צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית ,מעולם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית כך שאני חדש בתחום זה. עכשיו בדקתי וראיתי שיש כמה מצלמות של פוג'י וכמה של קנון שהן טובות. אני מתלבט בין מצלמה קומפקטית לבין דמוי SLR פוג'י s5600\s5200 זה דגם אחד ודגם אחר שראיתי זה s6500 . עכשיו אני לא יודע עד כמה אני באמת צריך כאלה מצלמות , אולי עדיף משהו כמו f30 של פוג'י או אחת מהמצלמות הקומפקטיות של canon . כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 2000 שקל אבל לא בטוח איזה מצלמה לבחור וצריך בטח גם ציוד נוסף למצלמה. אשמח אם תעזרו לי לבחור . תודה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בקשר למצלמת וידאו עדיף שתקליט על דיוידי או דיוידי קטן, או קלטות. אם יש מצלמה מומלצת במיוחד מסוג אחר אז גם אפשרי.. והמצלמה הדיגיטלית מה שמומלץ בתקציב.. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! אח של חברה שלי טס לניו יורק וזה בדיוק הזמן להחליף את המצלמה המאפנה שלה למצלמה דיגיטלית. כמו שרשמתי בכותרת המחיר הוא 200-300 דולרים(רצוי כמה שפחות) וחשוב לציין שהמצלמה תהיה כמה שיותר ידידותית(אתם יודעים היא בת..). המצלמה שעליה חשבנו היא canon a610,האם יש עוד מצלמות שאני יכול להמליץ לה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפניי שבועיים פרסמתי נושא זהה אך כעבור כמה ימים הוא נמחק משום מה.. אז אם מישהו יכול לעזור ( ע"י מדריך או הסבר בהודעה) לתקן את הצבעים בתמונות כמו זאת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברה, אני סומך על עזרתכם, אני חושב לקנות מצלמה. המטרות שלה יהיו בעיקר לצילומי ספורט בים - גלישה, וויקבורד אופנועים וכו'. ההתמקדות צריכה להיות במהירות צמצם - זה הכי חשוב. וכמובן גם זום ל ממש קטן לדעתי יותר מX8. DSLR אני חושב יהיה טוב - אבל איזה:\ ----- הכי הכי חשוב שהתמונות במצב ספורט יצאו לא מרוחות כמו שראיתי בהרבה מאוד מצלמות. צילום בלילה חשוב אבל פחות. תקציב: 2000ש"ח מה דעתכם על אלו: Olympus SP-550UZ או CANON S5 או Fujifilm FinePix S9600/S9100 אולי ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
a630 מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את המצלמה ואין לי מושג איך להעביר תמונות. המחשב לאחר פירמוט, ולפני הפירמוט הוא זיהה את המצלמה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-