עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by averaraz,

שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Ro-K,

שלום התקנתי את התוכנה ונראה לי שהיא לא מזהה את המצלמה כי אי אפשר ללחוץ על אפשרות העברת התמונות... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by gurfi,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. תקשיבו ,אני יודע שזה לא הכי מתאים לפה (בכל זות מדובר על פלאפון ) ,אבל אני רוצה לשאול ,האם מישהוא יודע מה זה flicker cancellation בnokia n93 . בנוסף לכך יש לי שם שתיי אפשרויות ,אחת 50 hz ואחת 60 hz ,מה לשים מיבינהם בשביל לקבל איכות תמונה (אני יודע שעדיף מצלמה אמיתי ,ואכן יש לי לרשותי רוב הזמן שתיי dslr נחמדות ,אבל אני לא יכול להיסתובב אין כל הזמן ,ויוצא לי לצלם הרבה דברים מעניינים . עוד שאלה בלי קשר ,האם את יודעם על עדשות שאפשר לחבר לפלאפונים ,בשביל עוד זום למשל או זווית גדולה יותר ? העם יש כאלו עדשות ל n93 ? או לעוד פלאפונים ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by aleXtazi,

היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by Satlan,

http://www.dpreview.com/news/0907/09073007nikond300s.asp שיפורים עיקריים: 720p HD video, including autofocus while recording SD card slot in addition to existing CF slot Faster continuous shooting (7fps, vs. 6fps) Socket for external microphone Live View and Info buttons Discrete 'OK' button in multi controller Interactive settings display screen Auto and Extra High Active D-Lighting options Quiet drive mode Virtual horizon

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by Rafi921,

2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by dsane,

כמה תמונות שצילמתי על הדרך, מקווה שתאהבו. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by lesForce,

קודם כל שלום לכולם! אני מחפש מצלמה בתקציב של 500 שקל (או פחות,פשוט אני לחוץ עכשיו בתקציב ואני לא יכול להרשות לעצמי ביותר), אני קונה אותה בעיקר לטיולים עם המשפחה ולכן התמונות יצולמו בעיקר באור יום בחוץ, ומידי פעם בתוך הבית. אין צורך לשום פונקציות מיוחדות , אין צורך בפלאש טוב , רק שאיכות התמונה תהיה טובה (כמובן שאני לא מצפה למשהו מפציץ , אבל שתהיה האיכות הכי טובה ביחס למצלמות אחרות בטווח המחיר). אני כבר חרשתי את הפורום פה בחיפוש ומצאתי שחלק ממליצים על ה-Canon PowerShot A550 . וכל שאר ההמלצות כבר ישנות ולכן אולי כבר לא רלוונטיות. גם התחלתי למלאות את השאלון אבל הוא לא כל כך מתאים לי , הוא מתאים לאנשים יותר מתקדמים ולכן העדפתי להסביר ככה מה אני צריך. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. קניתי את המצלמה ללא מדריך בעברית, רציתי לדעת אם יש למישהו פה אולי קובץ PDF של המדריך בעברית?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by dudik007,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by yotam77,

שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by Hiphopopotamus,

אני מחפש מצלמה קומפקטית (מספיק קומפקטית כדי שאני אוכל להכניס לכיס), בתקציב בסביבות ה-600 ש"ח למישהו יש טענות בעד או נגד ה - pentax e60 ? המלצה למצלמה אחרת תתקבל בברכה. תודה

16. Started by blitsi,

אז, מישהו הצליח לצלם משהו נחמד מאתמול בערב? אני וחבר נוסף יצאנו למקום די חשוך ליד החוף [אשקלון] והצלחנו לתפוס משהו שלדעתנו הוא כוכב נופל. התמונה צולמה עם Canon S5 IS. אנלא מומחה בצילום והתמונה צולמה ככה: ISO 1600, F.A 6.3 , זמן חשיפה: 15 שניות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by eegg,

אני מעוניין לרכוש פילטר ND בשביל המצלמה שלי panasonic fz28. איזה סוג כדאי לקנות: ND2, ND4, ND8? ויש לכם המלצות נוספות לסוגי פילטרים שכדאי לקנות חוץ מUV וND?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. שלום, יש לי מס' קלטות וידאו רגילות וכן מס' רב של קלטות וידאו 8 מ"מ של מצלמה אנלוגית ואני מעוניין להעביר אותם ל- DVD . לבי הקלטות ווידאו הרגילות אני חייב אולפן/צלם או שירותי מקצוען בתחום כי אצלי בבית אין אפילו מכשיר וידאו. אבל מה לגבי קלטות 8 מ"מ מדובר בכ- 20-30 קלטות , להעביר אותם ל- DVD נראה לי יהיה יקר מאוד. מהם הדרכים היעילות וטובות להמיר אותם ? האם ישנו מכשיר ששווה לקנות לעשות זאת ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by guycnaan,

שלום רב,אני נוסע בעוד פחות משבועיים לטיול בדרום אמריקה. יש לי בבית כבר 2 דיגיטליות,אחת מצלמת כיס שאיכותה מזערית ואחת דמויית SLR של fuji s602. לאחרונה שודלתי לקנות מצלמה. אם מישהו חושב שכדאי לי לסוע עם הפוג'י (למרות משקלה) מוזמן להגיד לי גם. בתודה לעוזרים. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום ואור טובים,אך רצוי יכולת סבירה בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אינני יודע * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DL,

שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by composite,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by noodle,

מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by eladh16,

יש לי את המצלמה SX1. מצאתי פלאש ממש ישן מסוג - pentax af160. האם הפלאש הזה יכול להתחבר למצלמה שלי? אגב, פלאש של חברה מסוימת מיועד רק למצלמה של אותה חברת הפלאש? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by aleXtazi,

יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by GUY550,

אני צריך מצלמת וידאו באיכות HD עד 4K ראיתי שתי מצלמות בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695357 ו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 האם כדאי לקנות את המצלמות האלו? אם כן מה ההבדל בינהם? תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים