עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Black_eagle,

שלום, אני חושב עכשיו לקנות מצלמה. והסתכלתי על ביקורות וחוות דעת, בחלק מהמקרים כתוב שאין לה פוקוס ידני ובחלק כתוב שיש. למי שיש את המצלמה הזאת, האם יש לה פוקוס ידני או רק אוטומטי? ומה ההתרשמות שלכם מהמצלמה? האם היא שווה את הכסף? תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by bluemail,

שמעתי שאפשר לחבר עדשות נוספות לעינית של המצלמה על איזה אתם ממליצים ???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. היי, הכוונה היא לא לאחר שהסרט מוקלט על קסטת מיני DV אלא תוך כדי צילום. בתכל'ס הכוונה היא לחבר את מצלמת הוידאו עם כבל FireWire למחשב ומה שהמצלמה רואה (לא מקליטה) יעבור ישירות למחשב, כמו נניח מצלמת מעקב. האם יש אפשרות כזאת? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. אני צריך רק כמה תמונות ואז היא תשכב בארון ללא שימוש אין לי צורך במשהו מקצועי ממש משהו ברזולוציה כמו 1024 על 700 ומשהו שניתן לחבר למחשב בUSB אני מרים פרויקט מודינג ואני חייב לצלם הכל אז משהו פשוט וזול אבל שיראו טוב אין לי צורך במצלמה חוץ מהעניין הזה תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by PyroGhost,

בימים הקרובים אני עומד לקנות את ה Canon S2 IS, הדיל שהצלחתי להשיג בחנות הוא : המצלמה + 3 שנות אחריות של קראט + נרתיק + ג'יגה זיכרון + 2 סטים של סוללות GP 2500 ב3700 שקל. המחיר עוד נתון לויכוח וסביר להניח שאני אוריד סט אחד של סוללות ככה שזה ייצא לי בסביבות ה3500. רציתי לדעת אם למישהו יש משהו להגיד / לייעץ לי בעניין הזה, ובכללי - זה נשמע לכם שווה את זה? הייתי שמח גם אם אנשים שצילמו איתה ייתנו לי חוות דעת כללית עליה, אולי כדאי לחכות קצת למצלמה אחרת שעומדת לצאת? עריכה : לאור הויכוחים שהתנהלו פה בנושאים האחרונים בקשר לכרטיסי זיכרון מהירים יותר או פחות הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי גם בתחום הזה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by shshmul,

שלום לכולם אני צלם מתחיל כרגע יש לי קנון פאוורשוט פרו 1 בכל אופן אני מעוניין לרכוש DSLR+עדשות חדשה ומתלבט בין הדגמים השונים. בעיקרון ראיתי את ה-350 החדשה אך אני שוקל ללכת על מצלמה יותר טובה כגון ה-10 או ה-20 השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין ה-10 ל-20 מעבר לעובדה שה-20 חדשה יותר. האם לדעתכם לצלם חובבן יש טעם להשקיע ב-20? [לא מבחינה כספית] תודה מראש לעוזרים נ.ב האם יש מצלמה DSLR עם מסך LCD מתכוונן?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by idoleff,

על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by timac,

לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. המצלמה הזו היא עם מאגה פיקסל מטורף! = 7 מגה! הבנתי שתמונות ברזולוצייה כזו - שוקלות כ6 מגה 1. איזה רזולוצייה מספקת לצילום איכותי סביר ויומיומי ( ארועים משפחתיים בתוך הביית וגם מיחוצה לו) 2. איזה כרטיס זיכרון = מבחינת הגודל כדאי לירכוש?...למשל 512 מגה - מספיק לכמה תמונות ? 3. מתלבט כאן פעמיים - כי 512 מול 1 ג'יגה זה 50בש"ח הפרש...וכשמדובר בוידאו - אולי עדיף ללכת על 1 ג'יגה למשל ישנם ארועים שאתה רוצה לצלם גם קצת וידאו בקטנה אין לי כל כך מושג על הנפחים הרצויים תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by DownLoad_Master,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70001&comp=1&saleNo=1749003 אני רוצה משהו איכותי עם עדשה של קרל זייס, למישהו יש המלצה אחרת למצלמה עם עדשה כזאת עד 1200 שקל? מיועדת לשימוש ביתי וטיפה חובבני.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by tascam,

