צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
פשוט אני לא מוצא היחסות לכך בחוברת המצלמה הגיוני שהחיבור יהיה USB 2.0 נכון? THX
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חוץ מחנות אחת בזאפ לא מצאתי בשום מקום מישהו מכיר מקום כזה? (חנות פיזית או באינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם יש סיכוי לשחזר תמונות שנמחקו מכרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לפרוק כרטיסי זיכרון עם תמונות RAW אבל אני די בדילמה... ארנק אלקטרוני- לא בטוח כמה זה אמין. צורב נייד- נראה לי קצת יקר. יש עוד אפשרויות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום תסתכלו בבקשה על המפרט הבא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-VideoCamera&model_id=36421 האם מישהו יכול לומר לי מה החוזקות ומה החולשות של המצלמה הזו. הציעו לי אותה ב-1600 ש"ח, שזה מחיר יותר נמוך ממה שבד"כ מוצאים בשוק. מה אתם אומרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה בעיקרון ההבדלים בין הסדרות a500 - a600 - a700 sd1000 ? 2. במה תלוי חדות התמונה ? יש לי כיום A530 וראיתי את הSD1100 ואין בכלל השוואה לחדות של התמונה, ממה נובע ההבדל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473597 זה הדגם שאני הולך לקנות משהו מהפורום פה המליץ לי עליו, אז לפני שאני סוגר, אני רוצה לשמוע כמה חוות דעת!! תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אבא שלי בעוד פחות מ10 ימים נוסע לחו"ל לעבודה לחודשיים בערך, העבודה ברובה הגדול מתבצעת בשטח, במקה הזה מטעי זיתים. הוא צריך לקחת איתו מצלמה כדי לתעד קטעים מהעבודה, לצלם תמונות שיוכנסו בעתיד לאתר החברה, ועוד... המצלמה צריכה להיות לא יקרה מידיי, לכן חשבתי על פוג'י F20 שנכשלה ממש לפני הקניה בקטגוריית הסוללה.. מסתבר שהחברה של אבא שלי טעמה המון טעם רע מסוללות ליטיום נטענות במצלמות ולכן שללו את הF20. אז הציעו לנו ישר בחנות את הA800... הדוד שלי נדלק עליה ישר ורצה לקנות.. הציעו לנו אותה עם כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ב1100 ש"ח. רציתי להתייעץ איתכם לגבי הA800, איך היא? יתרונות? חסרונות? דעות? אשמח לקבל כל פרט שתתנו וכל הצעה למצלמה בטווח המחיר שלה. תודה רבה רבה לעוזרים! אשמח לקבל את התשובות…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בן דודי בן השנתיים, אומר "אני מצלמה!!" עם הixus הישנה שלי אשמח לקבל הערות על שינויים אפשריים !
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
איך על אותה מצלמה, בעיקר ברפלקסיות דיגטליות יכול להיות הבדלים בעלויות של למעלה מ 1000 שקל בזאפ עקב חוקי הפורום לא אביא דוגמאות אבל כולם יכולים להכנס ולראות. האם כל אותם זולים לא נותנים אחריות אמיתית, למרות שהם טוענים שזו אחריות יבואן לכל דבר והם רק מסתפקים ברווח נמוך יותר? מי צודק תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
פשוט שאלתי פה שאלה דיי חשובה לפני כמה זמן ואף אחד לא ידע את התשובה, אני מחפש אתר\פורום שממש מבינים עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204505.0
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום.. בcanon s3 יש אופציה ללחיצה ממושכת על המקרו שנותנת את הסופר מקרו... מישהו מוכן להפנות או להסביר בקצרה על ההבדלים ביניהם? תודה מראש.. אבי
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להגיד לי מהי המצלמה הזולה ביותר לצרכי צילומים חובבניים/משפחה שהיא טובה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-