צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה ללא מדריך בעברית, רציתי לדעת אם יש למישהו פה אולי קובץ PDF של המדריך בעברית?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בעניין, זקוק למצלמה דיגיטלית סבירה ולא יקרה באיזור ה-600 שקלים, אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים בעבור מצלמה טובה יותר אז בסדר. המצלמה היא לחברה שלא מבינה דבר וחצי דבר בצילום ורוצה מצלמה שתוכל להצטלם עם חברות ובלה בלה בלה... שני הדגמים שנתתי ניראים לי כמו אופציה סבירה וורודה שיעשו את העבודה, אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את דעתם על המצלמה kodak c123, אני מתאר לעצמי שהיא לא מאוד טובה אבל האם לדעתם זה מספיק בשביל ילדה בת 12? בנוסף רציתי לדעת אם אני אקנה למצלמה הזאת כרטיס זיכרון SDHC 15mb/s האם הוא יעבוד עם המצלמה? (זה הsandisc ultra sd)
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל עזרה בבחירת מצלמה. אני מצלם לעיתים די רחוקות, לכן התקציב למצלמה בסביבות 800 ש"ח +- . בגלל התקציב הסתכלתי על דגמים יותר ישנים, שתי מצלמות שחשבתי אליהן: pentax optio 60 : 550 ש"ח kodak z730: 750 ש"ח איזה מבין 2 המצלמות אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות נוספות בתווך התקציב...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני משנה את הגודל של התמונה לגודל של תמונת פספורט(3.5*4.5) אבל משום מה הוא מאוד מותח לי אותה,למרות שחתכתי בגובה התמונה המקורית זה עדיין קורה למישהו יש הצעות? לא רלוונטי יותר,FREE TRANSFORM זה אחלה כלי מסתבר
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
בעייה בחיווי הסוללה של המכשיר. ברגע שאני שם בטריות חדשות( לא נטענות) או בטריות טעונות במלואן, המצלמה מראה כעבור 5 תמונות שהבטריה עומדת להיגמר ואכן המצלמה נסגרת כעבור עוד מספר תמונות. כשאני מנסה עם אותן הבטריות במצלמה אחרת זה לא קורה. האם יש איזשהו פיתרון לכך? נראה לכם שזאת בעיה חומרתית או אפליקטיבית ? אשמח גם לשמוע המלצות למעבדת תיקונים ( מגורים באיזור עזריאלי בתל אביב) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שיח גלריה עם הצלם זאב דקל בתערוכת הצילומים "קרן אור" יום חמישי 20/01/05 ב 19:00 גלריית החלונות קניון עזריאלי קומה 3 הגלריה פתוחה לקהל הרחב בשעות הפעילות של הקניון התערוכה תוצג עד ה - 01/02/05 בשם הצלם: זאב דקל http://www.guy-olami.com/Guest7a.htm ממני: גיא עולמי הפקות http://www.guy-olami.com אוצר גלריית החלונות נשמח לראותכם זאב דקל - כל הזכויות שמורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קראתי בחוברת שהגיעה עם המצלמה על מצב הצילום Postcard המופיע בין שאר הרזולוציות, ומה שמיוחד בו הוא שהתמונה המצולמת נשמרת ביחס של 2:3 המתאים מיד לפיתוח. צילמתי המון תמונות במצב זה ועכשיו כאשר העברתי אותן למחשב הבחנתי כי הרזולוציה של התמונות נשארה 1600x1200, כאמור יחס של 3:4. האם מישהו מכיר את מצב הצילום הנ"ל ויכול להסביר מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפני הכל- אני לא מבין יותר מדי בנושא, והשימוש יהיה חובבני בלבד. הנקודות שהכי חשובות עבורי: 1. וידאו- לפחות 720/30P 2. עדיף איכות תמונה (מבחינת צבעים, טשטושים וכדומה) על רזולוצייה. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בערך 60% אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה אתם אומרים באופן כללי על המצלמה הזאת? בעיקרון אני מחפש תמונות טובות, איכות וידאו כמה שיותר טובה צילום בחושך שיהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחה אז עכשיו מצלם תמונה כשהוא מראה את התמונה דרך העינית. אני לוחץ לחיצה מלאה ואז כול המצלמה לא מצלמת העינית שחורה שום דבר לא מצלם ורק המסך הנתונים למעלה מראה את הנתונים וחוץ מזה לא עושה כלום. ואחרי זה אם אני לוחץ עוד פעם לחיצה מלאה הוא מצלם את התמונה והכול חוזר למצב הרגיל וגם זה אם השהייה של מספר שניות. וכשאני מצלם דרך המסך הוא מצלם בלי בעיות. אני ניסיתי אם חשיפה מהירה וצילום רציף מהיר אז זה לא בגלל חשיפה ארוכה . למישהו קרה גם דבר כזה?יש לזה פיתרון לפני שאני יבוא לחנות לתקן? (צילמתי בבוקר ולא היית את הבעייה הזאת והמצלמה אף פעם לא נפלה או קיבלה מכה).[br]פורסם בתאריך: 26.11.2010 בשעה 23:13:49 מנהלים אפשר לסגור פתרתי את הבעיההבעיה הייתה העצירת מראה שפתאום התחילה לפעול שבוע ו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מצלמה שתפקידה העיקרי יהיה לצלם דירות, צריך לקחת את זה בחשבון בהתאמת המצלמה. אני צריך תמונות ברורות כמה שאפשר מתוך דירות שלעיתים לא תיהיה מוארות, יש לזכור שיש הצללות בתוך בתים ולעיתים מצבים שלא הכי נוח לצלם בהם. בנוסף המצלמה עתידה לשמש אותי ואת משפחתי לשימושים אישיים, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון. אשמח לקבל המלצה על המצלמה הכי טובה שתתאים לצרכיי בתקציב של עד 800 ש"ח. ד"א, מה עדיף, מצלמה עם סוללות או מצלמה נטענת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חבר'ה עזרה. כאשר הזיכרון מתמלא המצלמה לא דורסת את ההקלטות הישנות ותוקעת את הכרטיס זיכרון. האם משהו נתקל בתופעה דומה ומה הייתם ממליצים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-