צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- olympus c-220 zoom ואני לא מרוצה ממני. ואני חושב שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מצלמה בעלת 5 mp, קטנה (גם גודל וגם משקל), קלה לתפעול, בעלת פלאש חזק יחסית ושהיא תוכל לצלם קליפים ברזולוציה 640x 480x עם סאונד. אני ראיתי 3 דגמים והם: Minolta Dimage G500 Nikon CoolPix 5200 Canon S500 משלושת הדגמים האלו העפתי את ה- Minolta, ונשארתי עם ה- Canon וה- Nikon. אני אישית נוטה יותר לכיוון ה- Nikon, אבל אני עדיין לא בטוח מפני שראיתי את ההשוואה הבאה: Canon S500 http://www.imaging-resource.com/PRODS/S500/S50PICS.HTM Nikon CoolPix 5200 http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP5200/CP52PICS.HTM השוואה "Side By Side" ביניהם http://www.digitalreview.ca/cams/CP5200vsS500.shtml לפי…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מבקש חוות דעתכם על המצלמות הבאות. ומבין שניהם מה מומלצת יותר ומה ההבדלים ביניהם (כמובן חוץ מאלו שבולטים כגון גודל מסך וכו). http://www.adorama.com/ISODSCT70B.html http://www.adorama.com/ISODSCT200.html?searchinfo=T200&item_no=1
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
חברה לא משנה יותר מידי, התקציב עד 1000 שקלים, רצוי כמה שפחות. חשוב שתיהי הקומפקטית וסוללה נטענת. אין בעיה לרכוש דרך אתר אינטרנט. היא לא מבינה כלום בצילום וצריכה מצלמה פשוטה ואיכותית!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, תחילה אסביר שזו היא המצלמה ה"רצינית" הראשונה שאני קונה, וזאת לאחר שהחלטתי להתחיל ללמוד בשנה הבאה קולנוע באוניברסיטת תל אביב ואני מעוניין כבר עכשיו להתחיל לצלם ולערוך סרטונים/סרטים שלי. על כן, אני מעוניין במצלמה שתשמש אותי לצילום וידאו בעיקר ולא ממש תמונות. מגוון הסצנות שאני מעוניין לצלם הוא גם בחדרים קטנים ודיאלוגים של אנשים או אובייקטים קרובים, וגם צילום יחסית ממרחק או נוף באיכות טובה. אני לא בטוח אם קיימת כזו חייה ועל כן חיפשתי באינטרנט בכל מיני פורומים ואתרים שונים ומצאתי כמה מצלמות עיקריות שאני מתלבט ביניהן. אשמח לשמוע את דעתכם על המצלמות כמו גם המלצות למצלמות אחרות אם לדעתכם הן ישרתו את צרכיי יותר טוב. התקציב שלי נע בין 3000 ל4000 שקל עם אפשרות לתזוזות קלות …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מהמצלמות הללו עדיפות? לשתיהן יש פלוס מינוס אותן תכונות. חשוב לי שבמצלמה יהיה GPS. השימושים הם בעיקר לצילומי משפחה בתוך\מחוץ לבית. המשתמש יהיה אדם כבן 50. האם מישהו התנסה במסך מגע של הפנסוניק ויכול לומר האם הוא מגיב כמו שצריך? כרגע אני מוכן להשקיע כ1500 שח במצלמה ואלו נכנסות בתקציב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
• מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נוף, אנשים. גם ביום וגם בלילה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). צילום עם פאלש מובנה • האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך • האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה התקציב למצלמה מקסימום 1700 שח אילו נושאים לצילום: אני מצלמת טבע חי ודומם, משפחה, תנאי תאורה: בבית אור רגיל, בחוץ באור יום. צילום: בתוך הבית פלאש, בחוץ אם צריך אז גם כן. פלאש מובנה במצלמה. חצובה: עדיין אין אך ברגע שתהיה מצלמה ארכוש. לא חשוב לי כרגע לצלם ללא חצובה אך שיהיה פלאש המצלמה שאני משתמשת ניקון S550 ומה חסר בה? הפרטים הבאים: פוקוס ידני, צבעים חדים, הווייט בלאנס לא ממש עושה את העבודה, כאשר אני מצלמת את האחיינים אז שהתמונה לא תהיה מרוחה. תגובת צילום איטית, גם בין לחיצה ללחיצה זה איטי. תמונות נוף יוצאות לעיתים בהירות מדי וחלקן כהות. שאני מצלמת את כל המשפחה עלי לזוז קילומטרים אחורה. ארצה לפתח את התמונות שאצלם לגודל סביר (לא פוסטר, אך גודל בסביבות A4 ומטה…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום, המצלמה היחידה שיש לי זאת מצלמת פילם ישנה, הגיע הזמן להתקדם ולקנות מצלמה דיגיטלית... אני רוצה מצלמה ביתית, לא איזה משהו מקצועי... את הדבר הכי טוב שאפשר להוציא במגבלות התקציב שלי, שזה סביבות 500 שקל. אני רוצה מצלמה עם מייצב תמונה וכזאת שאני לא אצטרך להגדיר בה יותר מידי דברים לפני כל צילום - פשוט להוציא אותה ולצלם ושתהיה איכות טובה. בנתיים שמתי לב לשתי מצלמות, אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליהם... וכמובן להמליץ על אחרות שאתם חושבים שיתאימו לי במגבלת התקציב. המצלמות: Samsung Digital Camera ES-25 שנראית לי די נחמדה, וגם זולה. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758131 ויש את Casio Exilim EX-Z350 שעולה 100 שקל יותר מהתקציב שלי, אבל אני מקבל גם כרטיס זיכרון 2GB ותיק נ…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הי, אודה לכם על המלצתכם למצלמה קומפקטית, מה שחשוב שתהיה דקה וקלה, ולא כ"כ יקרה. רזולוציה בין 8-12 (לא חושבת שזה כ"כ משנה לצילום, לא הולכים לעשות פוסטרים...) המצלמה מיועדת לבתי שלפני גיוס.. לטיולים, בילויים וכו', וכנראה בעיקר בשביל ה"בוק" שלה בפייסבוק........... ראיתי באתרים coolpix S210 או S220 של ניקון אבל קראתי איפה שהוא שהן לא מוצלחות, שלוקח למצלמה הרבה זמן להגיב?! לא יודעת אם זה נכון... בכל מקרה, אשמח מאוד לקבל את המלצותיכם. (אם אפשר, לא של אולימפוס. קניתי בשעתו את ה- SP590 עם זום 26 ואני מאוכזבת מהצעצוע). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנה פונקציה שיכולה להפוך את המצלמה למצלמת אינטרנט... תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
www.Upics.co.il היי חברים יש אתר העלאת תמונות חדש מאוד איכותי ניתן לעלות תמונות ב PUBLIC וגם לפתוח יוזר וליצור אלבום מוגן בסיסמא. מומלץ בחום www.Upics.co.il
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה,לחברה יש יומולדת וחשבתי על רעיון של מצלמה.. עכשיו אני ממש לא מבין בכל העסק של המצלמות ומה זה זום אופטי ודיגיטלי ומה זה אומר בכלל.. אני מחפש מצלמה טובה שתתן תמונות טובות ושהזום יהיה מספיק טוב ולא משהו מעפאן כמו של הפלאפונים. עכשיו,חשבתי גם על משהו שעמיד למים אבל אני רואה שאין הרבה מצלמות כאלה,וגם שיש הם לא ממש להיט חוץ מזה שאפשר להכניס אותם למים.. יש פיתרון של שקית כלשהי ואז להכניס מצלמה רגילה למים או שזה לא בטוח? בכל מקרה- ראיתי את המצלמה הזאת והיא תפסה לי את העין..וגם הזום שלה דיי גדול אני רואה..השאלה אם היא באמת טובה ושווה את המחיר הזה או שאפשר למצוא מצלמות בפחות כסף שנותנות פחות או יותר את אותה התפוקה.. אני אשמח לשמוע הצעות והערות.. http://www.wallas…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. צילמתי לא מזמן בקנון שלי והכול היה בסדר, היום אני מוציא את המצלמה ומנסה לצלם, אבל יש לה פתאום איזה בעיה מוזרה. אפשר לראות על המסך שהמצלמה לא יכולה לפקס את התמונה, ואת החשיפה ורואים כל הזמן חשוך מדי. וגם יש פסים מרצדים על המסך דומים קצת לאיך שמצלמים מסכי CRT. ניסיתי להחליף סוללות, להחליף כרטיסי זיכרון, שום דבר לא עוזר... במצב צפיה בתמונות שצולמו לפני הבעיה רואים הכול טוב על המסך. מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה ידועה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת וידאו לצרכים משפחתיים לא איזה משהו מטורף שתהיה איכותית עד כמה שאפשר ופשוטה ונוחה לתפעול,וכמובן עם כמה שיותר מקום לצילומים ארוכים.... במחיר של עד 2000 ש"ח. אני ממש אבל ממש לא מבין בתחום, בחיים לא התעניינתי בזה לכן אני מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצילומים? (קחו בחשבון שזה צולם במצלמת canon SD750...) סדרה 1- סדרה 2- סדרה 3- ועוד תמונה אחת-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-