עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  2. (די חדשש זה לא מדויק זות ההודעה הראשונה שלי :) ) אלה מיבין התמונות הכי טבות שלי מקווה לתגובות בונות אלא תמונות מטיול לים המלח 1) 2) 3) 4) אלא תמונות מטיול לצפון 5) 6) 7) 8) אלא מהאזור ליד הבית 9) 10) אלא מהנסיעה לאומן שנה שעברה 11) 12) רוסים מטומטמים (זה לא שיש לי בעיה אם רוסים אבל במקרה הזה יש לי סיבה להגיז את זה) 13) וזה עוד משהוא מפגר שעשו ליד הבית שלי 14) והנה עוד תמונה מהטיול לים המלח שחבר שלי צילם פשוט פ333333333ה 15)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן =] אז ככה אני רוצה לקנות לחברה שלי מצלמת וידאו דיגיטלית, תקציב עד 1000 ש"ח הדברים החשובים: שתצלם נורמלי (אני מודע לתקציב הנמוך) שתהיה קטנה וקומפקטית. שתצלם HD שוטטתי קצת ברחבי האינטרנט והיו 2 מוצרים שנראו לי ככה מתאימים JVC - EVERIO 300 http://www.mdk.co.il/item/jvc-everio-gz-hm30m בחלק מהמקומות כתוב שהיא לא FULL HD ובחלק כתוב שהיא פול. חיסרון צילום סטילס 1.5MP ויש את המצלמה Samsung HMX-T10http://www.mdk.co.il/item/Samsung_HMX-T10_s היא פול HD הייתרון שלה הוא צילום סטילס 4.5 MP ושהיא טיפה יותר קטנה ונשית חיסרון זום נמוך 10X (על פני 40 או משהו כזה של הJVC) אשמח לחוות דעת מה עדיף לי.. ואפשר להציע עוד אפשרויות כל עוד זה חריגה של 50-100 ש"ח תודה ונעים מאוד! =]

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום רציתי המלצה על מצלמה טובה בתקציב של 1000-1200 משהו עם 4 מגה פיקסל לפחות ושיהיה טוב אנישם סומך על ההמלצות שלכם כי אתם מבינים אני ד"א חובב לא צלם מקצועי סתם בשביל לצלם תחדר נוף חברים וכד' בתודה מראש אליה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות) פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי תקציב של 1000 ש"ח , מהי המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? המטרה שלה תיהיה צילום בסיסי ושימושים רגילים(לא משהו מיוחד). חשבתי על הFUJI F20 או הF40(יש ביניהן הבדל של 100 ש"ח)איזו עדיפה?,חוץ מאלה יש עוד מצלמות מומלצות בתקציב?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by ALE-XtaZi,

דוד שלי מארה"ב שלח לי דרך סבא וסבתא שלי מצלמה דיגיטלית של ניקן עכשיו זה בלי חוברות ובלי כלום ובלי מטען או שנאי של המצלמה אין לי מושג עדין איזה דגם זה כי אני יראה אותה רק בעוד שבועיים בערך כי סבא וסבתא שלי חוזרים יום ראשון ואני בצבא.. האם אני יכול להשיג למצלמה שנאי או מטען בארץ ועם מישהו מכיר תמצלמות של ניקון איך היא והאם צריך בכלל? בתודה גדולה אלכס.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. יחד עם המצלמה קיבלתי שני כרטיסים של tekq 1gb כל אחד... לאחר זמן לא ארוך לכשהייתי מצלם פתאום רשם לי שיש לי 0 תמונות(למרות שהיה נקי מתמונות) ויש error..ומכאן והלאה גם לא נתן לי למחוק תמונות ולפרמטץץץ קניתי133x hcom 1gb gold והכל זרם בטירוף ואין שום בעיות... לכן השאלה שלי...האם שני הכרטיסים היו דפוקים(מה שלא הגיוני) או שפשוט יש חוסר התאמה מסויים בין הדגם הזה לבין הכרטיס או החברה המסויימת הזאת... ואם באמת יש חוסר התאמה אשמח לדעת עם איזה חברות נוספות יש התנגשויות.. תודה ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שמי טל, יש לי Canon PowerShot S1 IS, ולאחרונה נכנסתי לתחום צילום חרקים, אשמח לשמוע את דעתכם וביקורתכם! תודה. הגלריה שלי: http://sapog.deviantart.com/gallery/

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך עזרה אני מתלבט בין מצלומות דיגיטיליות מסוג canon 720is המוצעת למכירה בסכום של 900 שח או FujiFilm FinePix S700 המוצעת בסכום של 800 שח השאלה שלי היא מה עדיפה מבין השתיים והאם המחיר של הcanon באמת שווה או שאין משהו שמצדיק את המחיר הזה והאם יש מצלמותיותר טובות לצורכי צילום חובבני וחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לתנאים קשים (למרות שבכל מקרה יהיה לה תיק מגן..) והאם ענין הבטריות אמור להשפיע היות והקנון צורכת רק 2 בטריות והפוג'י צורכת 4 האם זה משנה..... בכל אופן אשמח לעזרה מכל אחד שיכול לעזור....

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  13. Started by mp26,

אני מכיר את הפורום הזה לפני הרבה זמן אבל לא יצא לי להיות בו ממש ועכשיו הגעתי ;D אני התעסקתי בצילום כל הזמן (אבא שלי היה צלם 30 שנה והתפוח לא נפל רחוק מהעץ...) שהתחלתי להתעניין יותר בצילום התחלתי עם מצלמה P&S קנון A80, התקדמתי לניקון פילם F601... משם עברתי לDSLR ניקון D70S והיום אני מצלם עם קנון 350D ומאושר מכל רגע על המעבר. אני לא יודע כמה תמונות מותר להעלאות אז אני מעלה 3 תמונות בינתיים. 1. Tender Love... 2. מגדל ה CN בטורונטו קנדה. 3. פרסומת של חנות בגדים כדי למשוך לקוחות... Yellow Peep Show

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by urinka,

שלום לפני שבוע קניתי אחרי תקופה ארוכה מצלמה finepix 9500 אני יודע שכולם אומרים שהיא קשה וכל מני דברים כאלה כי אין לי ביכלל ניסיון עם צילום אבל יש לי קליטה מהירה אני בטוח שאני יסתדר אם יש לכם עצות (חוץ ממה שכתוב בסטיקי כבר קראתי אותו) אז זה המקום אני במשך השבוע בעזה או בגבול הצפון אז כנראה שאני יעל תמונות סוף שבוע הבא

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש מצלמה דיגיטלית רגילה, אבל באיכות מצויינת, יש 4 שאני מצאתי כרגע: PowerShot S5 IS PANASONIC DMC-FZ50 Fuji S9600 SP-550UZ OLYMPUS אני לא צריך מעמד לפלאש בכלל, שלא יהיה מקליט סרטים, רק מצלמה דיגיטלית באיכות מעולה,יכולה להיות DSLR,אבל לא חייב, יש עוד מצלמות ששכחתי? (אני כרגע יותר בכיוון Olympus החדשה) תודה

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  17. אז ככה אני כנראה ננעלתי לקנות את קנון A510 חבר שלי הוא מוכר אותם מציע לי ביחד עם כרטיס 128 וגם תיק וגם מטען עם סוללות ב1250 ש"ח. מה דעתכם? האם שווה? אני משתמש פשוט אבל חשול לי שתיהיה רזולוציה גבוהה מאוד וצילום מהיר בין תמונות, כלומר שאני לא אחכה שעה עד שהתמונה שצולמה תטען לזכרון. אולי שווה לחכות ולקנות כבר את A520? או שאולי ללכת על מינולטה Z2 ?.? מקווה מאוד לתגובות לעניין כי אני ממש רוצה כבר לקנות מצלה זאת תיהיה מצלמה הראשונה שאני קונה לכן אני לא ממש בקיא בעניין. אחלה של פורום תמשיכו ככה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לפני 3 שנים (או יותר..) התיעצתי איתכם בנושא של מצלמת DSLR למתחילים.. הרבה מים עברו בנהר מאז, ההחלטה בסוף הייתה על ה PENTAX K100. עם עדשת SIGMA 18-200. יש לציין שהמצלמה שירתה אותי מעולה ונהנתי מכל רגע נכנסתי לעולם הצילום המקצועי, ולמדתי המון , ובשבועות הקרובים אחר כבוד רב, היא תעבור לאחותי שמתחילה להכנס לתחום. היום אני רוצה להתקדם. והיות וקיבלתי פה עצות מעולות (לטובה יזכר BORN ) אני מעוניין ביעוץ נוסף . הפעם, נגמרו המשחקים אני מחפש מצלמה ברמה מקצועית יותר כמו D90 . והיות ופטוקוניקה בדרך, ושני המפלצות מתקרבות, אני ממש אובד עצות ולא יודע לאיזה כיון ללכת. האם : - NIKON החדשה (שתוכרז בשעות אלו ממש) המחליפה של D90 שכבר די ברור מה היא תכיל. - CANON 60D (שכבר הוכרז…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. מצלמה דיגיטלית 6.37 מגה פיקסל SP500 VS מצלמה דיגיטליתו 6מגה פיקסלוMju DiIGITAL/Stylus 600 ו מישהו יכול להגיד לי חסרונות יתרונות של שתיהם? ובעקרון האם שווה להוסיף עוד 400 שקל ל SP500 תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. שלום רב, אני כתב חדשות במקצועי, אך אני לא תמיד נמצא עם ציוד מקצועי ורציתי לדעת האם אפשרי לחבר מיקרופון למצלמה מסוג : WB250F של סמסונג. יש לה רק חיבור של מיקרו USB לפי מה שאני רואה. ואם אין אפשרות , האם יש אפשרות לחבר מיקרופון רגיל לאייפון? (כזה שאוכל לראיין איתו) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. אני חדש פה, נרשמתי דיי מזמן ת'אמת אבל זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב פה הודעה ולא רק לקרוא, אני מקווה שמעכשיו ייצא לי לבקר פה יותר. בכל מקרה אני צלם חובב, בינתיים יש לי ניקון דיי חלשה יחסית ( coolpix 2000, הביאו לי מקוריאה לפני כמה שנים ), אני רוצה לעבור למשהו יותר מתקדם ואחרי שקראתי דיי הרבה שמתי עין על ה canon s2, רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליה. תודה מראש יוסי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..

• 7 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.