עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by timac,

לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by mostwanted,

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473597 זה הדגם שאני הולך לקנות משהו מהפורום פה המליץ לי עליו, אז לפני שאני סוגר, אני רוצה לשמוע כמה חוות דעת!! תודה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. כרטיסים אחרים של SD עולים חצי ובמחיר הזה אפשר 2GB. כלומר ה RS-MMC-DV יותר יקרים לMB פי 3 בערך. מאיפה אני יכול להשיג בזול כרטיס זיכרון 1GB או אפילו 2 GB. אני צריך את זה לטלפון של נוקיה דור 3. בשביל לצלם הרבה תמונות.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by orlupo,

אני מחפש דרך לפרוק כרטיסי זיכרון עם תמונות RAW אבל אני די בדילמה... ארנק אלקטרוני- לא בטוח כמה זה אמין. צורב נייד- נראה לי קצת יקר. יש עוד אפשרויות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by Alfies,

תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!

11. Started by PyroGhost,

בימים הקרובים אני עומד לקנות את ה Canon S2 IS, הדיל שהצלחתי להשיג בחנות הוא : המצלמה + 3 שנות אחריות של קראט + נרתיק + ג'יגה זיכרון + 2 סטים של סוללות GP 2500 ב3700 שקל. המחיר עוד נתון לויכוח וסביר להניח שאני אוריד סט אחד של סוללות ככה שזה ייצא לי בסביבות ה3500. רציתי לדעת אם למישהו יש משהו להגיד / לייעץ לי בעניין הזה, ובכללי - זה נשמע לכם שווה את זה? הייתי שמח גם אם אנשים שצילמו איתה ייתנו לי חוות דעת כללית עליה, אולי כדאי לחכות קצת למצלמה אחרת שעומדת לצאת? עריכה : לאור הויכוחים שהתנהלו פה בנושאים האחרונים בקשר לכרטיסי זיכרון מהירים יותר או פחות הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי גם בתחום הזה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש

13. אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית ואיכותית. ממש אין לי כוח לעשות חקר שוק עכשיו על כל המצלמות ואיזה חברה הכי עדיפה.. אתם מאוד תעזרו לי אם תציעו על מצלמה שתיהיה כמה שיותר וקומפקטית ואיכותית. המצלמה הקודמת שלי הייתה מצלמת פילם תבינו.. אז אני ממש לא מעודכן במצלמות החדשות. רק יש לי שאלה מזאת מצלמת סטילס והאם זה מה שאני צריך מבחינת מה שכתבתי למעלה?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  14. היי, הכוונה היא לא לאחר שהסרט מוקלט על קסטת מיני DV אלא תוך כדי צילום. בתכל'ס הכוונה היא לחבר את מצלמת הוידאו עם כבל FireWire למחשב ומה שהמצלמה רואה (לא מקליטה) יעבור ישירות למחשב, כמו נניח מצלמת מעקב. האם יש אפשרות כזאת? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. פשוט שאלתי פה שאלה דיי חשובה לפני כמה זמן ואף אחד לא ידע את התשובה, אני מחפש אתר\פורום שממש מבינים עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204505.0

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by The-StiG,

אני צלם ממש ממש מתחיל , לאחרונה קניתי מצלמת אולימפוס SP560UZ ויצאתי לטיול וצילמתי קצת . בינתיים מצאתי תמונה אחת שאני רוצה דעה עלייה אני ימשיך לחפש ויעלה . רק שתדעו לא נדעתי בפוטושופ כי אין לי מושג איך משתמשים בו

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by yotam77,

שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by bababai,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by gameplan,

הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. פשוט אני לא מוצא היחסות לכך בחוברת המצלמה הגיוני שהחיבור יהיה USB 2.0 נכון? THX

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by axon,

חושב לקחת את ה D80 שלי איתי ואולי אפילו לקנות את ה 70-300 שחלמתי עליה ... אמרו לי משהו על ביטוח ? מישהו מכיר את הסיפור עם ביטוחים של מצלמות לחול ? ומה אני עושה עם כרטיסי זכרון ותמונות ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום, אני חושב עכשיו לקנות מצלמה. והסתכלתי על ביקורות וחוות דעת, בחלק מהמקרים כתוב שאין לה פוקוס ידני ובחלק כתוב שיש. למי שיש את המצלמה הזאת, האם יש לה פוקוס ידני או רק אוטומטי? ומה ההתרשמות שלכם מהמצלמה? האם היא שווה את הכסף? תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Drazick,

נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שלום.. בcanon s3 יש אופציה ללחיצה ממושכת על המקרו שנותנת את הסופר מקרו... מישהו מוכן להפנות או להסביר בקצרה על ההבדלים ביניהם? תודה מראש.. אבי

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. חוץ מחנות אחת בזאפ לא מצאתי בשום מקום מישהו מכיר מקום כזה? (חנות פיזית או באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים