צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחרי שקראתי את 7 העמודים הקודמים בפורום, לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי ולכן אני פונה אליכם... :-) אני טס לחו"ל בקרוב (אירופה ואח"כ דרום אמריקה), ואני צריך מצלמה שתיתן תמונות טובות בסיטואציות שונות. בנוסף, הדגש הוא על כך שאני מתכוון לצלם תמונות נוף וטבע שונות, והמצלמה פחות חשובה לי לצילומים ביתיים "פשוטים". חשבתי על פוג'י F31 שקראתי עליה גם כאן ועוד במספר אתרים בחו"ל ביקורות מעולות, אבל יש לה כמה חסרונות שממש מציקים לי. לכן אני מעדיף להוסיף עוד קצת כסף ולנסות לקבל המצלמה על דמוית SLR טובה שתיתן תמונות איכותיות ביותר. אני פתוח לכל ההצעות, גם קומפקטיות (אם נראה לכן שהן יתנו תוצאות טובות יותר או מתאימות יותר). תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שני המצלמות הם: Nikon CoolPix3200 Canon A400 את שני המצלמות כבר ראיתי בחנות, את הניקון אהבתי יותר בגלל המימדים שלה לעומת הקאנון אבל חשוב לי לדעת מי מביניהם מצלם יותר טוב. יותר עשיר מבחינת אפקטים וזום אופטי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הכוונה למחירים של ה f30 ,f10 ו f11 של fuji? וכמה זה ישפיע עם בכלל? תודה מראש והכוונה היא הערכה גסה כמובן אף אחד לא דורש חיזוי עתידות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב הסתכלתי קצת על המצלמות האלו בארץ המחירים קצת מעל הפופיק, אבל מכיוון שאני נוסע לחו"ל בקרוב אני מקווה לקנות שם מצלמה עבור טיול שאני עושה לתאילנד, אז מה בתכנון ? או יותר נכון אם מה אני מחפש שהמצלמה תתמודד 1. הרבה מים (לא בעומק ) 2. מסעות פילים בוץ ואבק. 3. סרטוני וידאו באיכות גבוהה - תצלום ב FPS גבוה 4. תמונות בתאורת יום חזקה ! כמובן פיצ'רים כמו GPS למידע על תמונות או CONTINUES SHOOTING לבחירת התמונה הטובה ביותר - יהיו נחמדים ו ראיתי מספר מצלמות עמידות שיכולות לעשות את העבודה בתקציב שלי ( 100-180 דולר ) כמובן שלהתמתח לקצה העליון על המצלמה צריכה להיות שווה את זה עבור התנאים שציינתי למעלה ראיתי כמה דגמים שענו על התקציב: 1. Olympus iHs TG-830 - 180 dollar o…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אנימעוניין לצלם מספר תכשיטים שברשותי אולם איני מצליח להביא לידי ביטוי את היופי שהלם בעזרת צילום. כל שיטה של צילום שאני מנסה יוצאת או חשוכה מדי או מוארת מדי - בכל מקרה לא רואים את היופי האמיתי של התכשיט. איך הכי מומלץ לדעתכם לצלם תכשיטים בעזרת ציוד ביתי? יש לי כרגע מצלמה דיגיטלית (CANON 520A), ומנורת שולחן פלורסנטית
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה מקצועית עד 500 דולר (אני קונה בארה"ב). אני מצלם דיי הרבה ברמה טובה אבל עם המצלמות שהיו לי לא היה לי אפשרויות לצילומים טובים בגלל איכות גרועה. אני מוכן להשקיע עד 500 דולר שיכלול מצלמה + עדשה עם צריך ובלי ציוד נלווה (כרטיסי זכרון, נרתיקים...). בשביל מחירים תשתמשו בחנויות גדולות כמו: cuircit city, best buy, target, wallmart אמזון וכדומה. או אפשר בישראל עד 1700 שח חשבתי על ה CANON S5 IS אבל הוא קצת מיושן לפי מה ששמעתי. הייתי מת לNIKON D60 אבל נראה לי שהוא קצת יקר. לגבי נתונים אני צריך: לפחות 8MP עדיפות לSD ואם כן עדיף שיהיה מתאים לSDHC זום לפחות 10X צילומי לילה טובים, מאקרו טוב ופלאש שאפשר לשלוט עליו בקולת.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין 430EX II ל 580EX II. אם לשים לרגע את המחיר בצד. אין לי ממש צורך ביתרון של 580 בתחום העוצמה. ל 580 יש מחיצת BOUNCE שאפשר לשלוף, מה שאין ב 430. הדרישות שלי מפלאש הן בעיקר מילוי וצילומי מאקרו, גם כשאני יצלם אנשים, אני לא ישתמש בטווח שלו. לא חשוב לי ש 430 לא יכול לשמש בתור מאסטר ו 580 כן. השאלה היא אם לצרכים שלי 430 עם דיפיוזר יעשה את העבודה מה גם ש ה 430 יותר קטן וקל, שזה דיי חשוב לי. השאלה היא האם היתרונות של 580 מצדיקים תוספת של 500ש"ח או כמה שזה לא יהיה, כשמדובר בתוכנית הצטיידות לטווח ארוך?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך עדשת טלה למצלמת Pentax K100D בשביל צילום טלה. הצילום כנראה יהיה בלילה בסופ"ש, האובייקטים הם אופנועים. אפשרות להצטרף אם אתם מפחדים על העדשה (בכל מקרה אף פעם לא הפלתי מצלמה טפו טפו טפו).
