עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by CrazyMan,

שלום, ברצוני לקנות מצלמה. התקציב שיש בידי הוא בין 1400 ל-1700 ש"ח. חשבתי על ה-Z20 של מינולטה, אבל רציתי לברר עם יש משהו יותר טוב באותו תקציב. אני ממש מבקש שהמצלמה לא תהיה קומפקטית (כמו סדרת ה-A של קנון). תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by raananan,

טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KoM,

מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by !!צפעון!!,

שאני מצלם חפצים בלי פלאש האיכות יוצאת זבל איזה פורמט או מה אני צריך לשנות בשביל שיצא חלק כמו בפלאש? תודה לכם...

5. Started by D-M-X,

http://www.geekstuff4u.com/specialorders.php

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. היי, יש לי דיגיטלית OLYMPUS 750 ULTRA ZOOM אחלה של מצלמה , הבעיה היחידה שלי איתה זה שיש לה פלאש מצועצע כמו לכל מצלמה דיגטלית שמוכרים בימינו(לא להחשיב את המצלמות שעולות 8 אלף ומעלה) ובגלל זה יש יותר מדי עיניים אדומות בתמונות למרות שהגדרתי אותה ידנית ועשיתי כבר הכל מה שאפשר זה בכל זאת לא עוזר יש צילומים שיש עיניים אדומות. אז נשבר לי ואני רוצה לקנות פלאש חיצוני שיפטור לי את הבעיה, אז איזה פלאש אתם ממליצים ואיזה יתאים לי? אני לא רוצה אחד שעולה יקר כי אני לא מצלם כל הזמן בלילה ואחד שמספיק חזק ולא ממש מקצועי יתאים לצרכיי.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. אני שוקל לקנות בחו"ל - מה הייתרונות שלו על-פני memory stick pro extreme 3?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מצלמה לשימושים ביתיים ולטיולים דברים כאלו לא משהו מקצועי ומפוצץ כזה. הייתי רוצה שיהיה זום סביר, איכות תמונה טובה מאוד ואפשרות לצלם סרטונים, לא חשוב האורך שלהם. חשוב גם שתסופק עם כרטיס זיכרון ושאוכל למצוא אותה בארץ. התקציב הוא מקסימום 1200 שקל. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by rbu99fm,

אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג הוראות הפעלה ל- A95 בעברית, באינטרנט...??? יש לי הוראות הפעלה באנלית.... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by elad-k1,

מחפש מצלמת וידאו הכי טובה שעד 2000 שקל.. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by raananan,

שלום, רציתי לדעת איך המצלמה החדשה של אולימפוס דגם c765. היא עושה רושם טוב אבל יש כמה דברים לא בטוחים לגביה. ראשית אומרים שבתנאי אור לא טובים היא מוציאה תמונות גרועות, שנית יש לה סוללה מיוחדת שזה אומר שאם היא נגמרת אז אתה תקוע (אפשר לקנות עוד סוללה אבל זה יקר). בקיצור אם יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא יכול להמליץ או לא אז שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. התקציב הוא עד 3000 ש"ח , לא יותר מזה. ראיתי ב-ZAP מצלמות של SONY שנראות לי טוב אך אני מבולבל ולא ממש מבין בתחום... אשמח לשמוע דעות, הצעות, הארות והערות לגבי מצלמות שונות המתאימות לדרישותיי בתחום מחיר הנ"ל. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. יש לחבר שלי HP Photosmart 850. קנינו SD Card 128MB של Transcend (יש לי בפאלם כרטיס שלהם - מצויין). כשהכנסנו את הכרטיס בפעם ה-1 הוא כתב "Card is Unreadable" - חיפשתי ברשת תשובה, ואכן היה צריך לבצע עדכון קושחה (firmware update). ראו כאן. העדכון בוצעה בהצלחה - לגרסה 1.01.06 (בדקתי זאת), ובנוסף המצלמה זיהתה את הכרטיס ואפילו צילמנו מס' תמונות עם הכרטיס הנ"ל. לכאורה הכל בסדר, אז מה הבעיה? אז הנה: בפעם הבאה שניסינו לצלם - עוד פעם חזרה ההודעה "Card is Unreadable". פרמטתי את הכרטיס ע"י מכשיר אחר (PALM TE), והכנסנו שוב למצלמה - הכרטיס עדיין לא מזוהה.... בדקתי את הקושחה - גרסה 1.01.06. הרצתי שוב את העדכון קושחה - שוב עבר בהצלחה (למרות שלא היה מה לעדכן) אבל הכרטיס עדיין לא מזוהה... ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by aracer,

שלום, אני מחפש תוכנה למצלמת אינטרנט שאיתה אני יוכל לתת גישה למצלמה לאנשים מסויימים או משהו כזה.. בקישור אני צריך תוכנה בשביל להתחבר מרחוק למצלמה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. אולי אתם לא מכירים את התוסף אבל כן יודעים איך לעשות את מה שאני רוצה. אז הנה הסבר ותמונה: כשלוחצים קליק ימני על העכבר יש את האפשרות לראות את התמונה באמצעות התוסף (למי שהתקין כמובן). ואז נפתח חלון חדש ואפשר להגדיל את התמונה. בתמונה שצירפתי, אני הגדלתי ובחרתי להתמקד בחלק הדרום מזרחי. כשזה באינטרנט זה מצויין. אבל מה עושים שרוצים להשתמש בזה בתמונות שכבר בדיסק הקשיח? אולי יש תוכנות שעושות עבודה דומה ולכן חשבתי לשאול פה הנה עוד תוכנה שאני מחפש: אם יש לי 4 תמונות ואני רוצה לאחד את כולם באופן כזה שכל אחד יהיה בצד אחר של המסך. איך עושים את זה? אפשר לפתוח את כולם, להעתיק, להדביק בקובץ חדש ב'צייר' ואז לסדר אותם שיהיו בצד. אבל זה לוקח המון זמן ומוציא את החשק. צירפתי דוגמא לאיך שאני רו…

19. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Nemesis,

טוב, הגיע הזמן לנקות את החיישן בקנון הקשישה שלי (10D). יש למישהו המלצה על מקום באזור השרון או המרכז שמבצע את הניקוי?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by shlomom,

FAQ מקיף ומאיר עיניים שעונה על מרבית השאלות על סוללות ומטענים ובעברית, באתר החדש של GP http://www.gpbatteries-hb.com.hk/html/faq/index.html

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Yeyz! http://www.dpreview.com/news/0711/07111604capturenx.asp

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by Shizel,

שלום איזה מצלמה אכי כידי לרכוש מקיאספי עד 100+\- לצורך צילום תמונות לא איכותיות אבל מובנות וצילום קליפים לעלה לאתרים כמו יווטוב סמתי עין על שתיים אחת של CREATIVE והשניה עם 1.3MP תעזרו לבחור יש שמה הרבה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by avig,

סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים