עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by aeea,

לא בהכרח אחת שתעשה את שתי הפעולות.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by aXe,

(מקווה שזה המקום הנכון, לא הייתי בטוח בין זה לבין "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת") אני מחפש תוכנת עריכת וידאו פשוטה. משהו שמאפשר הוספת מוזיקה, כתוביות וכדומה. ובלי קשר - צילמתי סרט במצלמה דיגיטלית (סטילס) - וצילמתי אותו "על הצד". איך אני מסובב את הסרט 90 מעלות הצידה כדי לראות אותו כראוי? בתודה מראש, יוגב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?

4. אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by oFiR 22,

פשוטו כמשמעו, רציתי לקחת את הספר לקרוא וזה מה שראיתי: http://img251.echo.cx/my.php?image=img0956s1qb.jpg אחר כך כשפתחתי את הספר גיליתי למראה עיניי את זה: http://img144.echo.cx/my.php?image=img0958s2aa.jpg פעם ראשונה שלי שראיתי תולעת ספרים, ומה איתכם?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by J0n1,

אז כמו שכולם כבר יודעים (אני משער) יש לי את הK200. ורציתי לשדרג את הארסנל (שאין לי) אביזרים בכמה תוספות, אך במסגרת תקציב דל. הסתכלתי קצת באיביי, ובאלבומים של צלמים, והחלטתי שאני כרגע פונה לכיוון המאקרו, וזווית רחבה. לגבי המאקרו, הבנתי שישנן כמה אופקציות בתקציב דל: 1. עדשות מרחיקות 2. מן פילטרים מגדילים 3. הפיכת העדשה איני יודע מה הכי אפקטיבי, או מה הכי זול, אשמח אם תוכלו להגיד לי ע"פ נסיונכם. לגבי הזווית הרחבה, זה נחמד שיש עדשה רחבה לטיולים, אבל אם יש פתרון אחר חוץ מלרכוש עדשה באלפי שקלים, אני אשמח לשמוע. אשמח לעזרה.. תודה עדכון: ראיתי את המוצר הבא, מה התפקיד שלו? הוא יוכל לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by oreinis,

יש סוג של עדשה ששמים על המצלמה לפני העדשה הראשית והיא מוסיפה עוד מרחק (teleconverter), יש לי ניקון d90 ועדשה של ניקון 28-300, אני רוצה לקנות עדשה שמוסיפה מרחק שתומכת בפוקוס אוטומטי ושתכפיל בפי 2 לפחות את המרחק, מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? עדיף מחנות בארצות הברית. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי צילמתי אתמול סידרה של תמונות בהופעה כלשהיא (אולם חשוך עם קירות/תקרה שחורים), ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה. כל כמה תמונות, יצאה לי פתאום תמונה עם חשיפת יתר מטורפת, ברמות היסטריות לחלוטין. בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל או אלוהים יודע מה, אבל לאחר כמה בדיקות שמתי לב לתופעה מוזרה - כל אותן תמונות שרופות צולמו במהירות תריס 1/100 וצמצם f/2.8. ללא יוצא מהכלל - כל תמונה שרופה היתה במצב הזה. חלק מהצילומים עשיתי במצב Av, וחלק במצב ידני (עם "כפתור ירוק" שקובע את מהירות התריס ולא נוגע בצמצם, כפי שהגדרתי לו לעשות - מה שדיי מדמה Av). התוצאה היתה דומה. התמונות השרופות צולמו עם פלאש חיצוני ישיר. פיצוי חשיפה שלילי - לא השפיע. עם זאת, חשוב לציין שניסיתי אח"כ לשחזר את זה, ולא הצלח…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by moris,

שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  11. קניתי היום קורא כרטיסים ב 80 שקל ויצאתי לצלם קצת 8) ( המצלמה : SHARP VN-EZ5 ) תראו מה יצא : (השנייה זה התמנון שלי למי שלא הבין ) מכובד יחסית למצלמה מלפני 4-5 שנים לא ? תצפו לעוד תמונות "מדהימות" בקרוב http://img394.imageshack.us/img394/6251/picx01467wy.jpg http://img394.imageshack.us/img394/8043/picx00124zy.jpg http://img394.imageshack.us/img394/7145/picx00344lq.jpg http://img394.imageshack.us/img394/8688/picx00326bt.jpg ואחת ברזולוציה קטנה http://img514.imageshack.us/img514/7703/picf01550yy.jpg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoM,

היגואר מכה שנית... שוב צולם עם פלאפון...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by someone,

תות, בHDRI בעזרת תוכנת Photomatix טיפה עריכה שPHOTOSHOP.. די אהבתי מה שיצא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Chevy,

בעקבות ה-תות, למה לא תותים

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, לא מזמן קניתי את המצלמה F40 ואני מאוד מרוצה ממנה. חבר שלי רוצה גם לקנות את המצלמה ואין אותה במלאי ברוב החנויות. יש מצלמה אחרת בתקציב של עד 700 ש"ח? הדרישות הם: זום אופטי גדול מסך גדול סוללה חזקה(חשוב מאוד) מה אתם אומרים על הדגמים האלו שהציעו לו: * Fujifilm Z10 * Olympus Mju 840 * S5700 * FE-20 * Fujifilm launches A850

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. אני צלם מתחיל לפני מספר ימים חזרתי מאוסטרליה ורכשתי שם את הקאנון 500D עם עדשת הקיט EF-S 18-55 IS עכשיו הייתי מעוניין להחליף אותה בעדשה שתתן לי יותר גמישות בזום בלי להחליף בין העדשות משו של עד 100 135 נירא לי.. עכשיו אני חדש בעסק אז אני לא כל כך מבין במחירים אבל אני רוצה עדשה ברמה טובה ושאני לא יצתרך להחליף אותה בעתיד בגלל שהיא לא תספק אותי. אני מוכן להשקיע גם עד 2000 שקל ואפילו לחרוג קצת, אבל שוב אני לא כזה מבין גדול ככה שאני לא יודע מה התקציב אמור להיות. אשמח לעזרה וגם קצת הסברים לא יזיקו תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by fungiman,

קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי Coolpix 4300 ישנה שלפעמים עובדת ולפעמים נכבית מייד אחרי שמדליקים אותה. אני רוצה לתת אותה לאנשים שאין להם כסף לקנות מצלמה דיגיטלית אבל לא יכול לתת אותה ככה. יכול להיות שמחיר התיקון לא יוצא שווה ועדיף לקנות מצלמה חדשה... רציתי לדעת אם יש מקום שאוכל לתת בו את המצלמה ויתנו לי ללא תשלום הערכת מחיר לתיקון. אני גר באזור בית-שמש אז כל מקום בירושלים/תל-אביב/רחובות/ראשל"צ בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by kisin,

ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. ברצוני לשתף את גולשי הפורום במידע על בלוג בו מתוארות שיטות לתיקון עצמי , לא על ידי טכנאי מצלמות, של עדשה תקועה במצלמות דיגיטליות קומפקטיות זולות. נעזרתי בבלוג זה בהצלחה אתמול ובכך חסכתי לעצמי הוצאה יקרה של קניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית חדשה. כתובת הבלוג היא http://camerarepair.blogspot.com/ יתכן שיש בבלוג זה הנחיות לתיקונים עצמיים אחרים, לא בדקתי כי לא היה לי צורך. אני השתמשתי בתיקון מספר #7 בהנחיות הראשיות. ======= הערה: ======= היתקעות של עדשה במצלמות דיגיטליות קומפקטיות היא תקלה מאוד נפוצה, אני מנחש שלפחות 20 אחוז מהתקלות הן מהסוג הזה. תקלה זו ידועה גם בשם שגיאה E18 במצלמות קנון הקומפקטיות. מדובר בעדשה המסרבת להישלף, או מסרבת להתכנס למצב המנוחה שלה, או מתקשה בפיקוס …

• 0 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. Started by Bose,

שלום לכולם יש לי ניקון D50, הפלאש בה פתאום לא עובד : רציתי לדעת האם אני נידון לשלוח אותה למעבדה של ניקון בת"א (אני גר חצי ארץ מכיוון צפון) או שזה סיפור קטן בלי בעיה שאפשר לתקן בקלות? ואם יש מקום באזור קריית שמונה שיכול לתקן/להחליף מה שצריך, אני אשמח לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים