עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by hofshi,

שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. רצוי עם אופציה לכרטיס זיכרון וסוללה רזרבית במחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by mDs,

יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by alex257,

כרגע אני בכיוון של canon A550 ב888 ש"ח כולל כרטיס זכרון 2 ג'יגה נרתיק ומטען לסוללות אם מישהו ממליץ עליה או על משהו באיזור ... לא מחפש משהו ממש מקצועי אבל שיהיה תמונה טובה ואמינה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by Iverson,

אלה סתם תמונות לבידקה של המצלמה... בהמשך עוד תמונות צולם עם K800i הנה הפליקר שלי http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by joel_p,

הכרטיס: http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=659 את המצלמה כולם מכירים. זה אמור לעבוד? עריכה: כן! המצלמה נקנתה ב-camera4less והכרטיס בתמליל (זול יותר), אין שום בעיה והכל עובד.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by itay127,

הורים שלי טסים לסין עוד חודש, איזה מסרטה אתם ממליצים לי לקנות? הורים שלי רוצים משהו קטן לא גדול עם מסך.. תקציב: 1500 שקל (זול בסין =]) ושמעתי שיש את השיטה שזה מקליט על הארד דיסק האם זה עדיף מהדיסקים הקטנים של הדיוידי?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני הולך ליקנות מצלמה דיגיטלית.. אני מתלבת בין.. 12 מגה פיקסל Grandtec מסך 2.5 אינץ'.. או 7.2 מגה פיקסל W-55 Sony + כרטיס זיכורון 1GB.. או Sony dsc w17 + כרטיס זיכרון 512MB.. אני קונה מי יד שנייה אני קונה במקס' ב400ש''ח.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע מי יד שניה.. אז תציעו תודה מראש.. עדיף שיהיה מאזור הצפון אבל אפשר גם שיהיה מהמרכז..

10. Started by dima_ga,

שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by g1zey,

עכשיו הגיעה אחרי שלקחתי מפומבי בארה"ב , סה"כ אחרי כל ההוצאות יצא 2300 ... ממבט ראשוני זה נראה משהו אש , עוד מעט אני אצלם איתו קצת ואעלה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by coron10,

מבקש חוות דעתכם על המצלמות הבאות. ומבין שניהם מה מומלצת יותר ומה ההבדלים ביניהם (כמובן חוץ מאלו שבולטים כגון גודל מסך וכו). http://www.adorama.com/ISODSCT70B.html http://www.adorama.com/ISODSCT200.html?searchinfo=T200&item_no=1

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by audi4,

שלום לכל החברים שעוזרים ותומכים בעל עת שאלתי היא פשוטה יש לי מצלמה מסוג רייבל D350 של קנון למצלמה שלי יש עדשה של 18-55 ומבזק פלאש מושנה על גבי המצלמה הבנתי שעל מנת שיהיו לי תוצאות יותר טובים אני צריך לחדש קצת את הציוד צילום שלי מכיוון שאני לא מבין המון ויודע רקע טכני החלטתי שתעזרו לי בנושא הפתוח הזה מדובר ב במצלמה שלי מסוג קנון האם אני יכול להתקין עליה עדשות מסוג ניקון מה זאת אומרת צמצם 2.8 מה זאת אומרת עדשה 17 - 55 עדשת רחבה זום מה זה נותן צמצם 2.8 מהעדשה הקיימת שלי הרגילה 18-55 איזה יתרון עדשת רחבת זום נותנת עזרתגם בברכת שנה טובה,

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by kryptoguy90,

שבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות 2 מצלמות, אחת אינטרנט, והשניה דיגטלית. אז ככה, המצלמת אינטרנט לא צריכה להיות משהו מיוחד עם גימיקים עליה וכל מיני זומים ותוספות כאלה, אפילו לא חייב שיהיה עליה מקרופון., מה שחשוב זה שיראו סבבה ושיהיה פשוט להתקין אותה, או כמו שאמרו לפני "משהו קטן וטוב" עכשיו למצלמה הדיגטלית.. היא יותר לטיולים וכאלה, משהו משפחתי... אממ מה שבאמת חשוב וראיתי את זה אצל חברים זה שיש מקרים שלוקח למצלמה שעות (ציני) עד שהיא תופסת את התמונה, חשוב לי באמת שהמצלמה פשוט תצלם בקליק אחד קטן.. אממ עדשה טובה עם זום סבבה (לא זום דיגטלי) , וגם שהיא תתחבר בקלות למחשב. אני דיי כורדי (בלי להעליב) בכל העסק הזה ובאמת שהמצלמה זה רק בישביל התמונות. תקציב פחות או יותר זה 1500 ש"ח, א…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by daniel89,

תגידו היא שווה את המחיר 650 שקל (כולל כרטיס 1GB - canon kit) ??? אשמח לחוות דעת על המצלמה כי אני רוצה לקנות אותה.. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by GAL_FX,

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by itaysp,

שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים