צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם אני מטעין בטריה ובאמצע ההתקנה מנתק אותה ואז ממשיך להטעין הבטרייה יכולה להרס? אם כן אז מה עושים בהפסקות חשמל?!?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הנני מתכבד להזמינכם לפתיחה החגיגית של התערוכה חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm ברצוני להודות לכל מי שנטל חלק בפרוייקט המצליח תודה ל 191 הצלמים תודה לארבעת השופטים: גלעד בנארי, עינב יהב, יצחק לנגל ושלמה סרי רב תודות לאוצר התערוכה, גיורא שלמי - מנהל המדרשה לצילום גיאוגרפי תודה גדולה לנותני חסותם ולמעניקי הפרסים: מרכז עזריאלי, שלמה כרמל - חברת "עולם אחר", מעבדת אינטרפוטו (אלנבי 19 ת"א), מגזין הצילום "קונטקט", שלג הפקות דפוס, מסגור ולמינציה LIGHTDISPLAY וסרטי FUJI ממני גיא עולמי מפיק חום יולי אוגוסט 2 בשם עמותת אמני הצילום ראשון לציון התערוכה תוצג: 02/09-10/10 בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, ת"א הפתיחה החגיגית ובחירת הצילומים הזוכים יום חמ…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרגע מצלמת וידאו דיגיטלית, הבעיה היא שאני זקוק למעט רקע על כל האופציות שקיימות כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. אם מישהו יכול לתת פה קישור למקום שנותן איזה סקיהר או משהו כזה על המוסים, הפורמטים וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי minolta Z2 ויש שם 2 אפשרויות מאוד דומות (אני לא מצאתי הבדלים) גם continuos וגם progressive מאפשרות לי לצלם כמה תמונות ברצף (באותה לחיצה) אז מה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- olympus c-220 zoom ואני לא מרוצה ממני. ואני חושב שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מצלמה בעלת 5 mp, קטנה (גם גודל וגם משקל), קלה לתפעול, בעלת פלאש חזק יחסית ושהיא תוכל לצלם קליפים ברזולוציה 640x 480x עם סאונד. אני ראיתי 3 דגמים והם: Minolta Dimage G500 Nikon CoolPix 5200 Canon S500 משלושת הדגמים האלו העפתי את ה- Minolta, ונשארתי עם ה- Canon וה- Nikon. אני אישית נוטה יותר לכיוון ה- Nikon, אבל אני עדיין לא בטוח מפני שראיתי את ההשוואה הבאה: Canon S500 http://www.imaging-resource.com/PRODS/S500/S50PICS.HTM Nikon CoolPix 5200 http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP5200/CP52PICS.HTM השוואה "Side By Side" ביניהם http://www.digitalreview.ca/cams/CP5200vsS500.shtml לפי…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה המצב אנשים??? אתמול קיבלתי תמצלמה החדשה שלי ... בעיקרון אימא שלי הזמינה את המצלמה c-460 ובמקום הביאו לנו C-50 שהיא יותר טובה עם יותר אופציות ואיכות טובה יותר... בקיצר הצטרפתי לעולם הצילום הדיגיטלי ושיגיע המחשב החדש אני יצלם איתה ויראה לכם תמונות והכל... דרך אגב קיבלתי איתה שלט שאיתו אני יכול לצלם לעשות זום ולדפדף בין התמונות והכל... הכי מבאס זה הסרטונים שאין להם סאונד אבל האיכות שלהם משו סוף... בקיצר מגיע לי מזל טוב... אם למישו יש טיפים לצילום עם המצלמה או משו שיגיד... תודה ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שווה במחיר הזה?? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=64327&saleNo=450919
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-