FIRMWARE תמיכה RAW ל CANON http://digicanon.narod.ru/rawenabler.htm על אחריותכם בילבד.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by alex257,

מה ההבדל בין הA550 לבין ה A570 is? שווה את ה100 ש"ח תוספת?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by fuck off,

דוד שלי מקבל הנחה מהמפעל שבו הוא עובד על המצלמה הנ"ל והוא רוצה לדעת איך היא? איך האיכות? האם זה תופס הרבה כשמעבירים למחשב? ורושם כללי ממנה. תודה מראש לעוזרים! :]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by maor-a-,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לא ידעתי איפה לרשום אני צריך המצלמה למצלמת וידאו עד סכום של 2000 ש"ח (מצלמה ביתית) תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by arkadur,

רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by The-StiG,

אני צלם ממש ממש מתחיל , לאחרונה קניתי מצלמת אולימפוס SP560UZ ויצאתי לטיול וצילמתי קצת . בינתיים מצאתי תמונה אחת שאני רוצה דעה עלייה אני ימשיך לחפש ויעלה . רק שתדעו לא נדעתי בפוטושופ כי אין לי מושג איך משתמשים בו

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום אני זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית טובה .. מכיוון שאחי איבד את המצלמה שלנו במילואים :\ את המצלמה ארכוש בארה"ב. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום גן ילדים אך לא רק .. טיולים וכו'. אתר שימחיש את המחירים בחו"ל: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=12 חשוב מאד גם שלא תזלול בטריות .. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  19. יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. האם מישהו נתקל בבעיה שעם כרטיס cf sandisk ultra II 1 gb האולימפוס C8080 מוכנה לצלם עליו ואפילו אח"כ לתת לצפות בתמונות אך כשמחברים למחשב את המצלמה היא לא מזהה אותו אלא אם מוציאים את זיכרון ה- 32 MB שמסופק איתה. דרך אגב זה קרה גם עם עוד כרטיס CF של חבר שלי שהוא מחברה גנרית mb 64. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום פורום צילום אז ככה- אמא שלי עכשיו רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ובקשה ממני שאני אבדוק בדיוק מה מי ומו... אבל אני מבין במצלמות כמו שאני מבין סינית, אז בשביל זה יש אתכם!.. קיצר תציעו איזה מצלמות כאלה כדאי לקנות, אבל בעיקר גם מה חשוב שיהיה במצלמה, אילו תכונות, אילו חברות הן נחשבות טובות, וכו'.... אין תקציב מדוייק, אני מעריך שזה לא יהיה יותר מ1000ש"ח, ( קצת מדי?....) תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום.. שמי [glow=red,2,300]לירון [/glow] וחבר נתן לי להשתמש בחשבון שלו כאן בשביל שאלה קטנה שמעתי שאתם המומחים... אז ככה יש לי מצלמה דיגיטלית olympos שמתחברת עם כבל USB למחשב ויכולה לצלם גם סרטוני וידאו חסרי סאונד... שאלתי היא האם יש אופציה לחבר את המצלמה למחשב ולהשתמש בה כמצלמת רשת?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by Nick_Less,

יש לי Photoshop CS איך אני יכול להקטין את הרזולוציה לגודל שאפשר לשלוח לפורום? צילמתי ביום העצמאות כמה תמונות של זיקוקים ועוד כמה תמונות של מכוניות בחשיפה ארוכה ואני רוצה לשלוח לפורום תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת ווידאו בתקציב של עד 1900 ש"ח (2000 אם ממש מצדיק את זה) וראיתי את הקאנון MV900I שעל פניו נראית מתאימה. יש למישהו ניסיון איתה? האם בטווח מחיר הזה יש מצלמת ווידאו מומלצת יותר? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/Digital/mv900/index.asp

25. Started by AsD[eyal],

שתיהיה נוחה קטנה ושתוציא תמונות טובות אני לא צלם מיקצועי או משהו קרוב לזה.. סתם לצילומים של המישפחה וכאלה.. לא יותר מיזה לא נופים מדהימים לאיזה ערוץ טבע ... משהו פשוט ונחמד אם אפשר מידע על המצלמה מידע מפורט שמתי את העיין על זאתי : איך ? היא http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369908

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים