צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ....אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל . מעוניין במצלמה בסגנון פוג'י S5500 , אם יש לכם הצעות יותר טובות אני רוצה לשמוע בבקשה .....מה המצלמה הכי משתלמת ?? ושהכי נותנת תמורה למחיר....תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל טיפים שיעזרו לקונה הממוצע להבחין בין מצלמה חדשה למחודשת, אם בכלל זה ניתן. חוץ מאשר לסמוך על יושרו של המוכר. האם עשרה אחוז פחות ממחיר חדש כפי שמרבית המוכרים רושמים זו עסקה כדאית לגבי מצלמה מחודשת. ושאלה אחרונה כיצד יתכן שיש כמויות כאלו גדולות של מצלמות מחודשות בשוק, האם מביאים סטוקים משל מצלמות מחודשות ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קצת באיחור אבל הנה כמה תמונות שצולמו בפארק קנדה ביום העצמאות: את התמונה הזאת בכוונה שמתי ככה, היא מאקרו ואני הכי אוהב במאקרו שאפשר להתקרב עד לגודל מלא של התמונה: זאת תמונה שיצאה לי די חשוכה.. וגם הניסיון שלי לתקנה בפוטושופ לא יצא מי יודע מה מוצלח: הניסיון לתיקון בפוטושופ: התמונה האחרונה צולמה בזום מקסימאלי ונוצר שם אפקט של "דו מימד" די מעניין עם האדמה שלמטה. לשיפוטכם.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין קניית 2 מצלמות וידאו: Sony-DCR-SR35E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692002 ו Panasonic-SDRH40 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681601 אני קונה היום בערב אז אני צריך ייעוץ בהקדם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי (ארועים, טיולים וכיו"צ). חיפשתי באתר "זאפ" ובכל מיני אתרים אחרים וקיבלתי לא מעט תוצאות חיפוש - מה שמותיר אותי די מבולבל..... האם מישהו יכול, בבקשה, להמליץ לי על מצלמה או שתיים ספיציפיות? הדרישות הטכניות שלי: 4MP, זום 35-105 מ"מ, סוללות AA, עדיפות לוידאו עם קול, זיכרון גדול ומחיר נמוך (איך לא.....) האם מישהו מכיר דגם ספיציפי שעונה לדרישות הטכניות הנ"ל וגם עושה עבודה טובה? תודה רבה רבה לכל מי שיזרוק מילה ויסייע
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מצלמה וראיתי שהדעה הרווחת למצלמה בטווח מחירים שרציתי הוא הדגם של A 620 ולכן אני במגמה לקנות אותו. אם יש לכם הצעות אחרות על מצלמות יותר איכותיות בטווח מחירים הזה אנא תנו את דעתכם שאני יגיע סוף סוף להחלטה...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המצלמות הגעתי אליהן כי חיפשתי מצלמה עם זום גדול מה יש לכם לכתוב בעד או נגד כל אחת מהם ראיתי שבפנסוניק המינימום ISO הוא 80 זה אמור להגביל אותי חוץ מזה על פניו הם עם תכונות די דומות http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cpanasonic_dmcfz5&show=all עד היום הייתה לי מצלמת S70 שהתקלקלה ראיתי שההבדל בין 2 החדשות לישנה שבישנה היה Zoom wide של 28 ובחדשות זה 36 מה זה אומר שאני יצטרך להתרחק מאוביקט הצילום כדי להכניס אותו לפריים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה על מצלמה טובה בתקציב של 1000-1200 משהו עם 4 מגה פיקסל לפחות ושיהיה טוב אנישם סומך על ההמלצות שלכם כי אתם מבינים אני ד"א חובב לא צלם מקצועי סתם בשביל לצלם תחדר נוף חברים וכד' בתודה מראש אליה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195580,00.html
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
צולמה בירושליים. אין לי בכלל נסיון ויש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל בנתיים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מעוניין להעלות תמונה לפורוםת לאיזה גודל (מבחינת רזולוציה ומשקל) לשנות אותה?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית ודקה כאפשר. לא חשוב חברת המצלמה והיא בעיקר לבתי הקטנה בת ה-15. עדיפות לסוללה פנימית שתיהיה למצלמה. ובעיקר שבתי תהנה ממנה ככל האפשר. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כיצד ניתן לוודאות שמצלמה חדשה? אני חושש שיביאו לי מצלמה מחודשת... :-\
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רצוי עם אופציה לכרטיס זיכרון וסוללה רזרבית במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם הנ"ל. שמתי לב שבצילום עם פלאש אחרי שהתמונה מוצגת 1.5 שניות על הצג כפי שהגדרתי המסך הופך לשחור (נכבה) ויש לחכות עוד כשתי שניות עד אשר אני יוכל לצלם שוב. בצילום בלי פלאש המצב לא קורא. אני מתשמש ברבעיית GP 2700 אשר נטענו קודם לכן 20 שעות. גם עם סוללות אנרגי'זר רגילות המצב לא היה שונה. החלפתי זכרונות מ 1GB ל 256 מגה ול16 והמצב לא השתנה. למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות אותה כניראה לנסיעה שלו לחו"ל והוא רוצה לפני זה לראות דוגמא מהוידאו שלה. יש פה מישהו שיש לו את המצלמה ומוכן לתת דוגמית וידאו מהמצלמה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה קומפקטית שמיועדת בעיקר עבור אחותי (בת 16) אבל תשמש גם את שאר המשפחה. כרגע יש לנו את ה Ricoh R1, מצלמה חביבה אבל הגיע הזמן לחדש. המצלמה מיועדת לשימוש כללי חובבני, כמו טיולים שנתיים/משפחתיים, קצת בביה"ס, בבית וכו'. חשוב שתוציא תמונות כמה שיותר טובת במצב אוטומטי, מכיוון שהיא תהיה בעיקר בידיים שלא מבינות כלום בצליום, אבל גם אפשרויות שליטה ידניות יהיו אופציה נחמדה כתחביב. משיטוט בפורום חשבתי על מצלמות כמו ה R7 של ריקו או ה TZ3 של פנסוניק, או מהדגמים החדשים יותר R8 וה TZ4\TZ5. אין לי בעיה לחכות קצת לדגמים חדשים אם הם באמת שווים את זה. על מה אתם ממליצים? תודה רבה! נ.ב אני חוזר הביתה (מהצבא) רק בעוד שבועיים ככה שמה שלא יכתב היום אני אוכל לקרוא ול…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות אותה מחר בארך....ושמעתי עלייה דברים טובים.......... אבל מעוניין לישמוע מה דעתכם עלייה.....המחיר שלה הוא 1399 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי אנשים , אם אתם זוכרים אותי המלצתם לי כאן על ה S2 של קנון. אני בהחלט מרוצה ממנה! קניתי אותה כמחודשת , הביאו לי עליה מחיר ממש טוב.. בכל אופן , אני זוכר שבהתחלה , שהיתי מצלם איתה , היה יוצא אור ירוק בלילה , שאמור לעזור ל פלאש להתכוונן. בתקופה האחרונה שמתי לב שהאור הזה פשוט לא עובד יותר.. ניסיתי להגדיר את הפלאש בכל מיני מצבים לשנות מצבי צילום , ואין לי מושג , למה הוא לא עובד , או איך קוראים לאופציה שמפעיל האותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה , זה יהיה מצויין. אני מפחד שמשהו נדפק בנורה הזאת ולשלוח לתיקון אחרי פחות מחודש זה דיי מבאס. יש למישהו מושג? משהו שיכול לעזור? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ניקון 3200, מצלמה דיי פשוטה וחובבנית אבל מוציאה תמונות מעולות, ויש לי חיסרון אחד שנורא מפריע לי . רציתי לשאול למה יש לי השהייה מאוד ארוכה בין תמונה לתמונה? האם זה בגלל שהכרטיס שלי איטי? (קניתי אותו מזמן, אני לא יודע מה המהירות שלו אבל אני מניח שהיא ממש איטית) או שזה בגלל שהפלאש נטען בין תמונה לתמונה כמו שחלק אמרו לי? אני שואל כי אני רוצה לקנות עוד כרטיס של ג'יגה וראיתי שיש במהירות 60X ויש גם יותר מהירים במהירות 133X ואני לא יודע אם זה משנה לי כי אם המעבר בין התמונות לא יהיה מהיר ואם ההעתקה למחשב לא תהיה יותר מהירה בהרבה אז חבל לי על הכסף. כרגע אני מעתיק תמונות למחשב בפחות ממגה לשנייה (בערך 800K לשנייה) אני רוצה לציין שאם הפלאש לא מופעל אז כמעט ואין לי השהייה ב…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר 1500 ש"ח. אני נמצא כרגע באילת וראיתי את ה- S1 של קנון ב- 1500 ש"ח, המצלמה מחודשת אבל יש שלוש שנים אחריות. מישהו יודע אם זה עד כדי כך מסוכן או שאפשר לסמוך על זה? ואני ישמח לשמוע על עוד המלצות שלכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-