צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כדי לפתח תמונות שצילמתי במצלמה אני צריך להביא את הכרטיס זכרון? או שאני יכול לצרוב דיסק עם התמונות בפורמט JEPG ולהביא להם? או שצריך פורמט אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר ליד הים והיתה אתמול סופת ברקים מהממת של ברקים בים ורציתי נורא לתפוס איזה ברק אחד לצלם אבל זאות הבעיה אני לא יודע איך להגדיר את המצלמה שלי לצלם במהירות גבוהה או כמה תמונות במכה אחת שיתאים לתפוס ברק המצלמה שלי זה canon a80 תודה מראש לכול העוזרים אם יהו כאלה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תקשיבו ,אני יודע שזה לא הכי מתאים לפה (בכל זות מדובר על פלאפון ) ,אבל אני רוצה לשאול ,האם מישהוא יודע מה זה flicker cancellation בnokia n93 . בנוסף לכך יש לי שם שתיי אפשרויות ,אחת 50 hz ואחת 60 hz ,מה לשים מיבינהם בשביל לקבל איכות תמונה (אני יודע שעדיף מצלמה אמיתי ,ואכן יש לי לרשותי רוב הזמן שתיי dslr נחמדות ,אבל אני לא יכול להיסתובב אין כל הזמן ,ויוצא לי לצלם הרבה דברים מעניינים . עוד שאלה בלי קשר ,האם את יודעם על עדשות שאפשר לחבר לפלאפונים ,בשביל עוד זום למשל או זווית גדולה יותר ? העם יש כאלו עדשות ל n93 ? או לעוד פלאפונים ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
קראתי בהרבה מקומות, שבמרבית המקרים המצלמה המחודשת הינה כמו כל מצלמה חדשה. עובר תהליך של בדיקה, ונארזת כחדשה. היום קיבלתי את הA590 IS המחודשת שהזמנתי שלשום, ולהפתעתי זה בכלל לא נארז כמו המוצר האמיתי. הקופסה לא אותה קופסה בכלל, לא הגיעו הדיסקים, לא היה את השרוך לנשיאה, לא היו סוללות בכלל, ולא היה את הכאבל שמחבר בין המחשב למצלמה. כמו כן יש לא מעט שריטות קטנות על המצלמה. המצלמה נקנתה מ 4H. האם ככה מגיעות מצלמות מחודשות? או שרק אותי הפילו במקרה הזה? תדה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש לי מצלמה ישנה של קנוןpowershot ויש כתם מוזר בתמונות,עכשיו אמרו לי שזה לכלוך על המעבד CCD - השאלה היא האם אפשר לנקות את זה לבד בבית?אין אחריות על המצלמה ויש לי אירוע חשוב מאוד בעוד כמה ימים לצלם עם המצלמה, האם זה אפשרי לנקות לבד את העדשה איכשהו? (אין לי מושג בכלום במצלמות, בחיים לא פתחתי אותן) תודה ואשמח לתשובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו מסוג samsung vp-l770 השאלה שלי היא: אני רוצה להעביר סרט שצילמתי למחשב אבל אין בירשותי תדיסק של ההתקנה שלה החומרה החדשה..ברצוני לדעת אם יש דרך אחרת או אם מישהו יהיה מוכן ליצרוב לי בתודה רבה רבה רבה שניר! ניתן לפנות אליי או פה או באיי סי 228629631 מסנג'ר SOOFGI1@HOTMAIL.COM אי מייל SN_IR@WALLA.COM פלאפון 0509399112 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שי ואני חדש פה! יש לי כמה שאלות לגבי תחילת העבודה עם מצלמת וידאו עד סופה. נגיד יש לי מצלמת וידאו ואני רוצה לצלם נגיד אני מצלם מכונית שיוצאת מהחניה נוסעת וחונה (סתם דוגמא) איך אני יכול לשמור איך אני יכול להכניס למחשב כדי לצרוב את זה לדיסק (או משהו אחר אני לא כל כך מבין) או איך אני מוסיף לזה כל מיני תוספות נגיד ש הולך הסרט אז אני יכול כזה להעביר קטע וכל מיני דברים כאלה פליזז אני חייב לדעת את כל אלה אם מישהו יודע...אז תודה לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי 2300 של gp שקניתי במיוחד בשביל המוסטק שלי, והן גדולות מדי בשבילה מזה זה?! זה בטריות aa זה הכל אותו גודל מה קורה פה? זה מוסטק MDC300 אולי למישהו יש אותה וקרה לו דבר דומה והוא הצליח לסדר את זה? ואם לא, אתם יכולים להמליץ לי על בטריות ומטען? איך המוצרים מהדף הזה (חוץ מהתיק כמובן) http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01199 ? המצלמה הזאת אוכלת את ה1300 הישנות שלי ביומיים של צילומים...O_o שאלה חדשה: איך אלה? ראיתי שמישהו המליץ על הסט הזה בפורום... http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=500 האתר אמין? כתוב שם 2-3 שעות... זה באמת יטעין סוללות 2004 כל כך מהר? אני בספק... למישהו יש נסיון איתו? לא תהיה איתן הבעיה המוזרה של הגודל? אתם ממליצים להזמין?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
לגבי A 520... האם עצם העבודה שהאחרויות של הדיל הבא אינה של היבואן הרשמי (קרט) פוגעת בכדאיות העיסקה? או שאני אקבל את אותו שרות במידה והמצלמה תתקלקל... http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=758
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-