עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benbun,

שלום לכולם הייתי שמח לקבל המלצה עד הסכום הנ"ל השימושים העיקריים זה צילום בתוך הבית מה שלא תמיד מאפשר תאורה אופטימלית התמונות בעיקר נשלחות במייל וחלקן מפותחות לתמונות רגילות מקווה שזה מספיק בכדי להמליץ על מצלמה אמינה וטובה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by shaita,

טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by e-d-a,

היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by ilya9,

ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. בינתיים שמתי לב על אלו : Olympus SP-550 Ultra Zoom Canon PowerShot S3 IS Fuji FinePix S6000fd מה לדעתכם עדיף לקנות? ניתן להציע הצעות נוספות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by id3232,

שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by KRS1,

הייתי מעוניין לקבל המלצות למצלמה בסדר גודל של עד 800 ש"ח. קומפקטית, קלה לתפעול ואיכותית (עד כמה שניתן בסדר גודל כזה).

8. Started by em28,

בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by Green,

היי אני חושב לקנות עוד מצלמה בקרוב אני עכשיו משתמש ב710IS אבל אני הולך להעביר אותה לאחי אני חשב בכיוון של DMC-LX2 או הLEICA D-LUX 3 או שאולי יש משהו עדיף על שניהם (מחיר לא ממש משנה לי) מה שחשוב לי זה קומפקטיות, עדשה רחבה, מייצב, ואפשרות צילום 16:9 אמיתית (חישן) דבר נוסף רציתי לדעת אם שני המצלמות הם באמת אותה מצלמה ב100% או שיש איזה הבדל? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by rev,

אני בשלבים של רכישת מצלמה דיגיטלית (canon s3 - אם זה מעניין מישהו...) ןאני נתקלת הרבה במושג "מחודשת". האם מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של מחודשת? מה הסיכונים, אם ישנם בכלל? מה הכדאיות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by galav1,

בתקציב של עד 800 שקל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468991 או שעדיפים עלייה canon a550/560?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by benor,

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by D.r Bit,

שלום לכם אני צריך יעוץ למצלמה המצלמה לקרוב משפחה ... הוא צריך מצלמה טובה לצילום סטילס איזה מצלמה אחי מומלצת במחיר הנ"ל תודה .....

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by DRz,

שלום לכולם, אבא שלי דוחק בי למצוא לו מצלמת וידאו דיגיטלת, אבל אני לא מבין כלום בתחום. אני מחפש משהו לא יותר מידי יקר, שיוכל לשמור לפחות שעה של סרט באיכות טובה האם קיים משהו כזה ? כמה זיכרון בדרך כלל צריך לקנות ? אשמח לכמה פרטים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ על MiniDV נורמלית עד 2000 ש"ח? זאת תהיה מצלמה למטרות ביתיות.. מישהו יכול להגי לי משהו על VDRD150 Panasonic תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by pokibatz1212,

היי. אני טס לארצות הברית בעוד שבועיים והבנתי ששבוע הבא עומדת לצאת שם המצלמה החדשה של fujifilm דגם ה -s8000fd המחיר השקה שלה הוא 400$ האם היא שווה את זה? האם יש מצלמות שעומדות לצאת או שכבר יצאו שמשתלמות יותר במחיר הנ"ל? אשמח שתתנו לי חוות דעת עליה. לפי הנתנונים כרגע כי עדיין לא יצאה. תודה רבה .

20. Started by pringles,

שלום! אז ככה הבאתי את המצלמה שלי לידידה וכמובן שאיאפשר לסמוך על בנות המצלמה נהרסה........ בדקתי מלא סוללות חדשות והכל אותו דבר אני לוחץ על להדליק אותה וכלום רק אור ירוק כזה נידלק וזהו אין כלוםקיצר לא נידלקת. קניתי אותה בחול לפני כמה שנים אז אין לי אחריות בארץ לאן אני יכול לפנות שיבדקו מה הבעיה ולראות עם שווה בכלל לתקן תודה מראש. אלכס

21. אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by IAF.ofek,

שקיעה יפייפיה באגמון החולה, f/8 1/80 ISO 50

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by moshe_ben_kipod,

המחשב לא מזהה את המצלמה ואין לי מושג איך להעביר תמונות. המחשב לאחר פירמוט, ולפני הפירמוט הוא זיהה את המצלמה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. Started by swg,

אז ככה, אני כנראה קונה אותה בקרוב ויש לי כמה שאלות. -איך הזום האופטי בX12, זה יוצא באמת ברור ומפוקס כמו תמונה בלי זום? (אם יש דוגמה, אני אשמח. אפילו כמה) -איך המהירות צילום הרציף שלה? האם היא משתווה לאותה המהירות של הA710? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים