עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Esparco,

שלום אנשים. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו בתקציב של עד 2000 ש"ח. המצלמה תשמש בעיקר לצילומים משפחתיים , לא משהו מקצועי. וחשוב שמדיית ההקלטה תיהיה HARD DISK. אם תוכלו לתת לי המלצות אני אשמח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by DardaDai,

שלום יש לי מצלמת Canon S5 IS - וראיתי שניתן לחבר אליה מכפילים מסוג 1 WC-DC58A רחב 2 TC-DC58B TELE 3 500D 58 מ"מ מקרן וגם מתאם LA-DC58E למכפילים. רציתי לשאול אם הם שימושים באמת, או שמיותרים. כמו כן רציתי להבין אם אני חייב את המתאם כדי לחבר את המכפילים שציינתי. תודה [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 11:01:20 גם אם אתם לא מכירים את המוצרים האלו ספציפית אלא דומים אשמח לשמוע חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by שימי71,

שלום קיבלתי לאחרונה מצלמה אולימפוס IR-500 .מתברר כי התפריטים (באנגלית) מופיעים בצורת ראי. ז.א. אם אני רוצה לקרוא אותם צריך להעמיד ראי ממול ואז ניתן לקריאה. האם מי שהוא יכול לעזור בפתרון הבעיה?. אגב ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט ובאתר של אולימפוס אין שום דבר. תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. היי חברים אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל ההורים שלי - בעבר הם השתמשו ב-IXUS90 של קאנון ודי אהבו אותה (מן הסתם כי היא קטנה ונורא פשוטה לתפעול), עד שהיא הלכה לאיבוד... אז עכשיו הם מחפשים מצלמה אחרת. בין השאר הם חשבו לקנות שוב את ה-IXUS90, אבל אני מניח שבינתיים הספיקו להגיע לשוק מצלמות נוספות עם מאפיינים דומים, ואולי אף טובים יותר. אם ישנם דגמים עדיפים, תוכלו לכוון אותי אליהם?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by blitsi,

אז, מישהו הצליח לצלם משהו נחמד מאתמול בערב? אני וחבר נוסף יצאנו למקום די חשוך ליד החוף [אשקלון] והצלחנו לתפוס משהו שלדעתנו הוא כוכב נופל. התמונה צולמה עם Canon S5 IS. אנלא מומחה בצילום והתמונה צולמה ככה: ISO 1600, F.A 6.3 , זמן חשיפה: 15 שניות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. קבוצה צילומית חדשה שנפתחה בפייסבוק- מוקדשת לשיתוף תמונות בתחום צילום רחוב,(וגם צילום ברחוב, צילום אנושי-אורבאני) מוזמנים ליטול חלק ו\או לשתף ולהזמין צלמים שייתכן וז'אנר צילום הרחוב מעניין אותם. מוזמנים לבקר ולהצטרף https://www.facebook.com/groups/streetphotographyisrael/

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ על MiniDV נורמלית עד 2000 ש"ח? זאת תהיה מצלמה למטרות ביתיות.. מישהו יכול להגי לי משהו על VDRD150 Panasonic תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by ToolBeer,

1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by SLI/CF,

שלום חברים, אימי החליטה שהיא צריכה מצלמה חדשה ומאחר ואין לי את הידע הנדרש בבחירת מצלמות פניתי לעזרתכם המקצועית 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400 שקלים, עם חריגה של 50 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מ-1 עד 10, בערך 3 .3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 2 מצלמות של חברת canon, אינני זוכר את הדגם החיסרון שהגביל אותי באופן הכי עקבי היה הסוללות, וצריכת האנרגיה של המצלמות, לכן המצלמה שתומלץ צריכה להיות בעלת סוללת ליתיום. אימי לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BKSlash,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 15000- 2000 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. נמוכה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה זולה ולא איכותית 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) לרוב בחוץ באור יום 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני חדשה בכל התחום של הצילום וידאו /צילום סטילס ומעוניינת לרכוש תאורה לצילום וידיאו ביתי . נתקלתי בכל מיני ציוד תאורה כמו סופט בוקס, מטריות, טבעת וכו' וקצת קשה להבין מה הכי יתאים לי ומה הכי טוב. אני מעוניינת בצילום סירטוני אוכל בעיקר (הכנת מתכונים) אני מניחה שבנוסף לכך התאורה תוכל לשמש אותי בצילומי סטילס אז אני אשמח אם למישהו יש המלצות לציוד תאורה טוב במחיר סביר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי לכולם. לכבוד יום ההולדת של החברה - החלטתי לקנות לה מצלמה דיגיטלית חדשה (הישנה שלה נשברה לאחרונה). אני חייב להודות - צילום ומצלמות זה תחום שאני לא באמת מבין בו, ולמרות שקראתי מדריכים וחוברות שלמות - בליל המבחר של המצלמות היום כ"כ גדול שאני ממש לא מצליח להבדיל - ולכן אני מבקש את המלצותיכם. התקציב הוא בעיקרון 500+- כשאני מוכן להגיע עד 600 שקל. חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית ושתספק תמונה טובה בלי צורך להתעסק עם תוכנות עריכה למיניהן. כמו-כן היות ומדובר על מצלמה לחברה - חשוב לי שהיא תהיה יפה ומעוצבת. ולשאלון: התקציב - עד 600, עדיף פחות אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? - בעיקרון בעיקר דמויות ובעיקר ביום, אבל כנר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם הייתה לכם אי פעם התלבטות לגבי הפלאש הבא למצלמת הפנטקס שלכם, הינה קישור שיסביר לכם כל פרט קטן וקטן בצורה אובייקטיבית ומעניינת לגבי הפלאשים. יש פה סיקור על רוב הפלאשים, תכונות, איכויות ובקיצור, הכל. http://knol.google.com/k/matthew-miller/pentax-p-ttl-hot-shoe-flash-comparison/3jwk7bitq8i8/1?domain=knol.google.com&locale=en#view תודה למשתמש mattdm מפורום pentaxforum.com על כתיבת המדריך הנפלא הזה. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by blue_wolf,

זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  22. שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by חננב,

אהלן ! אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש לניקון 3200 שלי שמתישהו תוחלף למצלמה מודרנית יותר. הבעיה היא כזאת: למצלמות חדשות יותר מומלץ זיכרון מהיר (Ultra II) ואני לא יודע אם לניקון שלי הכרטיס יתאים. ההפרש במחיר הוא באמת קטן וברור שעדיף הכרטס המהיר יותר, אבל כמו שאמרתי לא בטוח שהוא יתאים ונורא קשה למצוא אחד במלאי (בראשל"צ לפחות). אני צריך תשובה להיום, אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. נ.ב מדובר בכרטיס SD 1GB ואני לא מתפשר על פחות מ SanDisk. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by benor,

פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.