עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by dudik007,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by WeirdFish,

אני מחפש מצלמה שהיא בסך הכל תהיה לשימושים בסיסיים ביותר. לצלם משפחה וחברים. בעיקרון היא לא מיועדת ליותר מדי צילום בחוץ (נופים וכו') אבל חשוב שהיא כן תתמודד עם זה בצורה סבירה. בסך הכל, זה לא לצלם מקצועי, ואפילו לא לצלם חובב, בסך הכל כדי לצלם תמונות פה ושם, ובטיולים, אירועים וכו'. חשוב גם שתהיה דיי עמידה ולא תהרס בקלות. התקציב הוא 600-800 שקלים (עם אפשרות לחריגה קלה, אבל עדיף שלא). אחרי הרבה חיפוש וקריאה פה ובאתרים אחרים, אני חושב שהF40 של פוג'י תתאים לי, מה דעתכם? במידה ולא, אני אשמח לקבל המלצה למצלמה אחרת שתתאים לי.

4. Started by daniel89,

תגידו היא שווה את המחיר 650 שקל (כולל כרטיס 1GB - canon kit) ??? אשמח לחוות דעת על המצלמה כי אני רוצה לקנות אותה.. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Lol10k,

ראיתי באתר אחד את המצלמה הנ"ל ב500 שקל רציתי לדעת איך היא? אני מחפש מצלמה זולה לצילום ביתי בעיקר. לצלם את הילדים... רציתי לדעת האם היא נותנת תמורה למחיר,והאם באמת האיכות שלה היא 5.1MP או שזה סתם על הנייר אם אפשר תמונות שצילמו איתה, תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by zoman,

ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by 47,

שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by ofershap,

שלום לכולם! אח של חברה שלי טס לניו יורק וזה בדיוק הזמן להחליף את המצלמה המאפנה שלה למצלמה דיגיטלית. כמו שרשמתי בכותרת המחיר הוא 200-300 דולרים(רצוי כמה שפחות) וחשוב לציין שהמצלמה תהיה כמה שיותר ידידותית(אתם יודעים היא בת..). המצלמה שעליה חשבנו היא canon a610,האם יש עוד מצלמות שאני יכול להמליץ לה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by NI4NI,

שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …

12. Started by over,

איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by amitur91,

קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.

15. שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by dsane,

לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by KRS1,

a630 מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

18. היי! קניתי מצלמת וידאו JVC דגם GRD-350 האיכות לא משהו ,יש אפשרות לשפר? קיימות עיניים אדומות כיצד מבטלים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by zoman,

אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by bad-sector,

חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. בקשר למצלמת וידאו עדיף שתקליט על דיוידי או דיוידי קטן, או קלטות. אם יש מצלמה מומלצת במיוחד מסוג אחר אז גם אפשרי.. והמצלמה הדיגיטלית מה שמומלץ בתקציב.. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by malcolmx9,

http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380

24. שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by em28,

בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.