עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kobi3797,

מה נראה לכם עדיף: מצלמהו7.1ומגה פיקסלוSP-510 UZוOlympusו http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469695 או מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 ייצוב תמונה זה אומר שאם היד שלי רועדת אז המצלמה אוטו' מייצבת לי את התמונה ומונעת תמונה מטושטשת? מה שאין כלל באולימפוס. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום שיהיה טוב... למרות שראיתי שבאולימפוס יש זום כפול 10 - כשניסיתי לצלם בה על הזום המקסימלי התמונה לא הייתה ברורה כלל!! רציתי לדעת מה אתם חושבים מה עדיף?! ואולי יש קופקטית אחרת[אני יודע שהאולימפוס לא קומפקטית] שעדיפה? [אבל עם זום של מינ' 6] הפיקס' לא משנה לי. תוודה מראש![br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 15:1…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

היא טובה? אבא שלי קנה אותה ב200 שקל, שמעתי שהיא עולה יותר.. אך רציתי לדעת אם היא שווה את המחיר שלה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. שלום לכולם!, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מצלמה דיגיטלית ומצלמת וידאו: אז ככה נתחיל עם המצלמה הדיגיטלית - קודם כל התקציב שלה עומד על כ1500 שקלים והיא צריכה לכלולל את התנאים הבאים: ממשק משתמש קל וגם מתקדם, איכות צילום כמה שיותר גבוהה, הרבה מגה פיקסל (לפחות 6-7.0MP) זום אופטי של לפחות 4-5X זום דיגיטלי לא מעניין כל כך וגם שיהיה ניתן לקחת אותה בכיף בתיק. לגבי המצלמת הוידאו - התקציב אצלה עומד על כ-2500 שקלים וצריכה לכלול את התנאים הבאים: שהמצלמה תהיה נוחה לנשיאה לא גדולה מידי אך שלא יעלה במחיר איכות!, מצלמה עם עדשה איכותית בעלת זום אופטי רב ככל האפשר, שיהיה אפשר להשתמש בה אף בתנאי אור קשים (למרות שזה בקטנה), חיישני CCD איכותיים ,מסך חיצוני (של המצלמה ) איכותי וקלה להבנה ולגבי…

4. Started by Bagheera,

שלום ברשותי מצלמת ניקון D100 עם עדשת מקרו אשר משמשת לצורכי צילום במרפאת שיניים. במרפאה ישנה תוכנה שתומכת בלכידה מהתקני Twain. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל תמונות ישר מהמצלמה לשמירה בתוך התוכנה בעזרת ה Twain. הייתי רוצה שהמערכת תעבוד כך: המצלמה תהיה מחוברת למחשב ב USB כאשר בתוכנה יש לחצן Twain Cature ברגע שלוחצים יפתח חלון שמחכה שתצולם תמונה, ברגע שהרופא יצלם התמונה תעבור ישר לתוכנה ותשימר במסד הנתונים שלה. יש לניקון דריבר כזה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. אחרי שקראתי את 7 העמודים הקודמים בפורום, לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי ולכן אני פונה אליכם... :-) אני טס לחו"ל בקרוב (אירופה ואח"כ דרום אמריקה), ואני צריך מצלמה שתיתן תמונות טובות בסיטואציות שונות. בנוסף, הדגש הוא על כך שאני מתכוון לצלם תמונות נוף וטבע שונות, והמצלמה פחות חשובה לי לצילומים ביתיים "פשוטים". חשבתי על פוג'י F31 שקראתי עליה גם כאן ועוד במספר אתרים בחו"ל ביקורות מעולות, אבל יש לה כמה חסרונות שממש מציקים לי. לכן אני מעדיף להוסיף עוד קצת כסף ולנסות לקבל המצלמה על דמוית SLR טובה שתיתן תמונות איכותיות ביותר. אני פתוח לכל ההצעות, גם קומפקטיות (אם נראה לכן שהן יתנו תוצאות טובות יותר או מתאימות יותר). תודה!

7. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by Hiphopopotamus,

אני מחפש מצלמה קומפקטית (מספיק קומפקטית כדי שאני אוכל להכניס לכיס), בתקציב בסביבות ה-600 ש"ח למישהו יש טענות בעד או נגד ה - pentax e60 ? המלצה למצלמה אחרת תתקבל בברכה. תודה

9. Started by Snufkin,

מישהו יודע? ניסה? פאנינג אפשרית רק במצלמות SLR?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by itaysp,

שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. הכוונה למחירים של ה f30 ,f10 ו f11 של fuji? וכמה זה ישפיע עם בכלל? תודה מראש והכוונה היא הערכה גסה כמובן אף אחד לא דורש חיזוי עתידות

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. שלום, קיבלתי את המצלמה הזו לפני שבוע ורציתי לשאול כמה דברים: 1. המצלמה עובדת על 2 סוללות AA, יש דרך לדעת כמה כח נשאר בסוללות כדי שאני אדע להחליף אותם לפני שהם מתרוקנות לגמרי, כי זה פתאום נכבה לי ושניסיתי להדליק זה הראה לי תמונה של סוללה אדומה מהבהבת ונכבה שוב, אבל לא הביא לי התראה לפני שהסוללות ריקות או משהו כזה. בדקתי בספר של המצלמה, באתר של קנון ולא מצאתי כלום על זה, יש למישהו מושג? 2. מה זה AF? זה פונקציה שיש שם ואין לי מושג מה זה. 3. באיזה רזולוציה אתם בדרך כלל מצלמים? כאילו אני כיוונתי לרזולוציה 1600*1200 ובאיכות הכי גבוהה, השאלה שלי אם זה לא רזולוציה מוגזמת, ועדיף לרדת קצת? בכלל, באיזה רזולוציה עדיף לצלם תמונות רגילות, חברים, משפחה, תמונות מזדמנות כאלה. ולפי מה אתם …

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי

14. Started by KoM,

צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. שלום לכולם, ההורים אוטוטו טסים לאמריקה ורוצים לקנות מצלמת וידאו אחרי שהגיעו למסקנה שעם סטילס לא ממש "מרגישים" את הטיול אחרי זה בבית (אל תסקלו אותי זה מה שהם אמרו). אז כמה פרטים כדי שתוכלו לתת את ההמצלה המותאמת ביותר- -מצלמה פשוטה. ההורים שלי יצלמו ומצלמים רק במצבים אוטומטיים, הם לא מסתדרים עם גאדג'טים ועם הפלאפון רק למדו לשלוח אס.אמ.אס אז תפעול פשוט וממשק מאוד נוח להפעלה וקל ללמידה זה חובה. -מסך גדול כמה שיותר, בלי לחצנים מיניאטורים, מסך מגע עדיף. -זום גדול - לא יודע כמה זום נחשב גדול אבל שיהיה מכובד. -גודל - כמה שיותר קטן יותר טוב כנ"ל משקל. -זכרון - אני לא כ"כ מתמצא מה הנפח הממוצע בשוק אבל אני יודע שיש מבוססי הארדיסק או די וי די וכו' - העיקר שיספיק לפחות לסביב 5-8 במקרה…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by eid101,

שלום . יש לי שאלה שזמן רב בראשי עומדת ....... איך אני מבדיל בין מצלמות וידיאו ? כלומר כאשר קונים מצלמה דיגיטלית אנחנו מסתכלים על כמה מיגה פיקסלים מהירות לכידה ממממממ...... עדשה זום אופטי וכל מיני דברים . אז איך זה לגבי מצלמות וידיאו ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by liran2003,

פה: http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=130&page=1

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by ophir555,

איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. השוואה שפורסמה בין DSLR למצלמות טלפון. מעניין! http://crave.cnet.co.uk/mobiles/0,39029453,49289927-1,00.htm

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by photoman112,

אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by .AloN,

לכבוד ל"ג בעומר.. סה"כ תמונה די פשוטה מקווה שתאהבו ! :nutty:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. אני קונה מצלמה לשימוש ביתי, תמונות של המשפחה טיולים בקטנה כזה וזהו.. לא משהו מקצועי ואני צריך המלצה של מצלמה ומאיפה לקנות אותה התקציב שלי זה:600 עד 1000 שקל.. כמה שיותר נמוך יותר טוב, תזכרו זה לשימוש ביתי בלבד

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by noam12,

New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. אז ככה, גם אני רוצה להצטרף למאה ה-21 כמובן שאני כבר מבולבל מהמגוון וההמלצות, אני נזקק לעזרכם האדיבה. מה אני רוצה מהמצלמה?!: 1. אני רוצה זום אופטי גדול ומיוצב. 2. פלאש פנימי - עדיף, לא חובה. 3. וידאו לא קריטי. nice to have. 4. בסביבות 350 - 400 דולר. אפשרי לקניה בארה"ב. (לא אכעס לסטיה של 20 דולר) תודה מראש. נדב

25. שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים