עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by arkady,

היי אני מחפש מצלמה שתקנה בחו"ל בתקציב של כ350-400 דולר [סינגפור, אבל בגלל שאין לי מושג קלוש מה סדר גודל המחירים שם, אני אצטרך מגוון רחב ממחירים שונים ] אני צריך מצלמה איכותית, עם זה טוב, לא גדולה במיוחד, בעלת מסך גדול ושלא תתקלקל. המצלמה האחרונה שהייתה לי Canon a75 נדמה לי [או משהו בסגנון] שרדה 3 שנים והתפגרה לגמרי, אני אשמח למשהו עמיד קצת יותר. תודה מראש, ארקדי

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. החיישנים, המגיעים עם יכולות לכידה של לפחות 20 מגה-פיקסל, מציגים לנו את הדור הבא של טכנולוגיית ה-HDR - צילום מהיר והתמקדות מהירה מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-sony-%d7%95-omnivision-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by User_Name,

שלום לכולם! המצלמה היקרה של אמי הלכה לעולמה, והחלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית... אני לא ממש מבין במצלמות דיגיטליות, אבל אני מחפש מצלמה איכותית עד כמה שאפשר בתקציב של 2000 ש"ח +-, ושאוכל לצלם איתה תמונות איכותיות שיודפסו על דפיA4. כמו כן חשוב לי שתהיה קטנה כל האפשר, ותהיה בה סוללת ליתיום נטענת, וכמו שהבנתי, כרטיסי הזיכרון שמגיעים עם המצלמות ממש לא מספיקים, אז אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס זיכרון בנפח של 256\128מגה. אני אוהב לצלם בעיקר בעיקר נוף, אז אודה אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה שתעשה את העבודה במסגרת התקציב הזה. תודה לעוזרים! אני מצטער אם אני לא אגיב מיד, כי כרגע המחשב שלי לא בבית, ולא תמיד אני מצליח להשיג נגישות למחשב...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…

5. Started by Xl77,

אני מתלבט כרגע בין קניית 2 מצלמות וידאו: Sony-DCR-SR35E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692002 ו Panasonic-SDRH40 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681601 אני קונה היום בערב אז אני צריך ייעוץ בהקדם

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by shlomom,

FAQ מקיף ומאיר עיניים שעונה על מרבית השאלות על סוללות ומטענים ובעברית, באתר החדש של GP http://www.gpbatteries-hb.com.hk/html/faq/index.html

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by ^Z^,

אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל : praktica digi 3LM http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=235 kodak easyshare C300 http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/32/6720&pq-locale=en_US איזו אחת עדיפה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by yellow acid,

שלום לכולם! התקציב שלי הוא 400-500 שקל, והמצלמה שלי היא sonyHDRCX115. כעיקרון הבנתי מאנשים שאני צריך איכות HD, קוטר 37, מרחיבה זווית 0.7, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים האלו. אני מאד אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר בערך, ואם תוכלו להמליץ לי על עדשה בהתאם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?

11. למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Sooki,

היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Nemesis,

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  14. יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. בסרטון הזה תראו כמה אביזרים משלימים למצלמה שלי שהזמנת מאיביי מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by bommer,

שלום לכולם למישהו היה התנסות עם המצלמה הזאת?אני יכול לקנות אותה ב3500 +מתנה 300 ש"ח קניית ציוד

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by Spootnik,

אני מקווה שפה זה המקום ואם לא אז שיעיברו את זה. אני צריך מצלמת בטחון שתצלם ממרחק של 20-25 מטר בלילה ושתיהיה איכותית זה למען תפיסת גנב מכוניות שפועל בשכונה שלי ובקרוב מגיע ה GOLF החדשה שלי צריך המלצה וגם איך זה עובד עם הקלטות אני צריך שבמשך שעות הלילה היא תצלם זאת אומרת מ 00:00 עד 06:00 שהיאר תצלם ותקליט באופן ברור. וכמה זה אמור לקחת ג'יגה על המחשב כל לילה כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by Shizel,

שלום איזה מצלמה אכי כידי לרכוש מקיאספי עד 100+\- לצורך צילום תמונות לא איכותיות אבל מובנות וצילום קליפים לעלה לאתרים כמו יווטוב סמתי עין על שתיים אחת של CREATIVE והשניה עם 1.3MP תעזרו לבחור יש שמה הרבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by scylla,

hello. im in thailand with my olympus SP570 and for some reason there is no sound in videos! i tried everything and nothing helped.... anyone knows? thx, ofir.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. בכותרת,תודה. http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/pdf/index/finepix_s1000fd_catalogue_01.pdf

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  25. מבצעי ה-Prime Day של אמאזון מתרחשים היום, ב-24 השעות הקרובות בלבד, ואנחנו מעדכנים אתכם בכל מה שחם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עכשיו-באמזון-200-דולר-הנחה-על-באנדל-gopro/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.