צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1109&p=11 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1405&aff=zap ובכלל מה עדיף בתקציב של 1200 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
תגידו היא שווה את המחיר 650 שקל (כולל כרטיס 1GB - canon kit) ??? אשמח לחוות דעת על המצלמה כי אני רוצה לקנות אותה.. תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! אח של חברה שלי טס לניו יורק וזה בדיוק הזמן להחליף את המצלמה המאפנה שלה למצלמה דיגיטלית. כמו שרשמתי בכותרת המחיר הוא 200-300 דולרים(רצוי כמה שפחות) וחשוב לציין שהמצלמה תהיה כמה שיותר ידידותית(אתם יודעים היא בת..). המצלמה שעליה חשבנו היא canon a610,האם יש עוד מצלמות שאני יכול להמליץ לה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במצלמות.. מגה פיקסל כל השטויות האלה לא יודע.. אני מחפש מצלמה הכי טובה שיכולה להיות במחיר של 1000 שקל +- מקסימום 1200.. עדיף שהיא תהיה של חברה מוכרת כמו אולימפוס, קנון, סוני...... והכי חשוב שהיא תהיה טובה ותצלם באיכות גבוהה! תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בקשר למצלמת וידאו עדיף שתקליט על דיוידי או דיוידי קטן, או קלטות. אם יש מצלמה מומלצת במיוחד מסוג אחר אז גם אפשרי.. והמצלמה הדיגיטלית מה שמומלץ בתקציב.. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות אלבום, הוא רושם Error: authentication failed מה לעשות? Aviko
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-