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בס"ד בקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו לשימשים בייתים (צילום המשפחה) אולי קצת הרועים משפחתיים וטיולים. התקציב שלי הוא + - 2000 ש"ח. הדרישות שלי אכות צילום טובה מאוד, סוג מדיית ההקלטה או על גבי דיסק DVD או HDD. לאחרונה ניתקלתי בCanon HR10 לדעתכיים היא עונה על הדרישות ושווה קניה? http://zap.co.il/search.aspx?keyword=Canon%20HR10%20 תודה שי.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסרטת FHD עם דיסק קשיח, המצלמה הינה בייתית בעיקר להסרטה ועריכת ארועים משפחתיים, אך האיכות הסופית שתוצג על מסך LCD/פלזמה FHD חשובה לי מאוד. אני מעוניין לרכוש בישראל, למרות פער המחירים, וזאת על מנת לקבל אחריות וראש שקט, מבלי לסמוך על פתרונות כגון MACK. הפרמטרים הם : מסרטה לא מאסיבית מידי, שמירה ב FHD 1080p כולל תמיכה בפורמט AVCHD וייצוב אופטי. התקציב הוא 2,500 - 5,000 ש"ח, עדיפות לא להגיע לתקרה העליונה מחיפוש וקריאה רבה העלתי בחכתי את הדגמים הבאים (שפורסמו בעבר), אשמח לדעת : א. האם יש דגמים רלוונטים המתאימים לדרישו שלי מהמצלמה ? ב. מה דעתכם עדיף מתוך הרשימה מטה ? פנסוניק HDCSD9 בעלות של כ 3,300 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 קנון HG20 דיסק…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התמונה בקישור הנ'ל: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=23907767 חוץ מזה קיבלתי לTX1 סוף סוף כרטיס 8 ג'יגה CLASS-6 של קינגסטון שמאפשר לי לצלם וידיאו (באיכות והרזולוציה הכי טובה) 56 דקות ואני שמח וטוב לי
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חזרתי מטיול אתמול שבמהלכו צילמתי תמונות במצלמה הקומפקטית (קאנון) שלי. את התמונות העברתי למחשב נייד- עד כאן הכל בסדר. הבעייה התחילה שהעברתי את כל התמונות למחשב הביתי באמצעות דיסק און-קי. כל תמונה נראת כאילו אני צופה בה דרך מסגרת של חלון בלגי- קווים מעוותים, צבעים מוזרים, חלקי תמונות פזורות לכל עבר. חשוב לציין שהבעייה לא הופיע עד כה, כמו כן שאני פותח את התיקייה במחשב התמונות נראות תקינות (thumbnails תודה מראש על העזרה וחג פסח שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה שייש לה לפחות 10 מגה פיקסל גודל פיזי לא יותר מ10X5.5X2.3 ס"מ מייצב תמונה אופי בעדשה מסך לפחות 2.7 אינץ זום אופטי לפחות 3X תומך בפורמט AVI בוידאו שיתאים לתוכנת סטודיו ביצוע זום בזמן צילום תומך ברכטיס SDHC בלבד אחריות של היבואן עדיף 24 חודשים תודה ענת
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי בעיקר ... אני לא מבין בתחום הזה בגלל זה אני גם לא יודע את טווח המחירים של האיכותיות לעומת הפחות . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שם הדוגמן: יאסיק מצלמה: Canon IXUS 85IS מצב צילום מאקרו עם חשיפה נמוכה בתנאי תאורה של חדר.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לקנות את ה TZ7 בסוף לאחר ברור, יש מספר חנויות שכל אחת נותנת אחריות של שנה מטעמה למצלמה אני גר באזור נתניה וקיבלתי המלצה על CAMERA MIA ברמת השרון ו DIGIMAN ברעננה. מצד שני את יש רשת CAMERA שהיא בעצם (4H) שנותנת 3 שנות אחריות למצלמה. איך יש כזה פער? האם אין יבואן רשמי למצלמה? (כמו קרט שמייבאת את CANON...) איפה לדעתכם עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. יש לי ונדליזם בשכונה ואני רוצה לצלם את מה שמתרחש מתחת לבית. אין הרבה כסף לציוד מתוחכם ואני מחפשת משהו זול ויעיל. ראיתי כל מיני מצלחמות נחמדות (בעיקר כיפות) אבל הם דורשות מכשיר DVR. היום בבוקר חשבתי לעצמי למה לא להשתמש באחת ממצלמות הרכבה? מה דעתכם על המצלמה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=23540 חשוב לציין מרחק הצילום שאני צריכה הוא בין 6 ל 7 מטר וחשוב שיהיה בלילה. ראיתי ללמצלמת רכב הזו יש רזולוציה של FHD והיא גם מצלמת בלילה. והכי מגניב שהצילום נשמר על מיקרוSD (עד 32GB) האם זה יכול לשמש לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה. התקציב שיש בידי הוא בין 1400 ל-1700 ש"ח. חשבתי על ה-Z20 של מינולטה, אבל רציתי לברר עם יש משהו יותר טוב באותו תקציב. אני ממש מבקש שהמצלמה לא תהיה קומפקטית (כמו סדרת ה-A של קנון). תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-