צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את המצלמה ואין לי מושג איך להעביר תמונות. המחשב לאחר פירמוט, ולפני הפירמוט הוא זיהה את המצלמה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון גם באמצעי אחסון, אבל מכיון שרוב האנשים שמבינים בכרטיסי זכרון בטח נמצאים פה, אני אשאל גם פה. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מה בעיקרון ההבדלים בין הסדרות a500 - a600 - a700 sd1000 ? 2. במה תלוי חדות התמונה ? יש לי כיום A530 וראיתי את הSD1100 ואין בכלל השוואה לחדות של התמונה, ממה נובע ההבדל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
פשוט שאלתי פה שאלה דיי חשובה לפני כמה זמן ואף אחד לא ידע את התשובה, אני מחפש אתר\פורום שממש מבינים עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204505.0
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473597 זה הדגם שאני הולך לקנות משהו מהפורום פה המליץ לי עליו, אז לפני שאני סוגר, אני רוצה לשמוע כמה חוות דעת!! תודה!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בן דודי בן השנתיים, אומר "אני מצלמה!!" עם הixus הישנה שלי אשמח לקבל הערות על שינויים אפשריים !
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
נא לא לקטול כיוון שאין לי מושג בצילום NOR בעריכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני עומד לקנות את ה Canon S2 IS, הדיל שהצלחתי להשיג בחנות הוא : המצלמה + 3 שנות אחריות של קראט + נרתיק + ג'יגה זיכרון + 2 סטים של סוללות GP 2500 ב3700 שקל. המחיר עוד נתון לויכוח וסביר להניח שאני אוריד סט אחד של סוללות ככה שזה ייצא לי בסביבות ה3500. רציתי לדעת אם למישהו יש משהו להגיד / לייעץ לי בעניין הזה, ובכללי - זה נשמע לכם שווה את זה? הייתי שמח גם אם אנשים שצילמו איתה ייתנו לי חוות דעת כללית עליה, אולי כדאי לחכות קצת למצלמה אחרת שעומדת לצאת? עריכה : לאור הויכוחים שהתנהלו פה בנושאים האחרונים בקשר לכרטיסי זיכרון מהירים יותר או פחות הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי גם בתחום הזה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמת וידיאו דיגיטאלית לחובבנים עד 2,000 ש"ח תודה מראש BIG FOOT
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הA550 לבין ה A570 is? שווה את ה100 ש"ח תוספת?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לדוד שלי יש את ה- S2 והיא פשוט מעולה ! היא גם קטנה יחסית וגם יש לה הרבה מאוד הגדרות שימושיות ! ואני מכיר מישהו שעבר קורס צילום והוא ממש מבין וזה וששאלתי אות לגבי המלצה על מצלמה ב 1400-1800 הוא אמר ישר S3.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מצלמת DSLR טובה יש לי חבר שיכל להביא לי אחת מניו יורק עד עכשיו חשבתי לכיוון של פנטאקס K10D אבל הבנתי שאין במלאי , לפחות ב H&B אני מחפש אלטרנטיבה טובה במחיר של 700$ +- המצלמה לצילומי נוף אנשים וספורט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-