צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי. אני טס לארצות הברית בעוד שבועיים והבנתי ששבוע הבא עומדת לצאת שם המצלמה החדשה של fujifilm דגם ה -s8000fd המחיר השקה שלה הוא 400$ האם היא שווה את זה? האם יש מצלמות שעומדות לצאת או שכבר יצאו שמשתלמות יותר במחיר הנ"ל? אשמח שתתנו לי חוות דעת עליה. לפי הנתנונים כרגע כי עדיין לא יצאה. תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
Sony DSC-P150 - איך נחשבות המצלמות של סוני? SONY DSC-W12 Minolta Dimage Z5 לא ממש חשוב ליזום גדול כמו לאחרונה אבל חשובה לי האיכות. יש עוד משהו שאולי שווה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות, (אני לא צריך גם שהיא תצלם סטילס) מצלמה דיגיטלית או על קלטת ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לקבל המלצה עד הסכום הנ"ל השימושים העיקריים זה צילום בתוך הבית מה שלא תמיד מאפשר תאורה אופטימלית התמונות בעיקר נשלחות במייל וחלקן מפותחות לתמונות רגילות מקווה שזה מספיק בכדי להמליץ על מצלמה אמינה וטובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות עוד מצלמה בקרוב אני עכשיו משתמש ב710IS אבל אני הולך להעביר אותה לאחי אני חשב בכיוון של DMC-LX2 או הLEICA D-LUX 3 או שאולי יש משהו עדיף על שניהם (מחיר לא ממש משנה לי) מה שחשוב לי זה קומפקטיות, עדשה רחבה, מייצב, ואפשרות צילום 16:9 אמיתית (חישן) דבר נוסף רציתי לדעת אם שני המצלמות הם באמת אותה מצלמה ב100% או שיש איזה הבדל? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. בינתיים שמתי לב על אלו : Olympus SP-550 Ultra Zoom Canon PowerShot S3 IS Fuji FinePix S6000fd מה לדעתכם עדיף לקנות? ניתן להציע הצעות נוספות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל המלצות למצלמה בסדר גודל של עד 800 ש"ח. קומפקטית, קלה לתפעול ואיכותית (עד כמה שניתן בסדר גודל כזה).
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לקנות , מצלמה בעלת זוום ארוך עד לתקציב של 2000 שקלים. הפונקציות הידניות, לא מעניינות אותו (חשוב שהמצבים האוטומטיים יהיו טובים). 3 - 4 מגה פיקסלים יספיקו לו, חשוב שהתמונות יצאו טוב ולא יצטרכו תיקון תמונה רציני בפוטושופ הוא לא יתעסק עם זה... לכן אני שולל מראש את S1. הוא חשב על ה- Minolta Z6 , אבל לפי מה שהבנתי האיכות בנייה שלה לא טובה כ"כ ויש לה כל מיני בעיות גרעיניות. מה שאני חושב להציע לו לבדוק: Fujifilm FinePix S5600/S5200 Olympus C765
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
העברתי תמונות לdiskon keyהוא הראה לי שהתמונות עברו אבל אני לא רואה אותם מדובר בcanon720ופלאש patriot
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום! אז ככה הבאתי את המצלמה שלי לידידה וכמובן שאיאפשר לסמוך על בנות המצלמה נהרסה........ בדקתי מלא סוללות חדשות והכל אותו דבר אני לוחץ על להדליק אותה וכלום רק אור ירוק כזה נידלק וזהו אין כלוםקיצר לא נידלקת. קניתי אותה בחול לפני כמה שנים אז אין לי אחריות בארץ לאן אני יכול לפנות שיבדקו מה הבעיה ולראות עם שווה בכלל לתקן תודה מראש. אלכס
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה, אני כנראה קונה אותה בקרוב ויש לי כמה שאלות. -איך הזום האופטי בX12, זה יוצא באמת ברור ומפוקס כמו תמונה בלי זום? (אם יש דוגמה, אני אשמח. אפילו כמה) -איך המהירות צילום הרציף שלה? האם היא משתווה לאותה המהירות של הA710? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין קניית 2 מצלמות וידאו: Sony-DCR-SR35E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692002 ו Panasonic-SDRH40 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681601 אני קונה היום בערב אז אני צריך ייעוץ בהקדם
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני צריך יעוץ למצלמה המצלמה לקרוב משפחה ... הוא צריך מצלמה טובה לצילום סטילס איזה מצלמה אחי מומלצת במחיר הנ"ל תודה .....
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ על MiniDV נורמלית עד 2000 ש"ח? זאת תהיה מצלמה למטרות ביתיות.. מישהו יכול להגי לי משהו על VDRD150 Panasonic תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל טיפים שיעזרו לקונה הממוצע להבחין בין מצלמה חדשה למחודשת, אם בכלל זה ניתן. חוץ מאשר לסמוך על יושרו של המוכר. האם עשרה אחוז פחות ממחיר חדש כפי שמרבית המוכרים רושמים זו עסקה כדאית לגבי מצלמה מחודשת. ושאלה אחרונה כיצד יתכן שיש כמויות כאלו גדולות של מצלמות מחודשות בשוק, האם מביאים סטוקים משל מצלמות מחודשות ?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-