עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אם אני מטעין בטריה ובאמצע ההתקנה מנתק אותה ואז ממשיך להטעין הבטרייה יכולה להרס? אם כן אז מה עושים בהפסקות חשמל?!?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  2. מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by dbx22,

כל פעם שאני מצלם על 2272*1704 התמונות יוצאות בערך מעל מגה וכשאני מצלם על 1024*768 הם יוצאות בערך 300 K ואני ראיתי אצל אחרים בפורום שהתמונות שהם מעלים ברזולוציות שציינתי הרבה יותר קטנות(במשקל) מאשר שלי... אז מה לעשות שהתמונות שלי לא יהיו כלכך כבדות? תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by computer_freak,

כל המצלמות מצלמות תמונה באותו גודל רק באיכות אחרת או שיש מצלמות שמצלמות תמונות יותר גדולות (אני מתכוון שאותו זום )

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dbx22,

באיזה גודל/רזולוציה(אני מתכוון לדוגמא 1024*768 או 640*480) צריך לצלם במצלמה קנון A80 בשביל שייצאו תמונות בגודל רגיל 10X15? או שזה לא קשור? ומי שאני מפתח אצלו את התמונות שולט בגודל? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by evy,

יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Muadib,

רכשתי מתנה לחברים ZS3 ונראה לי מבאס להיא אותה בלי כרטיס זכרון. אני לא רוצה להוציא עוד הרבה כסף, אז השאלה היא איזה גודל כרטיס כבר יהיה מספק ולא יחייב אותם לקנות עוד אחד. יותר חשוב מזה, היא איזה מהירות של כרטיס אני צריך שלא יהיה צואר בקבוק שיפכע במהירות המצלמה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

היא טובה? אבא שלי קנה אותה ב200 שקל, שמעתי שהיא עולה יותר.. אך רציתי לדעת אם היא שווה את המחיר שלה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by GUNZ,

מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום אנשים בשעה טובה החלטנו לקנות מצלמה דיגטלית טובה ממעבר של 2.1 מגה פיקסל, למשהו דמוי SLR איכותי עם 7-8 מגה פיקסל וזום אופטי של למעלה מ12X לפחות. עכשיו ראיתי שני מצלמות מעולות 1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 2. http://zap.co.il/model.asp?model_id=582300 הבדלים: מגה פיקסל 8.3 לS5 ו7 לאוליפוס(לדעתי 7 זה מעל ומעבר!) זום אופטי 12X לS5 ו18X לאולימפוס! יתרון חשוב מאוד לדעתי! מאקרו בS5 של 10ס"מ ובאולמפוס סניטמטר 1, לא יודע מה יותר טוב, פחות או יותר מהירות ISO יותר גדולה באולימפוס כל השאר מפורט בדפים שהבאתי. אלא שני המצלמות הממולצות לדעתי. מה עדיף? תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by xoxolka,

בימים האחרונים אני קורא שקט של הפורום שלכם, מנסה לחשוב על מצלמה. אני מחפש מצלמת כיס בעלת איכות תמונה טובה ושתהיה אף מהירה יחסית, שכן כל העניין שלי בה הוא השליפה המהירה עם התמונה החדה. הייתי מאוד מעוניין אף בזום סביר, אבל אני מניח שזה פחות חשוב. בכל מקרה, עיינתי בהיסטוריה של הפורום וגיליתי שאתם ממליצים על F30 או F31, אך הצרה היא שהמצלמה הזו ירדה מהשוק. יש את F50, אבל אני לא יודע אם כדאי לרכוש את המצלמה הזו או אולי אתם יכולים לעזור לי במצלמה יותר כדאית. אגב, נעזרתי רבות בהיסטוריה של הפורום כדי להתלבט ולהתלבט ולחזור להתלבט לפני שרכשתי לאחרונה את ה30D של קאנון, ואני מודה לכם מאוד על כל אותם רגעים של קריאה, חשיבה, הירהור והתלבטות.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום יש לי מצלמה דיגיטלית עם צריכת סוללות גבוה ולכן אני רוצה לקנות סט של סוללות נטענות(AA). כרגע יש לי סט של GP 2700 mAh. אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי את ה +GP ReCyKo. האם הם טובים? מה מיוחד בסוללות האלה? וכמה mAh הם? כדאי לקנות אותם במקום עוד סט של 2700 mAh? תודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by coron10,

אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by idofr,

הי, קצת מפתיע אותי שעם כל הזמן שאני מצלם אף פעם לא הייתי מודע לצמצם כמו שאני מתחיל ללמוד בזמן האחרון. בכל מיקרה השאלה היא כזאת עם צמצם יותר פתוח יותר העומק שדה קטן, אנשים בעיקר מייחסים את זה לתמונות קרובות אבל האם נגיד אפשר לצלם תמונת נוף עם צמצם על 1.8? איך תיהיה התוצאה? ועוד משהו, עדשות קיט (למשל לD5100) מגיעות עם F Number מקסימלי של 3.5, בהרבה מקומות אומרים שזה לא רע אבל גם לא טוב. מצד שני אם מסתכלים על שוק העדשות כמעט כל עדשות ה18-55 מגיעות עם אותו הערך. אז מה בידיוק כל הבלאגן? אה ורק כדי להיות בטוח, זה שהערך המקסימלי הוא נגיד 3.5 לא מגביל אותי לערך מינימלי נכון? תודה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. 1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dbx22,

1.אתם ממליצים על המצלמה הזאת? 2.בשביל מה נחוץ המסך המסתובב? בשביל מה הוא מסתובב? תודה!

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by Lol10k,

מחר יש לנו טיול שנתי וחבר שלי מביא אותה (יש לו גם D200 אבל הוא לא רוצה להביא אותה ) קיצר הוא לא מבין כלום בצילום,אני גם לא אבל אני יודע כמה דברים. רציתי לדעת איך אני מצלם במאקרו.. למשל חרקים וצמחים. ואיך שולטים גם על חשיפה. גם אנחנו הולכים לראות את הזריחה,יש טיפים לצילום?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by chadash,

רציתי לברר על המצלמה הזאת, איך היא נחשבת ? כי ראיתי בזאפ שהמחיר שלה מאד זול אפילו פחות מsd1100 ואני לא מבין איך זה יכול להיות. תודה

20. Started by big foot,

קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. שלום צילמתי כרגע את עדן החלון ולפני שצילמתי בדקתי בהיסטוגרמה את המצב. מההיסטוגרמה התברר שישנם פיקסלים שעברו את ה 255 בגלל שסביבת הצילום הייתה עם אור השמש. השאלה שלי היא כיצד ניתן במקרה הנ"ל למנוע את בריחתם של אותם הפיקסלים הבהירים מעבר ל 255, כלומר שהם ישארו בתחום ההיסטוגרמה. הכיצד? להלן התמונה: שימו לב בעיקר לצד השמאלי של התמונה, שם הפיקסלים הבהירים שעברו את סכלת ההיסטוגרמה. אשמח לקבלת תשובה תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by -impreza-,

יש לי תמצלמה הזאת עכשיו אני רוצה לקנות לה עדשות עם זום גדול יש בכלל למצלמה הזאת עדשות? מאיפה קונים? כמה עולה אפשר פרטים כי הבנתי שאפשר להחליף עדשות תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  25. FLASH מוסתר בתוך גוף המצלמה וקופץ אוטומטית כשצריך אבל לא חוזר למקומו בצורה אוטומטית, זאת אומרת אחרי הצילום צריך ללחוץ ידנית על המכסה שלו כדי שירד חזרה לגוף המצלמה. זה אמור להיות ככה או שזו תקלה שהוא לא חוזר בעצמו למקומו לאחר הצילום?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.