צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1109&p=11 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1405&aff=zap ובכלל מה עדיף בתקציב של 1200 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית ,מעולם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית כך שאני חדש בתחום זה. עכשיו בדקתי וראיתי שיש כמה מצלמות של פוג'י וכמה של קנון שהן טובות. אני מתלבט בין מצלמה קומפקטית לבין דמוי SLR פוג'י s5600\s5200 זה דגם אחד ודגם אחר שראיתי זה s6500 . עכשיו אני לא יודע עד כמה אני באמת צריך כאלה מצלמות , אולי עדיף משהו כמו f30 של פוג'י או אחת מהמצלמות הקומפקטיות של canon . כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 2000 שקל אבל לא בטוח איזה מצלמה לבחור וצריך בטח גם ציוד נוסף למצלמה. אשמח אם תעזרו לי לבחור . תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות אלבום, הוא רושם Error: authentication failed מה לעשות? Aviko
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב עד 2500 ש"ח. המצלמה אינה צריכה להיות מקצועית,אלא לספק תמורה טובה לכסף, כלומר זום אופטי טוב,רזולוציה טובה, נוחה לשימוש,לא חייבת להיות קומפקטית במיוחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התמונה בקישור הנ'ל: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=23907767 חוץ מזה קיבלתי לTX1 סוף סוף כרטיס 8 ג'יגה CLASS-6 של קינגסטון שמאפשר לי לצלם וידיאו (באיכות והרזולוציה הכי טובה) 56 דקות ואני שמח וטוב לי
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תגידו היא שווה את המחיר 650 שקל (כולל כרטיס 1GB - canon kit) ??? אשמח לחוות דעת על המצלמה כי אני רוצה לקנות אותה.. תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי כולם אז אחרי שקיבלתי את המצלמה הנחמדה והחדשה שלי canon a720is יצאתי לראות איך היא בהשואה לקודמת nikon 4300 בכל מיקרה בלי הרבה חפירות הנה התמונות, תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-