה שזמן רב בראשי עומדת ....... איך אני מבדיל בין מצלמות וידיאו ? כלומר כאשר קונים מצלמה דיגיטלית אנחנו מסתכלים על כמה מיגה פיקסלים מהירות לכידה ממממממ...... עדשה זום אופטי וכל מיני דברים . אז איך זה לגבי מצלמות וידיאו ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. שלום לכולם, ההורים אוטוטו טסים לאמריקה ורוצים לקנות מצלמת וידאו אחרי שהגיעו למסקנה שעם סטילס לא ממש "מרגישים" את הטיול אחרי זה בבית (אל תסקלו אותי זה מה שהם אמרו). אז כמה פרטים כדי שתוכלו לתת את ההמצלה המותאמת ביותר- -מצלמה פשוטה. ההורים שלי יצלמו ומצלמים רק במצבים אוטומטיים, הם לא מסתדרים עם גאדג'טים ועם הפלאפון רק למדו לשלוח אס.אמ.אס אז תפעול פשוט וממשק מאוד נוח להפעלה וקל ללמידה זה חובה. -מסך גדול כמה שיותר, בלי לחצנים מיניאטורים, מסך מגע עדיף. -זום גדול - לא יודע כמה זום נחשב גדול אבל שיהיה מכובד. -גודל - כמה שיותר קטן יותר טוב כנ"ל משקל. -זכרון - אני לא כ"כ מתמצא מה הנפח הממוצע בשוק אבל אני יודע שיש מבוססי הארדיסק או די וי די וכו' - העיקר שיספיק לפחות לסביב 5-8 במקרה…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by pringles,

שלום! אז ככה הבאתי את המצלמה שלי לידידה וכמובן שאיאפשר לסמוך על בנות המצלמה נהרסה........ בדקתי מלא סוללות חדשות והכל אותו דבר אני לוחץ על להדליק אותה וכלום רק אור ירוק כזה נידלק וזהו אין כלוםקיצר לא נידלקת. קניתי אותה בחול לפני כמה שנים אז אין לי אחריות בארץ לאן אני יכול לפנות שיבדקו מה הבעיה ולראות עם שווה בכלל לתקן תודה מראש. אלכס

5. Started by LeftRight,

תודה =]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by .AloN,

לכבוד ל"ג בעומר.. סה"כ תמונה די פשוטה מקווה שתאהבו ! :nutty:

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by rev,

אני בשלבים של רכישת מצלמה דיגיטלית (canon s3 - אם זה מעניין מישהו...) ןאני נתקלת הרבה במושג "מחודשת". האם מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של מחודשת? מה הסיכונים, אם ישנם בכלל? מה הכדאיות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Snufkin,

אני מעוניין להעלות תמונה לפורוםת לאיזה גודל (מבחינת רזולוציה ומשקל) לשנות אותה?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by hofzeluches,

מפרט: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9018566 זכיתי בה ב-899 כולל משלוח המחיר הכי זול בזאפ הוא 1,379 אבל זה כולל כרטיס זכרון של 512 אני חושב (אצלי זה מגיע עם 16) עעכשיו הנקודה היא שאתרים כמו p1000 לא יוצאים מפסידים אז המוח היהודי מתחיל לעשות חושבים.. מה המלכוד? בכל מקרה בהנחה שאין מלכוד המחיר מצדיק את התמורה? הבנתי שהיא לא מקצועית ממש ויש לה בעיות של תאורה (פלאש של 2 מטר בלבד וזום קטנטן) אבל מנגד אני רק צלם ביתי וסה"כ רוצה תמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. אני קונה מצלמה לשימוש ביתי, תמונות של המשפחה טיולים בקטנה כזה וזהו.. לא משהו מקצועי ואני צריך המלצה של מצלמה ומאיפה לקנות אותה התקציב שלי זה:600 עד 1000 שקל.. כמה שיותר נמוך יותר טוב, תזכרו זה לשימוש ביתי בלבד

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by nathan932,

שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי (ארועים, טיולים וכיו"צ). חיפשתי באתר "זאפ" ובכל מיני אתרים אחרים וקיבלתי לא מעט תוצאות חיפוש - מה שמותיר אותי די מבולבל..... האם מישהו יכול, בבקשה, להמליץ לי על מצלמה או שתיים ספיציפיות? הדרישות הטכניות שלי: 4MP, זום 35-105 מ"מ, סוללות AA, עדיפות לוידאו עם קול, זיכרון גדול ומחיר נמוך (איך לא.....) האם מישהו מכיר דגם ספיציפי שעונה לדרישות הטכניות הנ"ל וגם עושה עבודה טובה? תודה רבה רבה לכל מי שיזרוק מילה ויסייע

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שלום רציתי המלצה על מצלמה טובה בתקציב של 1000-1200 משהו עם 4 מגה פיקסל לפחות ושיהיה טוב אנישם סומך על ההמלצות שלכם כי אתם מבינים אני ד"א חובב לא צלם מקצועי סתם בשביל לצלם תחדר נוף חברים וכד' בתודה מראש אליה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  14. חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by ophir555,

איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by talka,

היי, מכיוון שאני מתכוון להיכנס לתחום הצילום, הייתי רוצה לדעת כמה מושגים בקשר לתחום. למשל ISO, אני רואה אנשים כל הזמן כותבים את המילה הזאת, אבל לא מבין מה הפירוש שלה, אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח מאוד. אם למישהו יש רצון זמן וכוח אז בבקשה שיכתוב לי מילון מושגים על התחום הזה, אני אודה לו מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Sony DSC-P150 - איך נחשבות המצלמות של סוני? SONY DSC-W12 Minolta Dimage Z5 לא ממש חשוב ליזום גדול כמו לאחרונה אבל חשובה לי האיכות. יש עוד משהו שאולי שווה לקחת?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by shlomom,

http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. השוואה שפורסמה בין DSLR למצלמות טלפון. מעניין! http://crave.cnet.co.uk/mobiles/0,39029453,49289927-1,00.htm

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by NOVA,

hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.

22. היי אנשים , אם אתם זוכרים אותי המלצתם לי כאן על ה S2 של קנון. אני בהחלט מרוצה ממנה! קניתי אותה כמחודשת , הביאו לי עליה מחיר ממש טוב.. בכל אופן , אני זוכר שבהתחלה , שהיתי מצלם איתה , היה יוצא אור ירוק בלילה , שאמור לעזור ל פלאש להתכוונן. בתקופה האחרונה שמתי לב שהאור הזה פשוט לא עובד יותר.. ניסיתי להגדיר את הפלאש בכל מיני מצבים לשנות מצבי צילום , ואין לי מושג , למה הוא לא עובד , או איך קוראים לאופציה שמפעיל האותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה , זה יהיה מצויין. אני מפחד שמשהו נדפק בנורה הזאת ולשלוח לתיקון אחרי פחות מחודש זה דיי מבאס. יש למישהו מושג? משהו שיכול לעזור? תודה :-*

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Snufkin,

מישהו יודע? ניסה? פאנינג אפשרית רק במצלמות SLR?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by ophir555,

חושב לקנות את הפוג' 9500. יחד עם זאת לא הצלחתי להבין האם יש לה מנגנון יצוב בזום מקסימלי או מנגנון פיצוי רעידות אחר, כיון שמרבית הצילומים שלי יעזרו בזום נקודה זו מאוד חשובה לי תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by RDS,

ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים