עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by yuvyuv,

אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by DL,

היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Chevy,

משעמם ללמוד למבחן, אז צילמתי את המסך בעדשה מגדילה ש"חיברתי" למצלמה (דוגמאות נוספות: לחץ כאן ). כפי שניתן לראות, המסכים שלנו הם באמת RGB כמו כן, אתם יכולים לזוז מהמסך ל-2 מטר ממנו ולראות את האייקון כמו שצריך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי OLYMPUS 2 מגה פיקסל..השאלה שלי היא כזאת. האם אני יכול לחבר אותה לאינטרנט כדי שאני יעבוד איתה כ WEB CAMERA?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. מבקש המלצה לפי הנתונים הבאים: לפחות 2 מגה סנסור פנימי. מסך LCD. מאוד חשוב ! - עינית. צילומי סטילס. קטעי וידיאו באיכות טובה ב29 פריימים לשנייה, כולל הקלטת קול וללא הגבלה של זמן. (לא מצלמת אינטרנט!!) פלאש. כרטיס זיכרון לפחות 128, אשמח אם יהיה בה גם אופציה לשמיעת MP3 אבל אז ארצה כרטיס 256. אם אפשר (אבל לא חייב) שבאור ממוצע של חדר יראו באופן טוב ולא חשוך את התמונה! תקציב: 1000

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by roadrunner,

אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. שווה את ההשקעה ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  11. :yelclap: http://www.shutterbugs.biz/cgi-bin/still.pl?potd_date=2004-12-17

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.cameraeilat.co.il/products/3?category_id=86&PHPSESSID=01923b964ed48537aba969bd60127a99 מישהו מוכן להסביר לי איפה הקאצ? (אני לא מאמין ש"מחודשת" בלבד תוריד את הערך ב3 אלף שקל!) ובכלל, כל העמוד הזה נראה לי הזוי לגמריי http://www.cameraeilat.co.il/categories/86?PHPSESSID=01923b964ed48537aba969bd60127a99

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  13. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by hichkock,

im wondering what camcorder to buy... my budget is about $700 i need big screen if it can take stills in a good quality it's a plus high-end camcorder i thought of buying this one: http://www.shopping.com/xPF-Sony_Sony_DCR_HC85_MiniDV_Handycam_Camcorder_DCR_HC85 http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DCRHC85&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcorders (the same one, 2 different websites) i can get it in $700 if you can recommand me about a different one, that would be wonderfull i dont have to waste of all of my budget :-P oh... and only (!!!) …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  15. קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  17. שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by generalA,

ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני. היא יכולה לצלם תמונות סטילס אשר נכנסות לממורי סטיק בלבד, וגם יכולה להסריט אך ישר לתוך קלטת אנלוגית מיוחדת למצלמה הנ"ל. (כזאת שקונים ב- 20 ש"ח). היציאות שלה הם: USB עבור הממורי סטיק לתמונות הסטילס. ויציאה נוספת של 3 הבננות (צהוב, אדום, לבן). איך אני ע"י שלושת הבננות מחבר אותה למחשב שלי שיש לכרטיס שלי רק יציאה בלבד S-VIDEO (כ. מסך) ???????. כמובן שאי אפשר לחבר ל- S-VIDEO כי זוהי יציאה ולא כניסה... זה הגיע עם תוכנה אבל זה לא שווה כלום ללא אפשרות לחבר....

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by Chevy,

צולם היום במפגש פורום , מצאתי זמן בין לבין לצלם את התמונות הבאות : שגיא, לא להרוג אותי , אימצתי את התמונה שלך פשוט התלהבתי מהרעיון והייתי בסביבה, אל למה לא ------------ צולם במהלך הארוחה שלנו ב-M... --------------- לאחר יום ארוך, מחכים לאוטובוס שייקח אותנו הבייתה. (או הסעה במקרה שלי...) לצערי הסוללה התרוקנה בדיוק אחרי שצילמתי את התמונה הזו אז לא יוכלתי לצלם שוב (אני יודע שהאדם בתמונה נמרח מעט אבל זה לא שאני יכול לבקש ממנו "אל תזוז רגע" : וגם אין סוללה ) 6 תמונות מספיק אני חושב (אני יודע שאמרתי לא להפציץ בתמונות בנושא אחד אבל חצי מזה מהמפגש..אז.....sorry ) סופ"ש נעים לכולם. 8)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by _dudi_,

הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. Started by imac,

עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים