צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אתם מוזמנים להיכנס http://212.150.123.40/~rotemm/gallery/ *beta
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, עברה שנה מאז שאיבדתי את ה-TZ5, ואחרי שהגלקסי 2, ששיחק אותה מעולה בצילומי מדבר, אכזב משמעותית בנסיעה האחרונה לחו"ל, החלטתי לחזור למצלמה יעודית. אני ארצה מתישהו לקחת קורס צילום, אבל זה יכול להיות אפילו עוד חצי שנה, ונראה לי חבל לקנות DSLR או אפילו מירורלס עכשיו, כי הבנתי שהמחירים שלהן יורדים מהר. אני מתלבט בין קומפקטית יותר מתקדמת לדמוי DSLR. השיקולים הם: - זום רציני (נגיד x15; ראיתי שבדמוי יש אפילו x50 8) ) - מינימום 28mm בקצה ה"קרוב" - טובה בצילומים יחסית חשוכים (לדוגמה צילום נופים בערב או תמונות עירוניות בלילה - מה שאומר שפלאש לא רלוונטי). יש לי חצובה קטנה אם זה משנה לבחירה - אשמח אם לא תהיה כבדה מדי (רלונטי רק במקרה של דמוי); אני לא רוצה סרבול בטיולים - שמעתי שיש …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לסבא שלי מלמה קומפקטית, קטנה ודקה שנכנסת לכיס. מסך גדול יחסית 2-2.5" אחריות ל-3 שנים או יותר. כמה שיותר איכותית שאפשר למצוא בשוק עד 1200 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום.. ההבאתי את המצלמה הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?model_id=12013 לפני כשנתיים מחוו"ל ואני מרגי שאני לא מספיק מנצל אותה הבעייה היא שאני דבע באנגלית מישהו יודע אם יש ספר הוראות למצלמה בקובץ PDF או וורד ואם יש כל מיני טריקים למצלמה אז תלמדו אותי כי אני מרגיש שאפשר לעשות איתה דברים טובים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 900ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל מהכל, דגש אבל על כך שבחודש הקרוב אני אצלם הרבה תמונות בתוך הבית למטרת הפרוייקט בנייה של המחשב שלי וגם בשביל ביקורת זיכרונות. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בק…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכוונה לא למצלמה שמצלמת בתלת מימד ואז מרכיבים משקפיים ורואים. אלא למצלמה שיודעת למפות מרחב ולהפוך אותו לפוליגונים שהמחשב ידע להשתמש בכל הנקודות שמהם נמתחו הפוליגונים במרחב ואז לפי המשתמש, לתמרן אותם(סיבוב הטייה וכולי). קיים? הדבר היחיד שראיתי שקרוב לזה, הוא נקודות בקרה זעירות שמצמידים לגופים ואז המחשב קולט אותם.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
המצלמה שנראית לי הכי טובה במחיר הכי טוב היא Fuji Finepix A210 במחיר של 900 שקל , 3.3 מגה פיקסל ובלה בלה בלה כל הנתונים אתם יכולים לראות כאן http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=87&cID=33 עכשיו דבר אחד ככה קצת גורם לי לחשוד זה הכרטיס זכרון ה x-d picture card אני ממש לא מבין בכרטיסי זיכרון , אבל על פי השם אני מניח שזה כרטיס שאפשר להכניס בתוכו רק תמונות , זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש בכרטיס זכרון שבמצלמה ככונן נייד קטן. אז רציתי לדעת אם זה באמת ככה ומה ההבדלים בין כרטיסי זכרון שונים. ובכלל , המצלמה שאני מעוניין לקנות תספק אותי ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמת וידאו לצילומים סטנדרטים, משפחה, טיולים וכאלה, אני מעוניין לפחות ב720P אבל מעדיף 1080P אני מחפש כמה שיותר זול, אבל שיהיה שווה את המחיר יש לכם אולי המלצה למצלמה ספציפית? אולי גם חשוב שתהיה קומפקטית, נוחה לתפעול, וזמן צילום סביר .. תודה ![br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 12:32:24 מישהו אולי יודע? מחר הולך לקנות...
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לחבר טוב שלי יש ילד בדרך והוא רוצה לקנות מצלמה. לפי דעתי זום X3 ו3 או 4 מגה פיקסל יספיקו לו, אבל איזה מצלמה כדאי לו לקנות ? חשוב מאוד שהמצלמה תהיה פשוטה לשימוש ורצוי שיהיה סאונד באפשרות של הוידאו.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התלבטות קשה: Fuji sd6500 - Vs. - Canon IS3 נראה לי שההתלבטות הזו הייתה (ואולי עדיין) נחלת רבים... Fuji sd6500 - או - Canon IS3 אני אערוך פה את התובנות שלי עד עתה.. המצלמות כמעט באותו מחיר. לשניהם מספר פיקסלים זהה כמעט: 6 ל-CANON ו-6.3 ל-FUJI. זום גדול: 12 ל- CANON ו- 10.7 ל- FUJI. שניהם מצלמות שזכו לשבחים רבים.. והנה כמה מההבדלים המקשים על הבחירה שלי: 1. ל-CANON יש מייצב תמונה. ל-FUJI - אין... (יש מצב ייצוב שמשתמש בהעלאת ערכי ISO.. אבל זה לא תמיד עוזר ולא נחשב...) (עדיפות לCANON) 2. ל- CANON עדשה שמתחילה מ35MM . ב- FUJI- מתחיל מ- 28MM (יותר רחב .. אפשר לתפוס יותר שטח) (עדיפות לFUJI) 3. ל- FUJI חיישן 1.8 ל- CANON 2.5 (עדיפות לFUJI) 4. הC…
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי תמונות נחמדות מהשקיעה בזמן האחרון. יש לי מצבור תמונות במאגר ככה שאני כל פעם יפתח נושא עם כמה תמונות (מנהלים , תתכוננו... חחחחחח ) אז זה לבינתיים. התמונות לא עברו עריכה חוץ מהסרת רעשים קלה בלבד! (לא צבעים ולא כלום..) אשמח לשלוח למי שמעוניין את התמונות ב- 1280X960.. תהנו! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי איזשהו באג במצלמה שחוזר על עצמו כל הזמן, נורית ההדלקה מהבהבהת ושינו אזישהו סימן בצוך המצלמה ולאחר כמה שניות היא מתכבה, אם מישהו מכיר ויכול לעזור, אנא...............
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
לאחר שדאגתי לעצמי למצלמה, הגיעה הזמן לשדך לאחי אחת. אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי DSLR שתפיק תמונות טובות עם פלאש, משום שלילדים אלו אין כוח לחכות לעמוד בשקט לשניה ותמונות ללא פלאש יוצאות מרוחות. בנוסף אשמח אם המצלמה תצלם וידיאו באיכות טובה, ושאיכות התמונה הכללית תהיה מספיק טובה לפיתוח תמונות. אז בואו נסכם, הדרישות העיקריות מן המצלמה הן: 1. איכות תמונה מספקת לפיתוח תמונות (לפעמים גם גדולות יותר מן הממוצע) 2. איכות וידיאו מספקת אז אני מתלבט בין הדגמים הבאים: פוג'י: F40 S5700 קנון: כל סדרת הPS מה לדעתכם כדאי? אשמח לתשובה מהירה, אני רוצה לרכוש לו את זה ליום ההולדת הקרב. תודה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לצלם וידאו עם מצלמת סטילס (Panasonic TZ10) בתוך הבית. התאורה של החדר מעט חלשה, יש פיתרון טוב ובזול לסיפור הזה ? להחליף את הנורה של החדר לספירלה של 60-80W יעזור ? בתודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מעלה לכאן.. או בכלל מפרסם תמונות שלא בין חברים.. אז תגובות עדינות ובונות kodak dx6340 מורה שלא בדיוק נהנה מזה שאני מצלם לו את האצבעות יכול להיות שאני אעלה עוד תמונות מהטיול היום (נחל חדרה המשוקם ונחל השופט) [עבר חיתוך והקטנה (מן הסתם )] קישור
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מצאתי היום בבית Canon EOS 650 ישנה שלנו ,האם כדאי להישתמש בה סתם לכיף ? או שזו מצלמה שכבר לא שווה שימוש היום ? אגב ,היום ,איך הולך התהליך של העברת תמונות מפיל לדיגיטלי ,וכמה זה עולה ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-