צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכולם! אני מחפש מצלמה בתקציב של 500 שקל (או פחות,פשוט אני לחוץ עכשיו בתקציב ואני לא יכול להרשות לעצמי ביותר), אני קונה אותה בעיקר לטיולים עם המשפחה ולכן התמונות יצולמו בעיקר באור יום בחוץ, ומידי פעם בתוך הבית. אין צורך לשום פונקציות מיוחדות , אין צורך בפלאש טוב , רק שאיכות התמונה תהיה טובה (כמובן שאני לא מצפה למשהו מפציץ , אבל שתהיה האיכות הכי טובה ביחס למצלמות אחרות בטווח המחיר). אני כבר חרשתי את הפורום פה בחיפוש ומצאתי שחלק ממליצים על ה-Canon PowerShot A550 . וכל שאר ההמלצות כבר ישנות ולכן אולי כבר לא רלוונטיות. גם התחלתי למלאות את השאלון אבל הוא לא כל כך מתאים לי , הוא מתאים לאנשים יותר מתקדמים ולכן העדפתי להסביר ככה מה אני צריך. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב,אני נוסע בעוד פחות משבועיים לטיול בדרום אמריקה. יש לי בבית כבר 2 דיגיטליות,אחת מצלמת כיס שאיכותה מזערית ואחת דמויית SLR של fuji s602. לאחרונה שודלתי לקנות מצלמה. אם מישהו חושב שכדאי לי לסוע עם הפוג'י (למרות משקלה) מוזמן להגיד לי גם. בתודה לעוזרים. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום ואור טובים,אך רצוי יכולת סבירה בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אינני יודע * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי שי ואני חדש פה! יש לי כמה שאלות לגבי תחילת העבודה עם מצלמת וידאו עד סופה. נגיד יש לי מצלמת וידאו ואני רוצה לצלם נגיד אני מצלם מכונית שיוצאת מהחניה נוסעת וחונה (סתם דוגמא) איך אני יכול לשמור איך אני יכול להכניס למחשב כדי לצרוב את זה לדיסק (או משהו אחר אני לא כל כך מבין) או איך אני מוסיף לזה כל מיני תוספות נגיד ש הולך הסרט אז אני יכול כזה להעביר קטע וכל מיני דברים כאלה פליזז אני חייב לדעת את כל אלה אם מישהו יודע...אז תודה לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו דיגטלית. אני ממש לא מבין בתחום, חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה יחסית, שאיכות צילום הוידיאו תהיה גבוהה, ועדיף גם שיתאפשר לצלם צילום רגיל כמו במצלמה דיגטלית רגילה באיכות טובה יחסית. אתם מביני עניין, אשמח להעזר בכם. מסגרת התקציב היא בין 200 ל- 400 דולר. * עדיפות לדגם מסוג סוני
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת DSLR מדגם K20D כך שאני די מסודר מבחינת סטילס. אני מחפש מצלמה קלה וקומפקטית בדגש על יכולות וידאו איכותיות בחוץ ובתוך הבית + יכולת צילום טובה במצב אוטומטי. ראיתי באדורמה את הפוג'י F300EXR במחיר של 200 דולר ואולי אני אצליח לשכנע חבר שלי שיביא לי אותה לארץ. המחיר הזה נראה מאוד טוב. אופציה נוספת היא הסוני DSC-HX5V שניתן לקנות ב-240 דולר. יחד עם זאת אני ממש לא לחוץ על הקניה ואם יש (או צפויות בזמן הקרוב) אלטרנטיבות רציניות אני מוכן לשקול. אני יודע על ה-ZS10 ועל ה-F550EXR אולם אני לא בטוח אם היכולות הנוספות שלהן שוות את התוספת הכספית הכבדה (הן עולות 350-400 דולר) - כאשר הדגש הוא כאמור על הוידאו. תוספת - אחרי שראיתי עוד ביקורו וסרטוני דוגמא - אני כנראה אזמין את ה-ZS7 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקורות על מצלמות והשוואת דגמים: Digital Photography Review Imaging Resource Digital Camera Resource Page Photography BLOG megapixel.net DCVIEWS The Luminous Landscape photo.net Steve's Digicams FAQ - AA and AAA Batteries אתרים ישראלים בנושא: קליקי, הויקי הישראלי הראשון לצילום D-spot השוואות מחירים ב-Zap לגבי מצלמות דיגיטליות משתמשים המעוניינים להוסיף אתרים נוספים, מוזמנים לשלוח הודעה פרטית ל-Chevy.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשטוןטי ברשת מצאתי את המצלמה הנ"ל. פיצ'ר הוידיאו מאד קוסם לי ושמתי לב כי היא יכולה להקליט כזה אפילו ב-1080P תיאורטי, אפילו 720P מאד קוסם לי. מה יכולות המצלמה האחרות (למשל ניקון D5000) ומול מה היא בערך מתחרה ? האם היא עשויה להוות קנייה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון גם באמצעי אחסון, אבל מכיון שרוב האנשים שמבינים בכרטיסי זכרון בטח נמצאים פה, אני אשאל גם פה. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בקנון G9 אפשר לסדר שהסרט שיצולם בהגדרות ברירת המחדל יצולם נורמאלי ??????
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/pics/13943/Freezelight/?gpage=1#show אחלה רעיון
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי! קניתי מצלמת וידאו JVC דגם GRD-350 האיכות לא משהו ,יש אפשרות לשפר? קיימות עיניים אדומות כיצד מבטלים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לשימוש ביתי. הבנתי שעדיף עם כרטיס זיכרון אבל זה לא מחייב מבחינתי. איך ה-FS 200 של CANON?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התמונות שנמצאות באתרי ביקורות המוכרים כגון : Dpreview, Steve וכו'... עברו עריכה כלשהי? (תיקון צבעים, חידוד וכו' )
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת Mini-DV, עם FireWire כמובן, עם כניסת מיקרופון. עדיף 3CCD, כמה שיותר זולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-