עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ואיזה יבואן הייתם מעדיפים? הרי כי רוב האחרים נותנים אחריות של שנה. לעיתים שנתיים או שלוש.

2. שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  3. מה המצב אנשים??? אתמול קיבלתי תמצלמה החדשה שלי ... בעיקרון אימא שלי הזמינה את המצלמה c-460 ובמקום הביאו לנו C-50 שהיא יותר טובה עם יותר אופציות ואיכות טובה יותר... בקיצר הצטרפתי לעולם הצילום הדיגיטלי ושיגיע המחשב החדש אני יצלם איתה ויראה לכם תמונות והכל... דרך אגב קיבלתי איתה שלט שאיתו אני יכול לצלם לעשות זום ולדפדף בין התמונות והכל... הכי מבאס זה הסרטונים שאין להם סאונד אבל האיכות שלהם משו סוף... בקיצר מגיע לי מזל טוב... אם למישו יש טיפים לצילום עם המצלמה או משו שיגיד... תודה ולילה טוב...

4. Started by KoM,

בקרב מצלמות ה-8MP היקרות, מי לוקחת לצילום מקצועי נטו ? האם החסון של ה-SONY שהיא אינה מצלמת SLR אמיתית ממשי ? למישהו יש ניסיון עם המצלמות הנ"ל לצילום מקצועי כולל צילומי מאקרו ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by guyo,

"קניה וטנזניה מבעד לעדשה" שלמה כרמל מציג תערוכת ביכורים הפתיחה החגיגית ביום חמישי 21/10 בשעה 20:00 המקום: גלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב הצלם: שלמה כרמל http://www.guy-olami.com/NoteBoard/ShlomoCarmel.htm האוצר: גיא עולמי http://www.guy-olami.com

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי את המצלמה קנון A80 המדהימה הזאות ורציתי לשאול אם החצובה הזאות תתאים למצלמה שלי ולעוד מצלמה שאולי אני ירכוש בעתתיד http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1156808

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by MiD,

I haven't seen it in shops. When is it going to be available here and what is the estimated price? Also I have a dilemma in choosing a camera. 3MP will be enough for me. I'd like to have manual control (like in the low end Canon cameras) and an option for recording VGA movies in 30 fps. Canon A75 suits me well, except the video recording ability (15 fps & limited) Which alternatives do I have (except Z1, Z2, S1IS) to suit me which are priced under 2000NIS? And how is their quality comparing to A75? Another thing that borthers me is the warranty. The cheaper shops like camera4free give only 1 year warranty, while some others give 2 or 3 years. What do you guys …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פוגי פילם דגם s3000 הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מצלם חדר מואר בשעות הלילה ללא פלאש כל תזוזה מילימטרית עם המצלמה גורמת למריחה של התמונה מדוע?אולי אני לא מצלם נכון!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  9. טוב אז אני לא מבין גרוש במצלמות דיגיתליות, אבל זה אחלה דבר אפשר לצלם להעביר ישר למחשב, יש את המסך הקטן הזה שרואים מה אתה מצלם וזה. אז התקציב שלי הוא 1000-1300משהוא כזה אני רוצה את המצלמה בישביל לצלם את החברים, כול מיני דברים מצחיקים בעיר, ירושלים עיר מצחיקה, אני לא הולך לצלם נופים ודברים כאילו. אז עם תוכלו להמליץ לי על מצלמות, ואתרים איפה שאפשר ליקנות את המצלמה שהמלצתם. אני מבקש לא לירשום לי משהוא בסיגנון של Canon 123 ABD כי זה לא אומר לי כלום, תזבירו קצט בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Nemesis,

קיבלתי סופסוף את ה 10D + עדשת ה 18-55 EF-S (שעברה ניתוח להסרת ה S). הגיע הזמן להניח את ה Coolpix 5700 על הרצפה ולדרוך עליה כמה פעמים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by The Ball,

כרגע יש לי את ה- olympus c-220 zoom ואני לא מרוצה ממני. ואני חושב שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מצלמה בעלת 5 mp, קטנה (גם גודל וגם משקל), קלה לתפעול, בעלת פלאש חזק יחסית ושהיא תוכל לצלם קליפים ברזולוציה 640x 480x עם סאונד. אני ראיתי 3 דגמים והם: Minolta Dimage G500 Nikon CoolPix 5200 Canon S500 משלושת הדגמים האלו העפתי את ה- Minolta, ונשארתי עם ה- Canon וה- Nikon. אני אישית נוטה יותר לכיוון ה- Nikon, אבל אני עדיין לא בטוח מפני שראיתי את ההשוואה הבאה: Canon S500 http://www.imaging-resource.com/PRODS/S500/S50PICS.HTM Nikon CoolPix 5200 http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP5200/CP52PICS.HTM השוואה "Side By Side" ביניהם http://www.digitalreview.ca/cams/CP5200vsS500.shtml לפי…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. אקדים ואומר שכנראה אני בור בתחום, אך נתקלתי במספר תופעות שגורמות לתמונות להראות נורא, לכן עלי להשכיל מעט נתקלתי במקרים שבהם כשאני מנסה לצלם אובייקט זוהר (למשל מגדל המפיץ אור) כאשר אני בחושך יחסי (נניח בלילה), אזי : 1. אם אני מצלם עם פלש - משום מה האובייקט בתמונה יוצא חשוך ! 2. אם אני מצלם ללא פלש - רואים את האור בתמונה, אך התמונה יוצאת מטושטשת, והאור בעצם "מרוח". (חשוב לציין שהמצלמה לא זזה, לא זו הסיבה). מה פה קורה פה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 69,

ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כר…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by Flash_oS,

חוץ מהמחיר כמובן. http://zap.co.il/model.asp?model_id=12911 והאם היום שווה יותר לקנות 512MB? http://zap.co.il/model.asp?model_id=12928

15. Started by Peri228,

אתמול הייתי בחנות של Camera4Less בבני ברק , ולקחתי את ההזמנה שלי שכללה Minolta Z3 ו SanDisk Ultra II בנפח 512MB . יום שלישי טיול שנתי , נביא כמה תמונות .. אה כן , תודה לדני שהקשיב לכל השטויות וההתלבטויות שלי לפני הקנייה הזו :0

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by D-M-X,

מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ALE-XtaZi,

דוד שלי מארה"ב שלח לי דרך סבא וסבתא שלי מצלמה דיגיטלית של ניקן עכשיו זה בלי חוברות ובלי כלום ובלי מטען או שנאי של המצלמה אין לי מושג עדין איזה דגם זה כי אני יראה אותה רק בעוד שבועיים בערך כי סבא וסבתא שלי חוזרים יום ראשון ואני בצבא.. האם אני יכול להשיג למצלמה שנאי או מטען בארץ ועם מישהו מכיר תמצלמות של ניקון איך היא והאם צריך בכלל? בתודה גדולה אלכס.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. Started by Gritzman,

אני עובד שלב שלב לפי הספר וזה פשוט לא עובד. אני כבר עובד עצות :\ עזרה תתקבל בברכה WINXP PRO בעברית עם SP2 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?

21. Started by itaim,

יש לי minolta Z2 ויש שם 2 אפשרויות מאוד דומות (אני לא מצאתי הבדלים) גם continuos וגם progressive מאפשרות לי לצלם כמה תמונות ברצף (באותה לחיצה) אז מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by gili222,

שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by eran57,

יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  25. כןכןכןכןכ !!!!!! מצלמה דיגיטלית מקצועית 8MP דגם DSC-F828 רשימת ההצעות הזוכות נכון ל- 22:00 17/10/2004 זמן הגשת ההצעה סטטוס נוכחי סכום הצעה שם 21/10/2004 20:25:11 זוכה ¤ 4,099 the_bassman :yelclap: סליחה , אבל אני כ"כ מתרגש !!!!!!!! :yelclap:

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים