צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי רוצים לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 2000-3000 שקל אין לי מושג בנושא הזה ואשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ על מצלמות טובות בתקציב [את המצלמה כנראה נקנה בהונג קונג- אם זה משנה משהו] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברים של אבא שלי בקשו ממני לברר בנוגע למצלמת וידיאו HD בתקציב של 2000-4000 ש"ח. הבנתי שיש כמה סוגים אחד עם הרדיסק והשני עם כרטיסי פלש. אני לא יודע מה עדיף. דבר נוסף, הם ביקשו שהיה במצלמה עיינית.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8 האם אתם ממליצים? האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח... מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר? תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל הנתונים שלהן די דומים, איזו מהן טובה יותר ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רק לאחר שראיתי תמונות של חברי הפורום החלטתי לעלות תמונות של נושא שמעניין אותי,רכבי יוקרה פה תוכלו לראות תמונות של:audi a6 3.2 quttro e-class mercedess x5 bmw יותר מאוחר תצורפנה תמונות של cadillac cts chrysler 300c אשמח להערות והארות... תודה ROSHOS [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת סוני מדגם DSC W50 לאחרונה קניתי כרטיס זכרון MAGICGATE 2GB ויש לי בעיה מלא תמונות שמאוחסנות על הכרטיס נראות טוב על המסך הקטן של המצלמה וכשאני מעלה אותן למחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) הם נראות עם הפרעות דיגיטליות,החלפות צבעים וכל מיני דברים מעצבנים שפשוט הורסים את התמונה לגמרי יש לציין שיש לי כרטיס נוספ שאיתו אין שום בעיה(כנראה הבעיה בכרטיס תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון של 1G למצלמה OLYMPUS מה המחיר המומלץ ללקוח?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך עדשת טלה למצלמת Pentax K100D בשביל צילום טלה. הצילום כנראה יהיה בלילה בסופ"ש, האובייקטים הם אופנועים. אפשרות להצטרף אם אתם מפחדים על העדשה (בכל מקרה אף פעם לא הפלתי מצלמה טפו טפו טפו).
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום מושג במצלצות דיגטליות. עקב זב שהמצלמה הלא דגטלית נשברה אני חושב להתקדם למצלמה דיגטלית. אני צריך את המצלמה ל2 דברים לתמונות ולצילום וידאו. לגבי התמונות אני מבין שיש רצולוזיה ניראה לי ש-3-4 תספיק לי .זום דיגטלי ניראה לי ש3 יספיק לי .רזולוציה תמונה בין 1000 ל2000 לכל פרמטר פחות או יותר. עכשיו לגבי צילום אז דבר ראשון שלא תהיה הקבלה שלל צילום ווידאו ושיהיה גם קול כמובן .ואם אפשר אכות נורמלית טוב פה כבר הסתבכתי לגבי הרזולוציה אני מעדיף 480*640 ופה ראתי שיש כל מני פורמטים AVI.MPEG. אני מעדיף כמובן את הפורמט הכי איכותי . הא ושזה יתחבר למחשב .ושאר הדברים שיהיה ממוצע. לגבי המחיר אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אני בסה"כ מחפש לצלם תמונות וודיאו לבית לא יותר מיזה…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו בשביל אחי עם איכות טובה ומחברה אמינה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נראה לי שפה זה המקום לפרסם את השאלה הבאה מכיוון שיש פה אנשים שעוסקים בתחום. אני מחפש מצלמת וידיאו HD בתקציב של בערך 4000 ש"ח מצאתי את המצלמה הזו: http://panasonic.net/pavc/camcorder/hd/global/products/hdc-hs9/specifications.html המפרט שלה נראה מאוד נחמד, יש תמיכה ב SDHC וכונן קשיח מובנה. יש עוד המלצות ממי שמתעסק עם מצלמות וידיאו ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן! אני מצלם כבר תקופה ב fuji s7000 ולאחרונה קראתי כמה מגזינים שבהם מופיעות התכונות הבאות באנגלית. אני לא מצליח למצוא את תרגומן לעברית ולהבין מה האופיוצ האלה בצילום אומרות ואיך הם משפיעות על התמונה אשמח אם תעזרו לי : 1) bracketing 2) exposure 3)exposure compensation 4) -/+ ev exposure compensation זהו בינתיים...... תודה רבה רבה לעונים אני מעריך את זה מאוד !!!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כשאני מצלם במצב (Manual) אז מופיע לי למטה F2.8 ו 1/25 מה זה כל אחד מהאפשרויות הנ"ל? שמתי לב ששניהם משפיעים לי על כמות האור והחושך בתמונה. אשמח להסבר יותר מפורט.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom ואבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף מצלמה(ואני מסכים). אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום. אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות. התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם כשאני מפתח תמונות ממצלמה דיגיטלית ניתן למחוק את כל התמונות מהכרטיס זכרון ולצלם מחדש על אותו אחד?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה ואני מתלבט בין שתי המצלמות האלה: http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593379&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593589&CID=100 במצלמה הזאת: יש זום גדול X10, עדשה גדולה אך אין בטריות נטענות והיא כבדה יותר והעדשה בולטת תמיד. ולעומת זאת המצלמה הזאת: יש זום קטן יותר X3, עדשה קטנה יותר הבטריה נטענת, היא קלה יותר והעדשה נכנסת פנימה. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בצילום בגלל סוג העדשה כי הן עולות בערך אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב panasonic dmc -lz2 בזמן האחרון התמונות שמצולמות עם פלאש יוצאות יותר מדי בהירות ו"שרופות" בתמונה הבאה אמור להיות פרצוף של חתול http://img47.imageshack.us/img47/8329/p1030746bp9.jpg הקטע המוזר הוא שלפני כמה זמן היא לא הייתה עושה את הבעיות האלה ועם הפלאש ודברים לבנים היא הייתה מצלמת טוב עכשיו יכול להיות שעשיתי משהו בהגדרות של המצלמה שגרם לה להיות בהירה יותר מדי? או לפלאש חזק מדי? האם יש דרך לערוך תמונה כזאת ולשפר את מה שקרה לה(חוץ מauto color/levels/contrast)? וד"א מה זה iso? איך מנמיכים אותו/מגבירים? ואיך זה יכול לעזור? תודה רבה לכם מראש.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עדיין לא יצאה הכרזה רשמית, אבל קנון מכריזה על מבצע Rebate עבור מספר גופים ועצמיות. למי שיש קרובים/אנשי קשר כלשהם בארה"ב, מוזמן לנסות וללכת על המציאה. כביכול, המבצע רץ החל מהיום עד ל 15 בינואר, 2006! לפרטים נוספים - http://www.bobatkins.com/photography/digital/rebates.html
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המצלמה עם USB אני מקבל סאונד של שגיאה של USB. אתם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה כי אני רוצה להעביר תמונות וסרטים למחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-