עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by silky,

נא לא לקטול כיוון שאין לי מושג בצילום NOR בעריכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by maor-a-,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לא ידעתי איפה לרשום אני צריך המצלמה למצלמת וידאו עד סכום של 2000 ש"ח (מצלמה ביתית) תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by unfair,

היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. שלום. השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. חוץ מחנות אחת בזאפ לא מצאתי בשום מקום מישהו מכיר מקום כזה? (חנות פיזית או באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

שתיהיה נוחה קטנה ושתוציא תמונות טובות אני לא צלם מיקצועי או משהו קרוב לזה.. סתם לצילומים של המישפחה וכאלה.. לא יותר מיזה לא נופים מדהימים לאיזה ערוץ טבע ... משהו פשוט ונחמד אם אפשר מידע על המצלמה מידע מפורט שמתי את העיין על זאתי : איך ? היא http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369908

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by PyroGhost,

בימים הקרובים אני עומד לקנות את ה Canon S2 IS, הדיל שהצלחתי להשיג בחנות הוא : המצלמה + 3 שנות אחריות של קראט + נרתיק + ג'יגה זיכרון + 2 סטים של סוללות GP 2500 ב3700 שקל. המחיר עוד נתון לויכוח וסביר להניח שאני אוריד סט אחד של סוללות ככה שזה ייצא לי בסביבות ה3500. רציתי לדעת אם למישהו יש משהו להגיד / לייעץ לי בעניין הזה, ובכללי - זה נשמע לכם שווה את זה? הייתי שמח גם אם אנשים שצילמו איתה ייתנו לי חוות דעת כללית עליה, אולי כדאי לחכות קצת למצלמה אחרת שעומדת לצאת? עריכה : לאור הויכוחים שהתנהלו פה בנושאים האחרונים בקשר לכרטיסי זיכרון מהירים יותר או פחות הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי גם בתחום הזה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by big foot,

אני צריך המלצה למצלמת וידיאו דיגיטאלית לחובבנים עד 2,000 ש"ח תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by alex257,

מה ההבדל בין הA550 לבין ה A570 is? שווה את ה100 ש"ח תוספת?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. יש למישהו מושג אם פוג'י הולכת להוציא דגם חדש יותר מה S9500? ואם כן אז מתי? אני רוצה לדעת שאם אני יקנה אותה עכשיו אז בעוד כמה חודשים יצא דגם יותר טוב ואני סתם יתבעס

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  11. היי, הכוונה היא לא לאחר שהסרט מוקלט על קסטת מיני DV אלא תוך כדי צילום. בתכל'ס הכוונה היא לחבר את מצלמת הוידאו עם כבל FireWire למחשב ומה שהמצלמה רואה (לא מקליטה) יעבור ישירות למחשב, כמו נניח מצלמת מעקב. האם יש אפשרות כזאת? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. אבא שלי בעוד פחות מ10 ימים נוסע לחו"ל לעבודה לחודשיים בערך, העבודה ברובה הגדול מתבצעת בשטח, במקה הזה מטעי זיתים. הוא צריך לקחת איתו מצלמה כדי לתעד קטעים מהעבודה, לצלם תמונות שיוכנסו בעתיד לאתר החברה, ועוד... המצלמה צריכה להיות לא יקרה מידיי, לכן חשבתי על פוג'י F20 שנכשלה ממש לפני הקניה בקטגוריית הסוללה.. מסתבר שהחברה של אבא שלי טעמה המון טעם רע מסוללות ליטיום נטענות במצלמות ולכן שללו את הF20. אז הציעו לנו ישר בחנות את הA800... הדוד שלי נדלק עליה ישר ורצה לקנות.. הציעו לנו אותה עם כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ב1100 ש"ח. רציתי להתייעץ איתכם לגבי הA800, איך היא? יתרונות? חסרונות? דעות? אשמח לקבל כל פרט שתתנו וכל הצעה למצלמה בטווח המחיר שלה. תודה רבה רבה לעוזרים! אשמח לקבל את התשובות…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. אהלן, מישהו יכול להגיד לי מהי המצלמה הזולה ביותר לצרכי צילומים חובבניים/משפחה שהיא טובה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. רציתי לדעת אם ישנה פונקציה שיכולה להפוך את המצלמה למצלמת אינטרנט... תודה אבי

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש

17. שלום פורום צילום אז ככה- אמא שלי עכשיו רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ובקשה ממני שאני אבדוק בדיוק מה מי ומו... אבל אני מבין במצלמות כמו שאני מבין סינית, אז בשביל זה יש אתכם!.. קיצר תציעו איזה מצלמות כאלה כדאי לקנות, אבל בעיקר גם מה חשוב שיהיה במצלמה, אילו תכונות, אילו חברות הן נחשבות טובות, וכו'.... אין תקציב מדוייק, אני מעריך שזה לא יהיה יותר מ1000ש"ח, ( קצת מדי?....) תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלום אני זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית טובה .. מכיוון שאחי איבד את המצלמה שלנו במילואים :\ את המצלמה ארכוש בארה"ב. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום גן ילדים אך לא רק .. טיולים וכו'. אתר שימחיש את המחירים בחו"ל: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=12 חשוב מאד גם שלא תזלול בטריות .. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by shshmul,

שלום לכולם אני צלם מתחיל כרגע יש לי קנון פאוורשוט פרו 1 בכל אופן אני מעוניין לרכוש DSLR+עדשות חדשה ומתלבט בין הדגמים השונים. בעיקרון ראיתי את ה-350 החדשה אך אני שוקל ללכת על מצלמה יותר טובה כגון ה-10 או ה-20 השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין ה-10 ל-20 מעבר לעובדה שה-20 חדשה יותר. האם לדעתכם לצלם חובבן יש טעם להשקיע ב-20? [לא מבחינה כספית] תודה מראש לעוזרים נ.ב האם יש מצלמה DSLR עם מסך LCD מתכוונן?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by Nick_Less,

יש לי Photoshop CS איך אני יכול להקטין את הרזולוציה לגודל שאפשר לשלוח לפורום? צילמתי ביום העצמאות כמה תמונות של זיקוקים ועוד כמה תמונות של מכוניות בחשיפה ארוכה ואני רוצה לשלוח לפורום תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי לי סתם מצלמות ושמתי לב שאין למצלמה של מינולטה פלאש http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2746074 אין לה פלאש? יש שם מין חיבור מה צריך לקנות לה פלאש מי שרוצה לקנות אותה ?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by theking7,

(אני מקווה שההודעה מתאימה לפורום, כי לא ממש ידעתי איפה למקם אותה..) היי, יש לי מצלמה Cannon A510 וכרטיס SD של 128. הייתי אצל חבר ורציתי להעתיק משו מהמחשב שלו לשלי, ולכן נעזרתי בכרטיס ישירות והעברתי לו קובץ ושמתי אותו בתיקייה הראשית (העברתי את הקובץ דרך קורא כרטיסי SD). עכשיו כשהגעתי הביתה וניסיתי לפתוח את הקובץ, חיברתי את המצלמה דרך הכבל USB שלה, אבל המחשב מציג לי רק את תיקיית התמונות שבתוך כרטיס הSD, ולכן אני לא יכול לגשת לתיקייה הראשית של הכרטיס ולשלוף את הקובץ. האם ישנה דרך לעשות זאת (להגיע לתיקיה הראשית) בלי להשתמש בקוראי כרטיסי SD למיניהם? תודה מראש! (:

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

האם יש סיכוי לשחזר תמונות שנמחקו מכרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים