צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מישהו מוכר אותה ב-480 ש"ח, בלי כרטיס זיכרון, לא מודשת ועם אחריות לעוד שנתיים. מצלמה ראשונה שלי, מעוניין בצילום רגיל של משפחה, חברים, שכונה וכו'. אולי מדי פעם צילום מיקרו וכאלה בשביל הכיף. אתם ממליצים לי לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום קודם כל המצלמה לא שלי אלא של מישהו שאמא שלי מכירה שהביאה לאמא שלי את המצלמה לכמה זמן כי אמא שלי רצתה לצלם משהו בכל מקרה באתר של המצלמה כתוב שהיא יכולה לשמש גם בתור מצלמת רשת דרייברים לא היו לי אז הלכתי להוריד מהאתר של מיקרוטק אבל זה לא עזר לי כל כך בגלל שנגיד במסנג'ר לא מזוהת מצלמה מה עושים? חוברת אין לי וגם באתר לא היתה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי איזשהו באג במצלמה שחוזר על עצמו כל הזמן, נורית ההדלקה מהבהבהת ושינו אזישהו סימן בצוך המצלמה ולאחר כמה שניות היא מתכבה, אם מישהו מכיר ויכול לעזור, אנא...............
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במצלמות.. מגה פיקסל כל השטויות האלה לא יודע.. אני מחפש מצלמה הכי טובה שיכולה להיות במחיר של 1000 שקל +- מקסימום 1200.. עדיף שהיא תהיה של חברה מוכרת כמו אולימפוס, קנון, סוני...... והכי חשוב שהיא תהיה טובה ותצלם באיכות גבוהה! תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, שקונים מצלמה איך אני יודע כמה זיכרון יש בה? (זה חשוב מבחינת כמה תמונות נכנס בה ולפי גודל תמונות). זה זיכרון חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בקשר למצלמת וידאו עדיף שתקליט על דיוידי או דיוידי קטן, או קלטות. אם יש מצלמה מומלצת במיוחד מסוג אחר אז גם אפשרי.. והמצלמה הדיגיטלית מה שמומלץ בתקציב.. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
בתקציב של עד 800 שקל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468991 או שעדיפים עלייה canon a550/560?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
התקציב שלי בסך הכל גמיש, אבל עדיף שהמצלמה לא תהיה מעל 1500 ש"ח. הדברים שחשובים לי: 1) מייצב אופטי 2) מצלמה שמניבה תמונות טובות עם צבעים כמה שיותר "אמיתיים" בתאורה ביתית, וכל זאת במצב אוטומטי שלא מצריך ממני להתעסק עם חשיפה וכל מיני מאפיינים. 3) שלא תהיה קטנה מדי, כמו למשל אולימפוס 840, שאותה אני לא קונה בגלל שהיא מיניאטורית ולא נוחה לטעמי...מעדיף מצלמה קצת יותר פראקטית. אני לא מצפה למצלמה מושלמת במחיר הזה, אבל שיהיה כמה שיותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-