צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי במצלמה אפשרות לצלם כ-WS (מסך רחב) או כ-FS (מסך מלא). אני רוצה לצלם תמונות בשביל פיתוח (משהו בסגנון 10X15), מה נותן לי את התמונה הכי מתאימה לפיתוח? האם FS או WS? תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שךןם קניתי מצלמה חדשה ויש לי שאלה לא הייה לי ליפניח המצלמה הזות מלמה דיגיטלית אחרת ורציתי לישאול למה המצלמה לא מיתחברת לחיבור שניקרא firewire ולפי מה שהבנתי מצלמות דיגיטליות אמורות להיתחבר לחיבור הזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה.??? תודה?????
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אנשים, לאחרונה אני כבר ממש בקושי מצלם... חשבתי למכור את הציוד הזה : Nikon D80 Sigma EX DG 24-70 2.8 SB800 תיק מקצועי מעור של SONY המצלמה בת שנתיים בערך, סביב ה 40,000 קליקים היתי אומר.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לדוד שלי נגנבה המצלמה והוא רוצה לקנות חדשה.הוא לא ממש מבין בצילום אז צריך שהמצלמה תיהיה פשוטה וגם שתוציא תמונות טובות על מצב אוטומטי.התקציב הוא 2000 שקל.תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
צולמה בירושליים. אין לי בכלל נסיון ויש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל בנתיים.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קיבלתי השבוע במתנה מצלמת pentax optio 30 ואני מעוניין "להטביל" אותה בצלילות שלי. האם קיים מארז צלילה תת מימי גנרי, או אוליי אפילו מארז צלילה ייעודי למצלמה הזו ? תודה רבה וערב טוב !
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
יצאתי היום לצלם כמה תמונות ליד הבית, הנה ה-3 היותר טובות (יחסית :) HDR שיצא לא רע, בהתחשב בעובדה שצילמתי בלי חצובה (אז תסלחו לי על הטשטוש בחלק מהמקומות) השניה, תמונה שיצאה כחולה להפתיע (אין פה שום עריכת צבעים משמעותית, רק קונטרסט) והאחרונה - מהצד השני של הרחוב, חמסין (צולם עם Sephia ועריכת צבעים)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכירים את זה שלא לוחצים לפני צילום חצי לחיצה ואז כל התמונה בלי פוקוס וקצת מטושטשת? יש דרך לתקן את זה בפוטושופ? וגם מה אם אני רוצה לעשות פוקוס על אובייקט מסויים בתמונה שיהיה הכי ברור כמו אנשים וכו... את זה אפשר? תודה מראש אם לא הבנתם תגידו אני יעלה דוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה חדשה וחשבתי על המצלמות האלה. איזו מצלמה טובה יותר מבחינת מחיר/איכות?(הCANON זולה בכ 250 ש"ח עם חישוב הזיכרון, איך האיכות?). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב 1000-2000 מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לפתח תמונת פספורט, אבל לא לצלם 4 תמונות בתמונה אחת.. אני רוצה לפתח בתמונה אחת כמה תמונות בו זמנית. אם אני מפתח בגודל של 10X15, כיצד אני עורך את התמונה? באיזה רזולוציה אני צריך לתת לתמונה הראשית ואיזה כל תמונות הבת? תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזו מהמצלמות עדיפה מהשתיים? וידאו קצת פחות חשוב לי, צילום בחושך וזום חשוב אבל מה שיותר חשוב לי זה: תפעול נוח של המצלמה, תמונות איכותיות על מצב אוטומטי, מהירות המצלמה(צילום מהיר, זמן המתנה נמוך בין תמונה לתמונה), וסוללה חזקה... ובכללי תפרטו מה אתם חושבים על שתיהם, ועל מי משתיהם הייתם הולכים. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, לקראת הטיול הגדול חברה שלי מחפשת מצלמה איכותית וקומפקטית. מחפשים מצלמה שמצד אחד תוציא תמונות באיכות גבוהה ומצד שני תהיה קומפקטית ושיהיה נוח להסתובב איתה. בגדול בעיקר מחפש כרגע כיוון והמלצות למצלמות בסגנון ואז אוכל לקרוא על כל אחת לעומק ולנסות להבין מה הכי מתאים לצרכים שלה. נשמח לא לעבור את ה2000 שקל ( יש אפשרות לקנות באילת\חול אם משתלם יותר) עוד התלבטות היא שיש לי גופרו 6 ושלנינו יש טלפונים עם מצלמות די טובות. כמה מצלמה בתקציב כזה תהיה משמעותית מבחינת תמונות? המון תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשונה מפורומי צילום אחרים, הפורום כאן עוסק בעיקר בציוד צילום, דיונים מעמיקים על דגמים חדשים וכו', אתם לא חושבים שיש פה פספוס של המטרה? כל הציוד נועד בסופו של דבר בשביל לצלם. אז יש מצב שנתחיל לראות פה מהפך ורוב האשכולות יעסקו בניתוח צילומים, ושנתקדם יותר בכיוון הזה? זה יעזור גם לאלה שמעדיפים דיונים טכניים. כי תוכלו לבחון מקרוב מה כל מצלמה ועדשה יודעות לעשות.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי כנראה אני הולך לקבל מצלמת 10\G11 מקרוב משפחה שלי שמגיע בעוד כחודש לארץ איך המצלמה הזאת? למישהו יש ניסיון איתה\מידע על המצלמה? בנוסף אשמח למצלמת רפלקס לצלם שעד כה צילם עם פלאפונים,S2000,S320 מצלם הכול,בכול תנאי התאורה ומזג אוויר. אפשרי לעלות בסכום במידת הצורך.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכלום. יש לי מצלמה מסוג FUJI FINEPIX A303 חיברתי אותה למחשב היום והמחשב לא מזהה אותה וגם המצלמה לא מזהה שהיא מחוברת למחשב. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר, חיברתי אותה לכל USB שיש במחשב וגם זה לא עזר. עד היום היא עבדה ללא שום בעייה. יכול להיות שזה קשור לכך שאמא שלי הפילה אותה בטעות לפני כמה ימים? מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-